Şimdi Ara

## DOSTUK BU !! ## (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
1.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • :D:D:D Herkes konuyu saptırmı$ nerelere cekionuz nerenizle ne okuyorsunuz anlamıorum
  • sonra annen geldi ve
    -Oğlum kalk hadi okula geç kalacaksın

mı dedi?
  • Şahsiyetsiz noob pm den küfür etti resim geliyor
    BENDE CEVABINI VERDİM TABİ resim geliyor önce dostluktan bahsedip sonra küfür ediyor ne kadar bebeyse artıq kendi annesi o kadar değersizki gelmiş bana küfür ediyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lBuLuTl -- 6 Aralık 2007; 16:09:02 >
  • işte şerefsiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lBuLuTl -- 6 Aralık 2007; 16:20:25 >
  • Hak ettin bebe
  • ben inandım kardeş benim başımada benzer bişe gelmişdi çok eskiden 2 sene kadar önce bi ezigi kasıyodum adam bana kasma işim bitince 5m vermişti heyecanlanmıştım bende
  • Ok.
  • Aramızda post kasmak isteyen arkadaslar var :D

quote:

Orjinalden alıntı: saja_2

Ok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DiconicDisaster

Aramızda post kasmak isteyen arkadaslar var :D

quote:

Ok.

Konu Dışında dimi
    Çok rezil oldun zaten bari başlığa L koy Dostluk olacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ha$aN

quote:

Aramızda post kasmak isteyen arkadaslar var :D

quote:

Ok.

Konu Dışında dimi
    Çok rezil oldun zaten bari başlığa L koy Dostluk olacak

kapak!
  • quote:

Hak ettin bebe

Gerzek sen kime bebe dion yalancı ߀߀

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lBuLuTl -- 6 Aralık 2007; 18:03:19 >
  • Ne Nie Kapaq oLuor anlamıorum Kendi capınızda bişeler yazıp duruorsunuz... BuLut senin yorumlarını dinleyemem cek qit Topic'imden Salak salak şeyler yazıon
  • quote:

Ne Nie Kapaq oLuor anlamıorum Kendi capınızda bişeler yazıp duruorsunuz... BuLut senin yorumlarını dinleyemem cek qit Topic'imden Salak salak şeyler yazıon

lan sus bebe sen kendin çok doğru bişi yazıon sanki kim inandı bu senin dediğine al işte yorumlar ortada git kandırcak başka birilerini bul
  • quote:

Orjinalden alıntı: Freedøm

quote:

Orjinalden alıntı: HacKarizma

Arkadaşım konu ile pek alakası yok fakat , Türkçe Harfleri kullanmana gerçekden Hayran kaldım. Böyle devam edersek bizim gençliğimiz bizden ayrılacak.
    2. olarak ise Size göre dostluk çıkardan ibaret galiba , eğer o adam o itemleri vermese buraya dost kazandım diye topic açmayacaktınız. Yanlışsam söylerseniz sevinirim.
    Neyse iyi forumlar

Teşekkürler. Katılıyorum. Fakat biz bunu dile getirdikçe "sen kimsin ki?", "benim Türkçe'mden sanane" ve en önemlisi "senin nickin niye Türkçe değil" diyenler bile çıkıyor. Sizi biraz daha dikkatli olmaya davet ediyorum.

Çoğu zamanda yaşıma bakıp " sen kendin büyü sonra bize bişeler söyle " gibi ters bir mantık var. Görende suçlu olan benmişim sanacak zaten bu yüzden sokakdaki insanlarımızın bir çogu konuşurken "ııı" " sey " söyleyip duruyor

• quote:

Orjinalden alıntı: Tunçsw

hiç inandırıcı değil

+500
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cyber_Mage

quote:

Orjinalden alıntı: spiderman_

quote:

Ardreamdaydım humanken orc olan arkadasımı qördüm clana aldım

Bole 1 Yalanı Nasıl Soleyebildin anlayamadım...

o humanken arkadaşı orcmuş şimdi 2si birden aynı ırk olmuşlar clana almış onu da... Sen bunu nasıl anlayamadın onu anlayamadım bende

• hiç güleceğim yktu gold pre. sifresi vermiş haa heralde ark. ın evde canı sıkılmıs sıkıntısını gidermek için biraz ilgi çekmek istimiş
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.