Dostluk üzerine bol bol film izlemem gerek.Ama farklı bir açıdan bakan filmler tercihimdir.
good will hunting olabilir
Yüzüklerin Efendisi
Fried Green Tomatoes Jules And Jim House Of D Sleepers Stand By Me Girl Interrupted Birdman Of Alcatraz Katok I Skripka The Man Without A Past Hable Con Ella The Bucket List
Reign Over Me (2007) Blades of Glory (2007) Wild Hogs (2007) The Basketball Diaries (1995) As Good as It Gets (1997)
Fried Green Tomatoes Jules And Jim House Of D Sleepers Stand By Me Girl Interrupted Birdman Of Alcatraz Katok I Skripka The Man Without A Past Hable Con Ella The Bucket List
An Officer and a Gentleman Au Revoir Les Enfants(Israrla tavsiye edilir) Beaches Boys On The Side Crimes Of The Heart Enchanted April Fried Green Tomatoes Inside Moves Jerry Maguire A Mighty Wind Places In The Heart Rain Man Secret Garden Stand By Me
hiç hatırlamıyorum ama ismini.bilen varsa söylerse çok güzel olur. 2 arkadaş var.biri kız biri erkek.erkek hoşlanıyordu galiba.kızın yüzüğünü ararken mi ne ölüyordu falan böyle birşeydi bilen varsa çok güzel olur.
Rain man Of Mice and Men
zorlarsan the green street hooligans ta bu gruba girebilir.
can dostum
demir maskeli adam ( orijinal adı iron man in the mask gibi bir şeydi) Once upon a time in america
tam iki dostun ilişkisini anlatmasa da benzer duyguları çok güçlü şekilde tadabileceğin muhteşem 2 film daha söyleyeyim
Good bye Lenin La tigre e la neve
tarık akan fikret hakan arkladaşım
remember the titans inanılmaz bir dostluk filmidir..
ölü ozanlar derneği ni tavsiye ederim. muhteşem bir filmdir.
tabi ki bir numara STAND BY ME zaten Stephen King hikayesidir.Çok beğenirsin ama dvd'sini bulman zor, bir tane vardı hepsiburada'da onu da ben aldım :)
En son filmlerde begendigim dostluk üzerine film The Bucket list di...Uzun zamndan beri ilk kez bir filmde bu kadar duygulandım...
quote:
Orjinalden alıntı: phoarbix
tabi ki bir numara STAND BY ME zaten Stephen King hikayesidir.Çok beğenirsin ama dvd'sini bulman zor, bir tane vardı hepsiburada'da onu da ben aldım :)
Sen miydin la onu alan???? Öğrendiğim iyi oldu.Nerde oturuon sen?