Şimdi Ara

Dostlar Stilo nasıl araçtır... (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
2
Favori
9.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • araba tutulmuyorsa ucuz alın, gezin tozun tadını çıkarın, ucuz satın. sonuçta arabayı mezara götürmeyeceğiz ya. 2 sene sürüp satacağız. başkalarının beğenilerini değil kendinizi dinleyin. çıktığı zamanı hatırlıyorum, stilo pahalı olduğu için tutulmadı. ucuz olsaydı çok kişi alacaktı. kötü arabadır diyeni hiç duymamıştım.
  • konuyu hortlatacağım biraz ama dayanamadım cidden Konu arabanın kağıt gibi katlanması bükülmesi parçalanması değildir,içindeki insanların can sağlığını korudu mu ben ona bakarım.O zaman bu mantıkla 81 kasa mercedesler,hacı muratlar tank güvenliği sunar,güvenlik isteyenler de onlara binerdi hocam.Şimdi kağıt gibi bükülen aracın içinde kalmak ne işime gelecek falan yazarsınız hemen oraya da geleyim aracın içine hayattayken sıkışmak,kazadan sonra sapasağlam aracın içinde kafamı gözümü sağa sola vurarak ölmemden daha doğru geliyor bana arabayı mezara götürmüyorum sonuçta.Lütfen biraz mantık Neyse konuyu dağıtmayayım ben de bu sene üniversiteyi kazandım ve ailemle kalmaya karar verdiğim için de araba almayı kabul ettiler.Ben de aileme fazla yük olmadan alabileceğim (15-20 bin tl arası) araçların listesini çıkarttım;
    Mitsubishi Colt
    Renault Laguna
    Ford Focus
    Fiat Stilo
    Peugeot 206-207-307
    veee Bulabilirsem C4

Colt 2 seneye kadar aile otomobilimizdi (eski kasası) ve benim çok hoşuma gitmiştir oldum olası,rahat oluşu,geniş alanı,güvenliği,sürüş rahatlığı,ana konsolun dinamikliği gerçekten güzeldi.Laguna'yı hiç kullanmadım açıkçası,1-2 kez laguna ıı'ye binmişliğim vardı dış görünüşü sportback tarzı kasası gerçekten güzel ama onunda 2.el piyasasında yüksek donanım paketlerinin tr'de pek bulunmayışı ve iç dizaynı rakiplerine göre çok basit kaldı.206'yı biliyorsunuz zaten rakiplerine göre bence tek avantajı 2.el piyasası oluşu.Focus,206,207,307 piyasası rahat araçlar stilo laguna ve colt'a göre (nedenini hiç anlayamayacağım bir şekilde...) C4 de kazalı olmadıkça 20bin altında bulmak biraz zor hele ki VTR'sini

Stiloyla tanışmam Ankara'da bir yerde denk geldi ve stilonun 3 kapı siyah rengiyle karşılaştım.Haliyle merak ettim fiyatını,donanımlarını ve araştırdım.Araştırdıkça da gerçekten fazlasıyla şaşkına döndüm.8 hava yastığı,skywindow,dijital klima,abs esp,hız sabitleyici gibi daha bir çok donanım satılan çoğu 2.el araçta vardı.Tipi de favorileri araçlarımdan olan Volvo C30'a gerçekten benziyor (arka farların büyük oluşu,bagaj kapağının eğimi vb.) Sanırım eylülde ehliyetimi aldıktan sonra yapacağım ilk iş de otomobil pazarlarında Stilo avına çıkmak olacak gibi gözüküyor

• quote:

Orijinalden alıntı: icebox

konuyu hortlatacağım biraz ama dayanamadım cidden Konu arabanın kağıt gibi katlanması bükülmesi parçalanması değildir,içindeki insanların can sağlığını korudu mu ben ona bakarım.O zaman bu mantıkla 81 kasa mercedesler,hacı muratlar tank güvenliği sunar,güvenlik isteyenler de onlara binerdi hocam.Şimdi kağıt gibi bükülen aracın içinde kalmak ne işime gelecek falan yazarsınız hemen oraya da geleyim aracın içine hayattayken sıkışmak,kazadan sonra sapasağlam aracın içinde kafamı gözümü sağa sola vurarak ölmemden daha doğru geliyor bana arabayı mezara götürmüyorum sonuçta.Lütfen biraz mantık Neyse konuyu dağıtmayayım ben de bu sene üniversiteyi kazandım ve ailemle kalmaya karar verdiğim için de araba almayı kabul ettiler.Ben de aileme fazla yük olmadan alabileceğim (15-20 bin tl arası) araçların listesini çıkarttım;
    Mitsubishi Colt
    Renault Laguna
    Ford Focus
    Fiat Stilo
    Peugeot 206-207-307
    veee Bulabilirsem C4

Colt 2 seneye kadar aile otomobilimizdi (eski kasası) ve benim çok hoşuma gitmiştir oldum olası,rahat oluşu,geniş alanı,güvenliği,sürüş rahatlığı,ana konsolun dinamikliği gerçekten güzeldi.Laguna'yı hiç kullanmadım açıkçası,1-2 kez laguna ıı'ye binmişliğim vardı dış görünüşü sportback tarzı kasası gerçekten güzel ama onunda 2.el piyasasında yüksek donanım paketlerinin tr'de pek bulunmayışı ve iç dizaynı rakiplerine göre çok basit kaldı.206'yı biliyorsunuz zaten rakiplerine göre bence tek avantajı 2.el piyasası oluşu.Focus,206,207,307 piyasası rahat araçlar stilo laguna ve colt'a göre (nedenini hiç anlayamayacağım bir şekilde...) C4 de kazalı olmadıkça 20bin altında bulmak biraz zor hele ki VTR'sini

Stiloyla tanışmam Ankara'da bir yerde denk geldi ve stilonun 3 kapı siyah rengiyle karşılaştım.Haliyle merak ettim fiyatını,donanımlarını ve araştırdım.Araştırdıkça da gerçekten fazlasıyla şaşkına döndüm.8 hava yastığı,skywindow,dijital klima,abs esp,hız sabitleyici gibi daha bir çok donanım satılan çoğu 2.el araçta vardı.Tipi de favorileri araçlarımdan olan Volvo C30'a gerçekten benziyor (arka farların büyük oluşu,bagaj kapağının eğimi vb.) Sanırım eylülde ehliyetimi aldıktan sonra yapacağım ilk iş de otomobil pazarlarında Stilo avına çıkmak olacak gibi gözüküyor

ne yaptın buldun mu bir stilo ?

• araba pazarında stilo bulamazsın o öyle pazarlara düşecek kadar alçak bir araba değildir.

Chery kimo 1.3 lusso
  • Üstte bilgiyi arkadaşlar vermiş zaten uzun bir paragraf ile.

Ama bu arabanın adını ne zaman duysam içimde tofaşa olan kin ve öfke artıyor.Bu kadar çıkarcı olunmaz ! Sadece bu araç değil daha kaç tane mükemmel aracı heba ettiler. Fiata olan önyargının tek sebebi tofaştır. Dünyanın başka hiçbir yerinde türkiyedeki gibi bir yargı yok. Fiat Grubu dünyanın en iyilerine oynuyor daha Lancia nın adını duymayan insan bi dünya.

Orijinalden alıntı: ITALIAN CAR'S

Üstte bilgiyi arkadaşlar vermiş zaten uzun bir paragraf ile.

Ama bu arabanın adını ne zaman duysam içimde tofaşa olan kin ve öfke artıyor.Bu kadar çıkarcı olunmaz ! Sadece bu araç değil daha kaç tane mükemmel aracı heba ettiler. Fiata olan önyargının tek sebebi tofaştır. Dünyanın başka hiçbir yerinde türkiyedeki gibi bir yargı yok. Fiat Grubu dünyanın en iyilerine oynuyor daha Lancia nın adını duymayan insan bi dünya.

Chery kimo 1.3 lusso
  • net w kullanıcısına yanıt
    hala avdayım hocam da aklım Alfa Romeo'lara kaymaya da başladı açıkçası (147 mk2), bakalım hangisi denk gelirse o olacak gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

1.tupune bakacaksin
    2.ariza lambasi airbag lambasi city modu calisiyormu ona bakacaksin
    3.tek kapi alma elinde patlar
    4.lpgde motor ariza isigi yaniyormu ona bak ve test et.

Chery kimo 1.3 lusso
  • Stilo'nun 3 kapı modeli müthiş bir tasarım hala daha yolda görsem bakar kalırım

Orijinalden alıntı: icebox

hala avdayım hocam da aklım Alfa Romeo'lara kaymaya da başladı açıkçası (147 mk2), bakalım hangisi denk gelirse o olacak gibi

alfalarda iyidir da iyidir ama km düşük stil bulursan kacırma derim tek kelimeyle harika konforlu bir araba.
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.