Şimdi Ara

dostlar kuccuk bi yardim daha (item upgrade)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

+3/30 Iron Bow var.Bunu +4 yapmak istiyorum.

normal Blessed kagidi ile upgrade etsem yanarmı upgrade olurmu?

Trina ile upgrade etsem yanarmı? (bu kagit elimde yok)

yardımlarını bekliyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: Kadir59

elimde

+3/30 Iron Bow var.Bunu +4 yapmak istiyorum.

normal Blessed kagidi ile upgrade etsem yanarmı upgrade olurmu?

Trina ile upgrade etsem yanarmı? (bu kagit elimde yok)

yardımlarını bekliyorum.

itemin classı ne
  • high class
  • en palıyı kullan bence ama inşallah ağır gelmez çünkü kırar ama şans bilmiom ama bi danış millete ama her zaman risk ben şimdiye kadar 10dan fazla kukry kırdım +8 yacam die yaneeeeeee
  • abi bugun 850m e aldim bu yayi bunu +4 yapma sansim nedir seytan kanıma giriyor simdi gidip yakcam:)
  • valla bilmem ama ben mirageyi +3 den +4 yaparken yaktım nus ile.. ama +3 e kadar nus ile bastım belki ondan şansım düşmüştür eğer onu başkası +3 yapmışsa bilmiyorum farkı olurmu
    ama illa yapacaksan bus ile yap ama önce chitin falan bişeler yak şansına artsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sneet -- 19 Ekim 2005, 22:20:55 >
  • ben +4e busla basrken miraj yaktım.Busla dene bi şansını.Ama yanma ihtimali küçükde olsa var
  • ohhhhhhhhhhhhh beeeeeee

bu korku ile yasayacagima yakarım daha iyi dedim ve 3 bucu atarak kureye dogru gittim nus u koydum oku koydum 3 dk bekledikten sonra bastim ve monitore bakamadim :) 1 dk sonra monitöre baktıgımda yay +4/40 Iron Bow olmustu..gazamis mubarek olsun.. yardımcı olan arkadaslara tskler ederim:)
  • walla item arttımak konusu şans işi bence ben ilk alchemy staff alıp +1 ken glacier bastım bi baqtım gitti staff bez getir olmuş bende bi daa kufur üstüne kufur bi daa da denemedim yemedi bence birasda bilgi işi de olabilir ama biri bana anlatsın yani +1 achemy stafa glacier bastım ............ ve gitti yani nie solermisiniz
  • iron bowu 3den 4 e nası nus ile basarsın hala aklım almadı?
  • herzaman bus kullan nus +2 den +3 e patlatır sen o yayı artık basma nusla kesın patlar bence
  • Bişey söylücem iron bow bir high class item değilmidir ? : öyledir bundan yola çıkılarak bir high class iteme nus basılmaz kabul etmez çünkü hatta isteyenlere uyuşmadığını gösteren bir resim bile koyabilirim high class a bus basılır anca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mordecaí -- 20 Ekim 2005, 16:11:57 >
  • arkadaşlar herkes dior +1ken damage ekletmein yanar benim önerim +3 veya +4de ekletin

imza yoq parmak bassam
  • saol achilles ama geç kaldın ozaman 2m param wardı 600k bana batmıştı zuahahahhaa
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.