Şimdi Ara

DoSTa gidecek İPHONE 3GS 16GB GENPA BLACK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Balıkesir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar kendı kullanmış oldugum 3gs 16gb black genpa garantisiyle full kutulu cihazımı iphone 4 alıcagımdan dolayı satılıktır..genpa garantisi altında daha cihazımın 9 ay garantisi vardır bugun sorgulattım..alındıgı günden itibaren ön ve arka korumas sticker ı ıle kullandım..kılıfsız kesınlıkle kullanmadım.kısacası.. kılıfını cıkarıp cıplak halde masaya dahı koymadım.acıkcası kıl bir insanım.malım degerlidir.büyük paralar.cunku alıcak insanda para vericegi için gönlüm rahattır.. . telefonla beraber gelicek olan kutusu sözleşmesi,kulaklıgı,artı kutusu.....(orjinal)
    servis bilgisi:servise dahi gitmedi
    wifi:sorunsuz
    batarya: (kullanıma baglı)preformansı süper
    ekran temizliği:çiziksiz..kılcal bulana bedava...
    arka kasa:çiziksiz denilebilir.
    dokunmatik:süper
    neden bunları yazıyorum ben bir telefon alırken herseyinibilmek isterim sonucta bu ilana bakan arkadaslarda alıcı arkadaslar para veriyorlar sonuna kadarda bu bilgileri hakediyorlar..EMİN OLUNKİ KİMSE BU TELEFONU ALDIGINA PİŞMAN OLMIYCAK AKSİNİ SÖYLEYEN KİM NEDERSE KABULUMDUR..Kİ BU KADAR EMİNİM.(bu ilk satışım degildir dahaönceki ilanlarıma ve referanslarımada bakarsanız bu işte nasıl biri olduğuma karar vermenize yardımcı olucaktır.türkiyenin heryerine kargo ile indirimli güzel bir şekilde paketleyerek gönderebilirim.istediginiz soruyu alakalı alakasız sorabılırsınız..lütfen çekinmeyin....kargo ücreti tarafıma aittir.satış fiyatım 920TL. birde ricam:şurda bu fiyat burda bu fiyat. vs denmemesini rica ediyorum.emin olun bütün gün forumun başındayım takip ediyorum fiyat ve cihazları..ben bunu uygun gördüm cünkü cihazıma güveniyorum..gerçekten almak isteyen insanlarada yardımcı olurum..ilgilenen arkadaşların pm atmaları rica olunur.(telefonlada arıyabılırsınız) TAKAS SADECE GARANTİLİ İİPHONE 4 İİLE TAKAS OLUR + PARA NAKİİT..
    tel turkcell 0535 416 56 26
    avea 0505 614 54 07
    serkan ertekin
    Resimler:

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanertekin -- 16 Nisan 2011; 10:34:18 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• İlan açıklamaları süper sonuna kadar kefilim cihazı iyi biliyorum :) serkan abiyide alana hayırlı olsun hayırlı satışlar serkan abi
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakcardak

İlan açıklamaları süper sonuna kadar kefilim cihazı iyi biliyorum :) serkan abiyide alana hayırlı olsun hayırlı satışlar serkan abi

teşekkur ederim burak'cım iki taraf içinde hayırlı olur inşallah bi iphoneları sen iyi bilirsin temizini bulmak zordur.böyle makine zor.. saygılar...

• @resimler eklenmiştir.acele oldu kusura bakmayıın isteyen arkadaslara ayrııntıılıı resimde cekebilirim ... msjlar cvplanmııstıır..

• Takas sadece iphone 4g ile + para verilerek... garip garip mesajlar gelmesin lutfen

• Hocam öncelikle hayırlı satışlar ben birşeyi merak ettim şu telefonun arkasına kapladığın koruyucu nereden kaça aldınız acaba alabileceğim yada incelebileceğim bir link varmı. Çok hoşuma gitti onun için sordum birde beyazı bulunur mu acaba.
    İlanı kirlettiysen özür dilerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezerbaris
    Hocam öncelikle hayırlı satışlar ben birşeyi merak ettim şu telefonun arkasına kapladığın koruyucu nereden kaça aldınız acaba alabileceğim yada incelebileceğim bir link varmı. Çok hoşuma gitti onun için sordum birde beyazı bulunur mu acaba.
    İlanı kirlettiysen özür dilerim

Pm den bilgi verildi pmler cvplandi satisa devam sim kart cikarma ignesine kadar duruyor..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sadece merak ettim fotoları ilana eklemeden önce bi bakıyormusunuz acaba nasıl foto ekliyorum diye

eklediğiniz fotolardan 1-2 tanesi hariç diğerleri netlikten uzak telefonun durumu hakkında bilgi vermiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: karakis

sadece merak ettim fotoları ilana eklemeden önce bi bakıyormusunuz acaba nasıl foto ekliyorum diye

eklediğiniz fotolardan 1-2 tanesi hariç diğerleri netlikten uzak telefonun durumu hakkında bilgi vermiyor

merhaba arkadasım devamlı bakıyorum elimden gelen bu foto makinemle ancak bu kadar oluyor sizinde dediginz gibi 2 resim net zaten GERÇEK ALICI arkadaş bundan da tecrübesi olmasada bu resimlerde yeterli gelicektir.düzeltmeye calıstım elimdeki imkanlar bunu el veriyor.. eger alıcaksanız daha baska nasıl yardımcı olabılırım bilmiyorum elimden geleni yapmaya calısırım. saygılar..
    edit:5 resim nettir.. !!!ama sizin bakış acınız önemli tabi.. birde benim ilanıma yanlıs anlamayın yoruma tabi acık olumlu yada olumsuz.. resimlerimi elestiriyorsunuz.. resim net degi lvs.. satarken bakıyormusunuz diye.. sizde ilan acmıssınız... link:http://forum.donanimhaber.com/m_48366106/mpage_1/f_/key_//tm.htm#48366106 bırakın flu resmi.. resim bile yok... önce igneyi kendimize batıralım saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanertekin -- 18 Nisan 2011; 11:59:49 >

• Sadece iphone 4 ile takas arkadaslar faturali.. Pm cvplandi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.