Şimdi Ara

Dost Kayaoğlu hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Youtube da video çeken zamanında çokça videosunu seyretmiştim.
    Nağmıdeğer çekiç 🔨 adam ve erikli su.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eriklinin gizlice sponsor olduğu tek kişi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şahsen ben pek eğlenceli bulmuyorum fakat eleştirisel oyunculuk anlamında ve gerek oyun tanıtımları olsun gerekse rehber videoları olsun iyi iş çıkarıyor.

Youtube da az bulunan kaliteli türk oyun kanallarından biri.
  • Çok itici olduğu kesin.
  • Oyun 30 Fps in altına düşüyor laaan

• Hayatımda gördüğüm en boş hayatı geçiren insan,hayatı sadece ekrandan ibaret ayrıca bir yorumunda şunu demiş ''Yok hocam Remove Kebabcıyım ben... Videolarımda hep Remove Kebab kullandım şu güne kadar...Yok Mücahettinöiş, Defendmiş, falan ters öyle şeyler bize :D'' burdan anlaşılacağı üzere Remove Kebab Sırpların yaptığı Türk ve müslümanlara karşı alaycı bir şarkıcıdır,Bosna savaşında yazılmıştır.Kısaca tam bir asosyal ve de batı özentisi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şişman gözlüklü asosyal..
    Kendi diyor zaten

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: URANYUM-92

ne düşünüyorsunuz

japon oyunlarindan baska bisey bilmeyen ac'ye call of duty ye yada gta serisine saçma gören bazi tavirlari disinda ilgimi cekmeyen pekte barali olmayan youtuper parçasi

• Saçma sapan bir adam

• Komiklik yapmaya çalışıyor fakat yorumlara bakarsınız kimin komik bulduğunu anlatsınız berkcan gaming efehanla oynuyoruz vb.bebe kanalları 0-3yaş'a hitap ediyor

• şu bebe kanallarına hitap ediyor falan filan bırakın bunları, içeriğe bakın. muhabbeti sarmayan birinin videolarını anca küfür ediyorsa ,ağlıyorsa veya çok ünlüyse çocuklar izler. zaten youtube un yeni modası çocuklara hitab edip kitle kazanma oldu heralde. en büyük kanalların yorumları kan revan içinde. netten copy paste bilgi kanalları , sürekli cezalı oyun oynayanlar , bide ksı den falan görüp kargoyla hediye alma çıktı . sırf böyle yeni moda olan şeyleri görmemek için twitter ,instagram falan açmıyorum. face ide kapattım zaten . herkes niye böyle aynı şeye müptela oluyor onuda anlamadım . bi kere bişey duyuldumu herkes atlıyor direk
  • quote:

Orijinalden alıntı: Merhabax

Hayatımda gördüğüm en boş hayatı geçiren insan,hayatı sadece ekrandan ibaret ayrıca bir yorumunda şunu demiş ''Yok hocam Remove Kebabcıyım ben... Videolarımda hep Remove Kebab kullandım şu güne kadar...Yok Mücahettinöiş, Defendmiş, falan ters öyle şeyler bize :D'' burdan anlaşılacağı üzere Remove Kebab Sırpların yaptığı Türk ve müslümanlara karşı alaycı bir şarkıcıdır,Bosna savaşında yazılmıştır.Kısaca tam bir asosyal ve de batı özentisi.

Dostum asosyal dedigin adam 3 dil biliyor calisiyor yurt disina cikiyor senden daha sosyal bi insan muhtemelen..

• Kekonun teki, bir ara denk gelmiştim o iğrenç konuşmasını duyunca kapattım hemen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: posionaxle

quote:

Orijinalden alıntı: Merhabax

Hayatımda gördüğüm en boş hayatı geçiren insan,hayatı sadece ekrandan ibaret ayrıca bir yorumunda şunu demiş ''Yok hocam Remove Kebabcıyım ben... Videolarımda hep Remove Kebab kullandım şu güne kadar...Yok Mücahettinöiş, Defendmiş, falan ters öyle şeyler bize :D'' burdan anlaşılacağı üzere Remove Kebab Sırpların yaptığı Türk ve müslümanlara karşı alaycı bir şarkıcıdır,Bosna savaşında yazılmıştır.Kısaca tam bir asosyal ve de batı özentisi.

Dostum asosyal dedigin adam 3 dil biliyor calisiyor yurt disina cikiyor senden daha sosyal bi insan muhtemelen..

Evet bunları belirtmen daha iyi olmuş çünkü adam hala 3 dil biliyor ve de yurt dışına çıkabiliyor ama hayatı sadece bir ekrandan ibaret oluyor işte buna tam bir asosyal derim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.