Şimdi Ara

Döşeme su alan araba kurutma problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şoför ve yolcu bölümlerinde ön arka alt döşeme altındaki yalıtım malzemesi yağmur suyu alıp şişmiş bir araçta nasıl bir kurutma işlemi yapılmalı? Ahtapot denen cihaza bağlatmak mı? Yoksa döşemeciye/yıkamacıya söktürüp güneşte kurutturmak mı? Ahtapot ucuz ve hızlı, ikinci seçenek meşakatli ve pahalı. Benim merak ettiğim bu ahtapot denen alet gerçekten de o döşemenin altındaki yalıtım malzemesini sökmeden kurutabiliyor mu? Bana yapı ve görüntü olarak zor gibi geldi. Var mı deneyimleyen aracını kurutturan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasyonel teletabi -- 2 Nisan 2024; 1:14:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ahtapotla sadece üst döşemeyi (halı diyelim) kurutabilirsiniz. Eğer halı altındaki alana yani keçeye su indiyse içeride zamanla küf oluşumu yapabilir. Bu da sıcak havalarda koku yapacaktır.

Bu iş biraz aracın ne kadar su aldığıyla alakalı, eğer kapıyı açtığınızda içerisi 3-4 parmak şeklinde göl olmuşsa ve arka koltuktada aynı seviye varsa taban halısını söktürmek gerekir. Ama siz derseniz ki benim bütçem ve uğraşıcak zamanım yok ahtapotla bir gece kurumaya bıraktırın sonra kullanıp gözlemleyin.

• nightblueist kullanıcısına yanıt

Göllenme yok ama alttaki keçeyi ıslatmış.

• Rasyonel teletabi R kullanıcısına yanıt

Gecmis olsun. Seneler önce benzer durumu yaşadım. Kece/yalitim malzemesini sokturmeden(ben yeniletmistim) tam kurumuyor. Ahtapot denilen alet yüzeysel sicak hava dağıtıyor sadece.

• Sierre34 kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim. Döşemeyi ve keçeyi ssöktürüp kurutturmaya karar verdim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.