Şimdi Ara

DÖRTGENLER KONUSUNDA YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar paralelkenar dikdörtgen eşkenar dörtgen vs bu özel dörtgenlerin özelliklerini çok karıştırıyorum hangisnde köşegen dik açıortay köşegenler birbirine eşit vs bunları ezberlesem de bir süre sonra unutuyorum bu özellikleri nasıl aklınızda tutuyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yardımlarınızı bekliyorum bu kurallari toplu bir şekilde atabilir misiniz? Yani köşegenleri dik olanlar kare eşkenar dört gibi

• Herkes unutuyor zaten hocam. Ozellikleri birkac sayfaya not al denemelerden once acip goz gezdirirsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 11mf kullanıcısına yanıt
    Hocam çok can sıkıcı ama deneme çözmeye daha başlamadım dörtgenleri çözeyim demiştim özellikler birbirine girmiş.

• Deltoid farklı iki ikizkenar üçgenden oluşur.eskenar dörtgen aynı iki ikizkenar ücgenden oluşur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam paralelkenarsda kosegenlerin birbirini ortaladigini bilirsen oradan ilerlersin diye dusunuyorum. Eskenar dortgende yine birbirini ortalarlar fakat kenarlar esit oldugu icin ikizkenar ucgenler olusur. Bu durumda kosegenler dik kesisir. Ayni zamanda ikizkenar ucgend inilen dik aciortay olur. Dikdortgende yine kosegenler birbirini ortalar dik ucgenden ciktiklari icin muhtesem ucluden dolayi tum kosegen parcalari birbirine esit olur vesaire.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mithrandir. -- 15 Kasım 2018; 13:08:02 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Threshin hooku T kullanıcısına yanıt
    En çok bunlar zorlar genelde. bi de özellikleri durmadan çizerek göster.bolece alışkanlık olur.formullerin nereden geldiğini de öğrenebilirsin.bu da kolaylık sağlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.