Şimdi Ara

Dore müzik güvenilir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
5.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar bir harmonika alacağım 60 lira kadar. Nasıl bir sitedir güvenilir midir?

B.u.r.d.a.n

Not: Konu umarım doğru yerdedir bir 15 gün daha uzaklaştırma almak istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi munasipbirdil -- 8 Ekim 2011; 14:33:37 >

• Ben Kasım'da yaklaşık 1300 liralık bir alışveriş yapıcam. 2 yıl önce 800 liralık bir alışveriş yapmıştım bir sorun çıkmamıştı.
  • dh kelime reklamı yüzünden linke tıklanmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prоwler

dh kelime reklamı yüzünden linke tıklanmıyor

Halloldu
  • doremusic şuanda Türkiye'nin en büyük müzik aletleri ithalatçısı ve 19 yıllık bir geçmişi var ben cok kez çalıştım ve hiç bir sorun yaşamadım.

• güvenilirdir en iyilerden biridir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KEMAN MI KLARNET Mİ ?
    9 yıl önce açıldı
    Bir şarkı arıyorum
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu da doremusic facebook sayfası, takip etmenizi öneririm, her ay çok cazip kampanyalar yayınlanıyor..

https://www.facebook.com/doremusicofficial
  • Gecen sene yaklasik 600 liralik bir pedal almistim, sorunsuzdu ankaraya ertesi gun adrese geldi.
  • Yamaha DD65 elektronik bateri almıştım oradan gayet güvenilir.
    Adaptör yoktu geldiğinde adamları aradım hemen gönderdiler bir tane 3 günde yaklaşık 4-5 defa aradım hep ilgilendiler gayet güvenilir.
    Fakat ben alışverişi internet üzerinden değil telefon ile yapmıştım
  • Merhabalar,

Şirket yetkilisi olarak şirketimiz hakkinda yazilan güzel yazilar beni cok gururlandirdi.

Tesekkürler.

Sormak istediginiz sorular icin umut@do-re.com.tr adresini kullanabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aperfection

Merhabalar,

Şirket yetkilisi olarak şirketimiz hakkinda yazilan güzel yazilar beni cok gururlandirdi.

Tesekkürler.

:) Evet, harmonikayı aldım bu arada, sorunsuz elime ulaştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gold Stain

quote:

Orijinalden alıntı: aperfection

Merhabalar,

Tesekkürler.

:) Evet, harmonikayı aldım bu arada, sorunsuz elime ulaştı.

güle güle kullanin : )
  • Hic sorun olmaz 2 tane tanidigim kisi calisiyordu
  • Türkiyedeki en güvenilir enstrüman satan yerlerden birisidir hem satış gem garantisi çok güvenilirdir
  • Ben oraya gittim Kızılay'daki yerlerine. Alt katta gitarlar satılıyor diğer katlardaki elemanlar nasıl çalışıyor bilmem. Bas amfisi alacağımı söyledim adam bana line 6'i gösterdi şöyle iyi, böyle iyi anlata anlata bitiremedi. Sonra ben Hartke düşünüyorum aslında dedim. Adam bana "Hartke neymiş öyle markalarla line 6 karşılaştırılamaz" vs diyince şok oldum direk çıktım oradan.. Çıkarken de pişmiş kelle gibi sırıtarak "Buradan modeli alıp da internetten satın almaya kalkmayın sakın distrübütörü biziz en ucuz biz satıyoruz" diyince iyice dumur olduk kaçarak uzaklaştık..

Satış olarak güvenilirler ancak personel olarak (gitar bölümünde alt katta çalışan elemanlar) o kadar bilgili ve deneyimli değiller..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F5 -- 17 Mart 2012; 15:25:32 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.