Şimdi Ara

Dorco Pace 3 8'li yedek 6.45 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
3
Favori
1.986
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ürünü şok marketten aldım. 4 lü yedek jilet alana 4'lü hediyeydi ve fiyatı 6.45 tl. Makine olarak mach 3 e uyuyor dedi satıcı. Ama aldığımda uymadığını gördüm. epttavm den 8 liraya makinesini aldım. Kullandım ve mach 3 ten daha güzel kesimi var. Sonra mahalledeki şok a gittim ve ne kadar dorco pace 3 yedek varsa aldım. 10 tane 4 lü dorco pace 3 e 32,25 tl verdim. Bulunduğunuz yerde varsa ürünü kaçırmayın bence.
    http://www.marketpaketi.com/Dorco-Pace-3-Tiras-Yedek-Bicak-4-Adet,PR-6350.html?gclid=CjwKEAiAgvyxBRDmuviAj67g-XQSJABTLMcH4hTxRs4uC0-yXnjs0k5F5arZYNeaEezkkLNCDTmihRoCZJbw_wcB

• kore malı mı
  • Şok Market'te satılıyor mu ki? Bölgesel birşey olmasın?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gecenlerde bir marketten 2 kartus ve sap olanini 12 liraya aldim. Forumda konusu vardi. Kullananlar genellikle olumlu yorum yapmisti. Henuz denemedim ama bu fiyatlara kartuslari bir ay gitse yeter diye dusunuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bölgesel herhalde gittim az önce öyle bir marka jilet bile yoktu

• Mach 3 ten daha güzel kesimi var? Bunu demeyeydin iyiydi.

• quote:

Orijinalden alıntı: sukber

Ürünü şok marketten aldım. 4 lü yedek jilet alana 4'lü hediyeydi ve fiyatı 6.45 tl. Makine olarak mach 3 e uyuyor dedi satıcı. Ama aldığımda uymadığını gördüm. epttavm den 8 liraya makinesini aldım. Kullandım ve mach 3 ten daha güzel kesimi var. Sonra mahalledeki şok a gittim ve ne kadar dorco pace 3 yedek varsa aldım. 10 tane 4 lü dorco pace 3 e 32,25 tl verdim. Bulunduğunuz yerde varsa ürünü kaçırmayın bence.
    http://www.marketpaketi.com/Dorco-Pace-3-Tiras-Yedek-Bicak-4-Adet,PR-6350.html?gclid=CjwKEAiAgvyxBRDmuviAj67g-XQSJABTLMcH4hTxRs4uC0-yXnjs0k5F5arZYNeaEezkkLNCDTmihRoCZJbw_wcB

Yedek hicagi var ama makinasi yok diyorsunuz. Makinasini bulabilecegimiz market var mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben buradan aldım. Dört ve altı bıçaklı olanından çok memnunum.
  • quote:

Ürünü şok marketten aldım. 4 lü yedek jilet alana 4'lü hediyeydi ve fiyatı 6.45 tl. Makine olarak mach 3 e uyuyor dedi satıcı. Ama aldığımda uymadığını gördüm. epttavm den 8 liraya makinesini aldım. Kullandım ve mach 3 ten daha güzel kesimi var. Sonra mahalledeki şok a gittim ve ne kadar dorco pace 3 yedek varsa aldım. 10 tane 4 lü dorco pace 3 e 32,25 tl verdim. Bulunduğunuz yerde varsa ürünü kaçırmayın bence.

Hangi şehir ve semt hocam

• İst. Avrupa yakasinda yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • nihilist76 kullanıcısına yanıt
    Normal Mach 3'den bence de daha iyi. Zamanında A101'den 6,95'e sap ve 2 kartuşlu yanına da gene aynı paraya 4'lü setlerden 2 tane almıştım. Dandik Metro Turizmin otobüsünde İstanbul'a giderken valizi kaybettiler ve gitti sapı. Kipa'dan 10 tl civarına yeni sap almak zorunda kaldım. Artık A101'lerde anca kartuşları bulunuyor çünkü. Fiyat çok iyi yedek yapmak isteyenler kaçırmasın bence.
  • Nasıl mach3 ten iyi ayıptır yahu.
  • Bu ara Şokta güzel kampanyalar oluyor, bir sürü üründe 1+1 vardı bugün....

• Bizim burdaki şok ta haftalardir saç boyasindan başka bişey yok 1+1 lerde nasil iş anlamadim

• Bana göre güzel. Mach 3 uzay teknolojisine mi sahip yaaaa. Aynı bıçakla 9-10 kere traş oldum. Gayet iyi. Mach 3 ile boğaz kısımdaki sakalı kesmek sıkıntı oluyordu. Boğazımdaki kıllar yan büyüyor, oraları yan kesiyorum o yüzden. Mach 3 le traş olduğumda oralar nokta nokta kan zerreleri olurdu. Bunda öyle birşey yok. Elimde 42 tane uç var, makine ve uçların maliyeti 40 tl. Her uç 2 ay gitse 7 yıl yeter bana. :)
  • Dün 2 ayrı şok market e gittim jilet yok tu.

• quote:

Bana göre güzel. Mach 3 uzay teknolojisine mi sahip yaaaa. Aynı bıçakla 9-10 kere traş oldum. Gayet iyi. Mach 3 ile boğaz kısımdaki sakalı kesmek sıkıntı oluyordu. Boğazımdaki kıllar yan büyüyor, oraları yan kesiyorum o yüzden. Mach 3 le traş olduğumda oralar nokta nokta kan zerreleri olurdu. Bunda öyle birşey yok. Elimde 42 tane uç var, makine ve uçların maliyeti 40 tl. Her uç 2 ay gitse 7 yıl yeter bana. :)

Hangi şehir ve semtten almıştınız hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: nihilist76

Mach 3 ten daha güzel kesimi var? Bunu demeyeydin iyiydi.

Bayağıdan beri konusu açılmıyordu ellerinde kaldı galiba gördüğüm birçok yerde satılmıyor. Buradaki yorumlara bakıp aldım, sert sakalda yok resmen yüzünü yoluyor insanın...

Mach 3 ile karşılaştırılmaz bile ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: ezginingünlüğü

Nasıl mach3 ten iyi ayıptır yahu.

öyle arkadaşım, çok kullandık, tam f/p ürünü
  • a101 marketlerde satıldı geçen sen hala varmı bilmiyorum ama mach 3 le kıyaslamaz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.