Bildirim
dopinge hızı düşen varmı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Slm hocam o değerler akn geçtiğiniz içim mi öyle saha dolabına bayagi uzaksiniz 4 aydır da ben dsmart kullanıyorum o kadar indirme yaptım akn uygulanmadi kafalarına göre yapıyorlar sanirim akn kotası gecince 3 mbit sabitleniyor ay sonuna kadar ttnet te iken hiç af etmiyorlar anında hızı dusuruyorlardi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
8 üstünü malesef kullanamıyorum kardeşim santrale uzağım 6 aydır uygulamıyolardı akn geçeli çok oldu ama akıllarına bugün geldi heralde sabah bi kalktım 3 mbps
bende dopingliyim 15 aralık 2015 itibariyle hızım akn yüzünden 3!e düştü 23 ay aknsiz takıldım 6 ocak 2016 tarihinde sözleşmem bitiyor uygun fiyatlı 12 veya 24 aylık sözleşme bulamazsam iptal ettireceğim
download rekorlarım
Dönem Toplam Download (MB)
Aralık - 2015 525731,13 MB (513,41 GB)
Kasım - 2015 708066,26 MB (691,47 GB)
Ekim - 2015 1077384,62 MB (1052,13 GB)
Eylül - 2015 913577,33 MB (892,17 GB)
Ağustos - 2015 965353,46 MB (942,73 GB)
Temmuz - 2015 785515 MB (767,1 GB) -
Akn uygulamaya başlamışlar ozaman bende 7 aydır doping müşterisiyim ilk defa bugün akn uyguladılar en düşük dowland 150gb idi 2 sene sözleşme imzalamıştım kapatamıyorumda
Bende ilk kez bu ay akn ile karşılaştım. Şükür ki taahhüt bitti. Uygun bir tarife bakıyorum. Kısa süreli olursa alacağım.
Dopingde cıvıttı malesef
5 Ay olmuştu taahhütlü interneti alalı 16 Mbps 56 TL.
5 Aydır uygulamıyorlardı, ortalama 200GB indirmem var ay başına.
Bugün acı gerçeği gördüm, bugün hız düştü 3Mbps'ye. Ne olacak böyle bilmiyorum. -
Bu ay gene 80gbde düşmedi derken düşürdüler kafalarına eserse düşürüyolar
Ben daha takılmadım akn ye maşallahı var :) -
Dsmart kullanıyorum kafalarına göre dusuruyorlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X