Bildirim
doping modem
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Doping adsl ye yazıldım faturalar kabarık gelince iptal ettim dopingin verdiği modem elimde kaldı ttnete üye oldum modemim var diye sevinirken kurulum esnasında kullanıcıadı@ttnet yazmam gerekirken yazamadım nedeni doping hazretleri modemi kendisinden başka yerde kullanılmasın diye domainini modeme çakmış hiç bir şekilde silemiyorsun dolaysiyle modem elimde kaldı dopinge yazılacaklar bunu dikkate alsın.. -
quote:
Orijinalden alıntı: ennes55
doping fishnet ar-1100 model modem aldım evimde ttnet var modemi ttnet ile kuramıyorum bağlantımın doping mi olması gerekiyor yani...
Kardeş aynen öyle doping kendi uzantısına sabitlior modemleri bizim işyerinde doping adsl var onun işyerinin modemini eve götürdüm doping kullanıcı adıyla bağlandım kota da doping den gitti yani doping kullanıcı adından başka iss giremior böle bi saçmalık var yani resetleme filan işe yaramıo modemi -
quote:
Orijinalden alıntı: iyardimci
Doping adsl ye yazıldım faturalar kabarık gelince iptal ettim dopingin verdiği modem elimde kaldı ttnete üye oldum modemim var diye sevinirken kurulum esnasında kullanıcıadı@ttnet yazmam gerekirken yazamadım nedeni doping hazretleri modemi kendisinden başka yerde kullanılmasın diye domainini modeme çakmış hiç bir şekilde silemiyorsun dolaysiyle modem elimde kaldı dopinge yazılacaklar bunu dikkate alsın..
eski doping kullanıcı adıyla girmeye çalış ben öyle denedim girdi ama kapattıysan bilmiorum girmeyebilir -
Hort Aynı sorundan ben de muzdaribim. Bu modemlerin firmwareleri nerede bulunur acaba.
-
quote:
Orijinalden alıntı: selenga_68
quote:
Orijinalden alıntı: iyardimci
Doping adsl ye yazıldım faturalar kabarık gelince iptal ettim dopingin verdiği modem elimde kaldı ttnete üye oldum modemim var diye sevinirken kurulum esnasında kullanıcıadı@ttnet yazmam gerekirken yazamadım nedeni doping hazretleri modemi kendisinden başka yerde kullanılmasın diye domainini modeme çakmış hiç bir şekilde silemiyorsun dolaysiyle modem elimde kaldı dopinge yazılacaklar bunu dikkate alsın..
eski doping kullanıcı adıyla girmeye çalış ben öyle denedim girdi ama kapattıysan bilmiorum girmeyebilir
arkadaşlar bende kullanıyorum aynı modemden bı yerde buldum kullanıyrum suan ama..hiç bir özelliğinden yararlanamıyorsunuz..sadece kullanıcı adı parola ve kablosuz şifresizini değişebiliyorsunuz başka bi modemle bu modemlerın anakartı aynı chipset aynı daha dogrusu bende mevcut dosyası bende bır abıden almıstım...ısteyen olursa verebılırım.... iyi forumlar
-
arkadaşlar bende dosya almanıza gerek kalmadı doping sitesine 1 saat önce buldum uyguladım sonuç mükemmel kilidini kaldırma programını yayınlamışlar bilginize..ilgilenen varsa tabii -
quote:
Orijinalden alıntı: samed61
arkadaşlar bende dosya almanıza gerek kalmadı doping sitesine 1 saat önce buldum uyguladım sonuç mükemmel kilidini kaldırma programını yayınlamışlar bilginize..ilgilenen varsa tabii
ben onu yapamıyorum cunku modemi görmuyo modemi baglayınca göruyo fakat @doping yazısı yuzunden kurulum (smile abonesiyim) yapamıyorum haliyle net olmuyor ve güncelleme yapmıyor suan internet cafeden yazıyorum.yardım edebilirsenız gece gündüz dua ederim teşekkürler
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X