Şimdi Ara

doping box hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba beyler. konuyu yanlis yere acmis olabilirim simdiden k. Bakmayin. Ozelliklerde tablet yazdigi için buraya avtim konuyu.

Neyse sadete geliyorum. Doping box aldim. Android tv box diye geciyor. Pek fena degil ilk izlenim olarak. Sadece icerik pek genis degil. Eski filmler var ve canli tv secenegi cok fazla yok.

Soru 1 : turk canlı tv lerin oldugu , goruntu kalitesi iyi bir android uygulama hangisidir ?

Soru 2 : turkce altyazi veya dublajli filmleri seyredebilecegim ucretsiz bir uygulama var mi ?

soru 3 : tvyo gibi bir program var mi ? Tvyo guzel ama programlarin tekrarlari yok. Oses turkiye , utopya gibisinden...

Soru 4 : baska oNereceginiz faydali programlar var mi ?

Soru 5 : logitech klavye mause alsam bunla kullanabilir miyim. Kumandasiyla cok zor oluyor.

Simdiden cevaplayacaklara tesekkurler arkadaslar. Surcu lisan ettiysek affola.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba,

Türkçe yazım kurallarına uygun olmayan kelimeler mevcut. Konuyu gelelim, Logitech MK520 klavye seti kullanıyorum ve öneririm. Ama keşke android yerine, LG mkvod uygulaması ile port şeklinde iptv almış olsaydın. Ben öyle kullanıyorum şahsen. Güzel bir uygulamadır. Takip et bakalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zaferengur kullanıcısına yanıt
    öncelikle yorumun için teşekkürler. peki diğer sorularım ? tv , film ve diğer programlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: brigantes

öncelikle yorumun için teşekkürler. peki diğer sorularım ? tv , film ve diğer programlar

Diğer soruların cevapları hakkında fikrim yok çünkü cihazı hiç kullanmadım. Seni yanlış yönlendirmek istemem. Fakat illaki bir bilen çıkacaktır burada.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.