Hala arayan soran yok. Müşteri hizmetlerini aradım sabrettim 15 dk bekledim yok, diğer müşterilerle görüşüyorlarmış.
mail at istersen bende senin gibi 2 gün bekledim hergün meşgul :) mail attım akşam ertesi gün aradsılar konuştum çok talep varmış büyüh ihtimallede eleman darlığı var
böyle birşey olabilirmi!! bugün tarifelerin değiştiğini gördüm aradım tel numaramı verdim sizin bu numara ile başvurunuz yok dediler.. dedim nasıl olur 2 haftadır ulaşılan bilgilere şimdi nasıl ulaşılamaz size dönecez dediler beklemedeyim
quote:
Orijinalden alıntı: benxlegend
böyle birşey olabilirmi!! bugün tarifelerin değiştiğini gördüm aradım tel numaramı verdim sizin bu numara ile başvurunuz yok dediler.. dedim nasıl olur 2 haftadır ulaşılan bilgilere şimdi nasıl ulaşılamaz size dönecez dediler beklemedeyim
Aynısını geçen de bana yaptılar 1 hafta önce başvurdum hattımı taşımak için size sözleşme göndericez dediler ama hiçbirşey göndermediler. Ne oldu niye gelmedi sözleşme dediğimde ise başvurunuz yok dediler insanları zorla ttnete mahkum ediyorlar.
benim yerime imza atip acmislar hatti bu kadar basit.sozlesme bana geldi ama yollamadim.hicbi imza atmadim.aradigimda belgeyi imzalamissiniz dediler.daha da yoruma gerek yok sanirim
Dün lütfedip mailime cevap yazmışlar. Telefon istemişler.
Sanki telefon vermedik başvuru yapıp sözleşme imzalarken.
Artık olmasa da olur yani. Bir arasınlar dur bakıyim.
quote:
Orijinalden alıntı: beykurt
benim yerime imza atip acmislar hatti bu kadar basit.sozlesme bana geldi ama yollamadim.hicbi imza atmadim.aradigimda belgeyi imzalamissiniz dediler.daha da yoruma gerek yok sanirim
Ben yukarıda da yazdım ve örneklerini gösterdim böyle bir şey olamaz diye iddia eden arkadaşa.Ama bana özür dileyeceğine konuyu değiştirip konuşmaya devam etti.Sizin gibi çok insan var sözleşmesiz interneti açılan ve buna fatura gönderilip üstüne iptal için uğraştırılan
Arasınlar inşallah böyle bir başvurunuz gözükmüyor falan derler de vazgeçerim. Gider Uydunet'e başvururum.
Ben doping interneti aradım. İnternet sitesinde yazan bilgileri ile ilgili. Şöyle bilgiler vardı. Tamamen kendi altyapılarını kullanıyorlarmış. Telekomun altyapısını kullanmıyorlarmış. ADSL için yani kendi altyapıları varmış. Ve ADSL için yalın adsl de sabit ücret almıyacaklarmış. Telefon ile arayıp bunları teyid ettirmek istedim. Bana evet bu dediklerinizin hepsi var fakat BTK dan onay bekliyoruz diyor. Ne kadar sahtekarlar.
24 Aylık 1mb fiyatına 2mb tarifesine geçmek için yaklaşık 5 hafta önce aradım 4441045'i. Güya onlar ttnet'ten taşıyacak neti. 2 hafta öncede aradım. Bugun de aradım. Hala taşıma biraz uzun sürebilir diyorlar. Herhalde 1 yıl sonra taşınır internet. Ttnet'te sorun varmış güya.
quote:
Orijinalden alıntı: benxlegend
Arkadaşlar bir kaç konuya yazdım cevap veren olmadı.. lütfen yardımcı olun..
ttnetin tarifeleri onaylandığı günü sabahı doping adslye başvurdum..(28 aralık 2010 öyle hatırlıyorum) nerdeyse 2 hafta oldu.. geçiş için onlar herşeyi halledeceklerdi iptali falan çünkü hat benim üstüme değil babamın oda yaşlı adam yormak istemedim.. fakat ne iptal işlemi var ne sözleşme geldi kargo ile.. aradım kaç kere sordum btkdan onay belgesi gelmemişde bilmem ne bilmem ne.. benimle aynı zamanda başvurup doping adss hattı açılan var mı?
Doğrudur TT dan iptali için DOPING onay bekler bu terside olabilir bu yüzden doping in kabahati yok..
Not:TT çok müşteri kaybı yaşadığından (Churn) onaylama işlemlerini geçiktirmede bu yüzden geçişlerde problem yaşanmakta isteseler bir günde geçebilirsiniz ama belirtiğim gibi onay bekllemekte olduğundan herhangi bir suçu yoktur..
@thanatosus
Arkadaşım birincisi benim özür dilememi gerektirecek birşey olmadı kaldıki burada gerçekten dediklerini ispat edicek hiçbirşey göstermedin. Madem doping sen imzalamadığın halde seni kendisine üye yapıyor o zaman gidiceksin dava açıcaksın bu dolandırıcılıktır adamlar senin yerine imza atıp yada sen imza atmadan vede kimlik bilgilerin olmadan bu şeyleri yapıyorlarsa başka neler yapmaz onu söylesene bana önce. Kayıt işlemlerinin tamamlanması için eve imzalaman için bir form vede nüfus cüzdanı fotokopisini istiyorlar, p zaman ben burdan şunu anlıyorum ( sizin dediklerinize göre) adamlar sizin imzanızı taklit ediyor vede sizin nüfus cüzdanınızın aynısı onlardada var vede sizin izniniz olmadan sizi kendilerine üye yapıyorlar. Bana böyle birşeyin olması mantıksız geldiği için olamaz diyorum eğer gerçekten varsa böyle bir durum dediğim gibi hemen dava aç hatta buradan yardımcı olabılecegım bırsey olursa bu konuda elımden geldıgınce de yardımcı bıle olurum. İnsanlar birşeye inanması için ya görmesi lazım yada yaşaması, ben ne gördüm nede yaşadım bu yuzden bu şekilde konuşuyorum ama varsada dediğim gibi bilemem, hani bunun içinde tekrar tekrar laf sokar gibi konuşmanın da anlamı yok.
Bazı arkadaşlar şey demişler sözleşmeyi imzalayıp gönderdikleri halde açılmadıklarını. Arkadaşlar ben sözleşmeyi imzaladıktan 2 ay sonra açıldı internetim, Türkiye'de biraz işlerin peşinden koşturmak lazım ben başta koşturmadım 2 ay bekledim sonra defalarca aradım doping ttnet bırakmıyor dedi ttneti aramanız lazım dedi ttneti aradım tt şubesine gitmeniz lazım dedi orada hat sahibi yazılı olarak bildirmesi lazımmış falan fıstık bişeyler dedi ttnetteki eleman. Daha sonra biraz sesimi yükselttim ttnet ile doping müşteri hizmetlerine hiç tt şubesine gitmeye gerek kalmadı 2 gün sonra internetim açıldı. Biraz işin peşini kovalamak gerekiyor açıkçası yüzsüz olun yoksa benim gibi 2 ay bekleyen çok olur. Yukarıdaki arkadaş doğru söylüyor ttnet çok müşteri kaybetmeye başladı bu yuzden elindeki müşterileri bırakmamaya calısıyorlar bunun içinde gecikmeler oluyor.
Beklerken Internet çalışmaya devam ediyor mu? Yoksa o da kesiliyor ve Internet'siz bir şekilde mi bekliyorsunuz?
Ben ttnet kullanırken başvurdum geçiş işlemi yapılana kadar herhangi bir kesilme olmadı yani yeni firmaya geçmeden önce internetsiz kalmıyorsun, geçiş işlemi sırasıda internetin kesiliyor kısa bir süreliğine (1 saat civarı ya sürer ya sürmez tam hatırlamıyorum) sonra yeni ayarlarını yaptıktan sonra tekrar internete bağlanıyorsun.
Ben dopinge geçmeyi düşünüyordum ama müşteri hizmetlerini bir kaç kez aradım açan olmadı. Kendi kendime düşündüm, geçtiğimde bir sıkıntı olsa ne yapacağım. Karşımda bir muhattap yok. Arıyorum dakikalarca açan yok telefonu. Müşteri hizmetleri yetersiz kalıyor...
Müşteri Hizmetleri yetersizmi kalıyor bilmiyorum fakat ben bu dopingin internetimi hemen açamayacağını bugünkü telefon görüşmesinden sonra anladım.Neymişte efenim adreste bir hata varmış.Soruyorum hata ne?Kısaca anlatacak olursam eğer Adam ilçe ismini cadde ismiymiş gibi okudu.İçimden "hey Allahım siz daha bu adres işini beceremiyorsanız interneti ben 2-3 ay sonra anca görürüm" dedim. En büyük eşşekliğim ise, sırf işlemler hızlansın, netim çabuk açılsın diye TTnetten internet iptal işlemini kendim dilekçe hazırlayarak iptal ettirmek oldu.Keşke interneti kapattırmasaydım diyorum şimdi.2 haftadır net yok ve sanırsam bu zaman daha çok uzayacak...
2 Kat Hızlı MüşteriHizmetleri...
Ben de 10 gün süren hat taşıma başvurum sürecinde gördüm dopingi ne müşteri hizmetleri ne de bayileri bilgili değil ve sürekli yalan söylüyorlar
Beni de Eylül ayında aramışlardı ve ben de kabul etmiştim. Belgeleri ertesi günü göndereceklerini belirtmelerine rağmen takip eden 2 hafta boyunca hiçbirşey göndermedikleri gibi aradığımda da kayıtlarımızda görünmüyorcevabını vermişlerdi. ben de peşini bırakmıştım.
İlk aramadan 3 hafta kadar sonra bir telefon geldi ve belgelerinizi nereye gönderelim dediler. Doğal olarak ilk aradıklarında bu bilgiyi vermişitm aslında. Ben de daha satış aşamasında bile konuyu takip edemeyen bir firmadan satış sonrası destek alabileceğimi sanmadığımı ve istemediğimi ilettim.
3 gün sonra işteyken cep telefonum çaldı, kurye şirketi evimin önündeymiş ve bana sözleşme getirmiş. Tabii gerekli cevabı verip geri götürmelerini ilettim.
Bir firma daha satış yaparken ne yaptığının farkında değilse ve müşterisini takip edemiyorsa, sonrasında ne olur bilemiyorum.
İşin komik tarafı benzer bir durumu yaklaşık 8-9 ay önce aynı firmanın hizmeti olan Millenium (1045) A tipi telefon hizmetleri abonesi olmak istediğimde de yaşamıştım. Bana gönderdikleri sözleşme ve onunla ilgili herşeyi kaybetmişlerdi.
Bu firmanın iş yapış şekilleri ile sorunları var ve bunları çözmeden nasıl hizmet verdiklerini anlamıyorum.
Doping'e geçmeye karar verirken bu noktaları dikkate almanızı öneririm.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme