Şimdi Ara

Doom Patrol (2019) | DC (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
4
Favori
4.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben izliyorum beğendim DC dizisi diye ön yargılı yaklaşıyorlar herhalde

Titans'tan sonra bu da güzel çıktı şimdilik

Arrow'u da bitiriyorlar darısı diğerlerinin başına yavaş da olsa düzelecek gibi DC dizi evreni
  • Titans'ın Netflix'e gelmesi gibi Doom Patrol'da Netflix'e gelecek mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yav f-leş arrow izlenirken konularına mesaj atılırken bu konu niye bu kadar boş

ben çok beğendim diziyi çok güzel ilerliyor bence

özellikle robotman in konuşması çok iyi

Doom Patrol (2019) | DC

bi sahnede wonder woman'ın kılıcını gördüm galiba

• Çok sağlam dizi

• oha ulan hiç beklemediğim dizi acayip ön yargı ile başlamıştım ama harbi bombaymış dizi.

benim baya hoşuma gitti.hatta arkadaşla 1 bölüm baktım açma çok boktan bişiye benziyor dedi 3 bölüm baktı bir sonraki bölüme aç diyip durdu
  • Titans gibi netflixe gelir mi bilgi var mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • TİTANS dizisini izliyorsun mükemmel bir dizi, belki Daredevildan bile iyi, en iyi süperkahraman dizisi diyorsun ve batman ile bitiyor.. süperdiii..

Sonra DOOM PATROL için oooo DC xmen geliyor hemde orjinali diyorsun, karakterler çok sağlam, hepsi meta özellikli oda ne, dah ilk bölümde tam bir luzırrr kahraman gibi, 7bölüm oldu, daha kahramanlık adına birşey yok, inanın ALİS HARİKALAR DİYARINDA gibi saçma sapan bir şey bu, bilime dayalı olan XMEN ile en ufak bir alakası yok, rakibide olamaz. Anca alis harikalar diyarının raibi olur o kadar saçma 5yaş grubuna hitap eden konuşan fareler, atlar, yok koyun kasabayı yutuyor gibi saçma sonik anlamsız sahneler, tamamen vakit kaybı, dizinin senaryosu çok boktan halbuki JANE, CYBORG gibi çok sağlam karakterler var ama alis harikalar diyarı içinde harcamışlar, bu yapımın senaristleri acilen kovulmalu, yönetmenide değiştirilmeli. Yoksa DC aquaman ile yükselirken böyle salak bir yapım ile batacak..

• quote:

Orijinalden alıntı: .i.

TİTANS dizisini izliyorsun mükemmel bir dizi, belki Daredevildan bile iyi, en iyi süperkahraman dizisi diyorsun ve batman ile bitiyor.. süperdiii..

Sonra DOOM PATROL için oooo DC xmen geliyor hemde orjinali diyorsun, karakterler çok sağlam, hepsi meta özellikli oda ne, dah ilk bölümde tam bir luzırrr kahraman gibi, 7bölüm oldu, daha kahramanlık adına birşey yok, inanın ALİS HARİKALAR DİYARINDA gibi saçma sapan bir şey bu, bilime dayalı olan XMEN ile en ufak bir alakası yok, rakibide olamaz. Anca alis harikalar diyarının raibi olur o kadar saçma 5yaş grubuna hitap eden konuşan fareler, atlar, yok koyun kasabayı yutuyor gibi saçma sonik anlamsız sahneler, tamamen vakit kaybı, dizinin senaryosu çok boktan halbuki JANE, CYBORG gibi çok sağlam karakterler var ama alis harikalar diyarı içinde harcamışlar, bu yapımın senaristleri acilen kovulmalu, yönetmenide değiştirilmeli. Yoksa DC aquaman ile yükselirken böyle salak bir yapım ile batacak..
    direntürkçe

• .i. . kullanıcısına yanıt
    yazmaya çalıştıklarından anladığım kadarıyla diziyi sevmeme nedeniniz x-men gibi olamamasında kaynaklı ama zaten Doom Patrol'un tüm olayı diğer süper kahraman film/dizi/çizgi romanlarından farklı olması düşmanları bile birbirinden değişik tipler ayrıca x-men, Doom Patrol'den sonra çıkmış ve esinlenilmiş diye okudum. İnternette biraz araştırma yaparsanız diziden aşağı yukarı ne beklemeniz gerektiğini de anlarsınız aslında

Ayrıca DC Arrow, Flash, Legends of Tomorrow gibi dizilerden batmadıysa bu diziyle batmalarının imkanı yok. Aynı kalitede devam ederler umarım izlerken eğlendiğim bir dizi saçma kısımlar dediğiniz bölümler bana eğlenceli geliyor galiba ben de 5 yaş grubuna giriyorum

edit: şöyle bir karakterin olduğu dizi nasıl kötü olabilir ki

Doom Patrol (2019) | DC

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOD_A_MAN -- 3 Nisan 2019; 13:30:57 >

• Bence adamı amacına ulaştırdınız dikkat çekmeye çalışıyor tahminimce
    bu diziye kötü demekde nedir
    artık nasıl diziler izliyorsa

• alpalp84 kullanıcısına yanıt
    10 parmak yazdım çok hızlı o yüzden öyle hatalar oldu. Okudum ama düzeltmedim, anlarlar diye.

Anlayamadığın, okuyamadığın
    kısım varsa söyle, açıklamasını yapacağım. İronik ama; çok yüksek tahsilim var bide :D..
  • Yetişkinlere yönelik gerçekçi senaryoları olan yapımlar ilgimi çekiyor, DC titans ya da Daredevil bence en iyi süperkahraman dizisi. Bu dizi cidden çocukca sahneler içeren, yaş olarak seviyesi çok düşük, fantastik çocuk filmleri gibi birşey, fantastik canavalar izlemedim ama konusu aynı olabilir mesela. Dizide derinlik var bir şey olacak diyorsun, scary movie tarzı acayip şeyler oluyor, komedi diziside değil hani, saçmalıklar üzerine listeleri zorlayabilir. Bu dizinin ana konusu saçmalıklar silsilesi olabilir.

Benim için enler bunlar, ben bunların kalitesinde bir XMEN bekliyordum ama alakasız bir şey bu.. XMEN le aynı kategori değil, karşılaştırılması anlamsız.

DC TITANS 2018https://www.imdb.com/title/tt1043813/

Daredevil 2015https://www.imdb.com/title/tt3322312/

• GOD_A_MAN kullanıcısına yanıt
    "Sonra DOOM PATROL için oooo DC xmen geliyor hemde orjinali diyorsun, karakterler çok sağlam, hepsi meta özellikli oda ne"

Burada Türkçe yazmıştım, orjinali yani X-MEN den daha iyisi gelecek dedim, ama çöp bu.. Lütfen şunu X-MEN ile birtutmayın karşılaştırılcak yanı yok.

Bak harry potter ile karşılaştırabilirsiniz çünkü aynı konuları, gerçekdışı fantastik ikisininde konusu. iyi seyirler, beni sarmadı... Resmen doom patrol olayını bitirmişler.
  • .i. . kullanıcısına yanıt
    kusura bakmayın anlayamamışım o kısmı. İşte olduğum için aceleyle cevap vermiştim

sizin de yanıldığınız nokta yüzeyde ne kadar farklı olsalar da temelde aynı fikre sahip hikayeler

kimse çıkıp burada ikisini karşılaştırmıyor(varsa ben görmedim en azından) ama üstüne biraz düşününce çok da farklı değiller

toplumdan dışlanmış farklılıkları olan insanların bir profesörün etrafına toplama hikayesi değil mi bu hikayelerin temeli

Doom Patrol (2019) | DC

bence dediğiniz kadar da farklı değiller

Doom Patrol (2019) | DC

• Yeni bölümde harikaydı kesinlikle izleyin

• Sezon ne zaman bitecek? Netflix'e gelince izleyeceğim.
  • 0MG90 kullanıcısına yanıt
    14. bölüm sezon finali 17 Mayısta galiba
  • Kötü yorum nerdeyse görmedim diziyle ilgili ancak altyazı yok hiç ingilizce altyazıyla izleyeceğiz sanırsam neden hiç tutmadı ki dizi
  • Jegande kullanıcısına yanıt
    dizi sitelerinde var oradan indirip ya da izleyebilirsiniz

opensubtitles.org da görmüştüm galiba bakmadıysanız orayı da kontrol edin isterseniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOD_A_MAN

dizi sitelerinde var oradan indirip ya da izleyebilirsiniz

opensubtitles.org da görmüştüm galiba bakmadıysanız orayı da kontrol edin isterseniz
    İlk 4 bölüm var sadece o altyazılarla ilgili de vasat denmiş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.