Şimdi Ara

DOOM Fan Club (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
424
Cevap
7
Favori
21.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345...10...22
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benide ekle hocam, 1994 Yılında çıkan ilk DOOM ile başladım bu serüvene, DOOM 95 ve DOOM 3 ile devam ettim. Ama DOOM 3 ve onun filmi harikulade :) Oyunu zaten bitirdim ama halen yüklü ara sıra girip oynuyorum, grafikleri zaten muhteşem, özellikle filmi hele ki o FPS sahnesi yokmu beni bitirmişti. Zaten Profilime baktığınız zaman sıkı bir DOOM hayranı olduğumu anlarsınız :) Evde DVD Film arşivimde DOOM'da yer almakta, inşallah Yeni oyun ve yeni sinema filmide gelir ümidiyle saygılar . . .

- Onur üyesi olmak istiyorum . . .

Edit : Ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Messerschmitt BF109 -- 17 Nisan 2009; 21:40:03 >
  • 1994 yılındaki Doom 2 oynunun grafikleri yenilenmiş versiyonuda çıkmıştı 2 yıl sonra.
    1996 yılında Doom 2 oynunun 800X600 Pixel Çözünürlüğünde oynanan versiyonu çıktı.(Doom 2 Hell on Earth v.2.02)
    Doom 2 oynunu 800x600 Pixel çözünürlüğünde oynamak çok zevkli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DevoN -- 21 Nisan 2009; 15:21:31 >

Orjinalden alıntı: Black_PS2
    10 Ekim 1994'te Doom 2 Hell on Heart çıktı ve 2 milyon adet satıldı. Ardından peşi sıra The Ultimate Doom (1995) ve Final Doom (1996) geldiyse de bunlar ana oyun değil, birer eklenti paketi görevi gördüler. Ayrıca Midway, 97 yılında Nintendo 64 için farklı bir Doom oyunu hazırladı ve bunu "görülmüş en gelişmiş Doom oyunu" olarak lanse etti...

Doom 95 le Doom 1 arasında ne fark var?
    v.1.66 yla v.1.9 arasında bi fark göremedim.Doom 95 dediğimiz şey Doom 1 oyununun tıpa tıp aynısı.
    Bi Fark var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DevoN -- 21 Nisan 2009; 15:33:49 >
    Doom 2 nin 7.level i geçilmiyo zaten ölümsüzlük şifresini bile girsen buna rağmen..
    O şişman canavarları öldürüyosun arkasaından o örümcekleri normalde canavarlar ölünce o basamak yere iniyo ve bi sonraki level e geçiyorsun.
    Ama Nigtmare de öyle olmuyor,öldürdüğün şeyler,öbür yaratıkları öldürürken gene canlanıyor ve o basamak yere hiç inmiyor.
    Sürekli öldür,canlan öldür,canlan sonsuza kadar böyle gidiyor...
    Ölümsüzlük şifresi kulanmak bile fayda etmiyor.
    Şifre kullanmasam zaten saniyede hemen ölürüm.Çok hızlı ateş ediyolar,bombalar falan.
    4.zorluk seçeneğinde oyananıyor en fazla oyun Ultra Violence.
    4.zorluk seçneğinde Doom 1,Doom 2 ve Final Doom lar hepsini bitirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DevoN -- 6 Mayıs 2009; 14:53:20 >

• Hocam liste halen güncellenmemiş, benide ekle lütfen . . .

Orjinalden alıntı: Auto CAD

Hocam liste halen güncellenmemiş, benide ekle lütfen . . .

Topik durmuş.
    1993 te çıkan Doom oynunun orjinalinde 3 Episode var.
    4.Episode 1995 yılında çıkmış.
    Doom 95 oynunun %75 lik kısmı 1993 yılındaki kısım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DevoN -- 31 Mayıs 2009; 11:50:40 >

Orjinalden alıntı: My_CaRizMa

hocam indirmeyi düşünüyorum ama indirsemmi

İndir.
    Hayatımda en zevk aldığım Fps oyunları Doom Serileri ve Heretic,Hexen,Duke Nukem 3D oyunları.

Orjinalden alıntı: Mehmet.Fatih

bu oyuna nedense hiç alışamadım..Satanistçe geliyor

First Person Shooter oyunu.
    Birincil kişi vurucusu
    Adamları silahla vuruyon işte.
    Skystar 2.8A || XClio Nighthawk || HP 2310ei || Gigabyte M6900 & Inca 274qu || 40c6000 & Goldmaster HD 1045 & Digiturk 7103HD || Ixus 220HS || J200F
  • Doom 4 çıksada oynasak.
    Çok merak ediyorum yav.En Erken 2011 de çıkar anca.
    ID Software daha Rage oynuyla uğraşıyor
    Doom 3 ten çok farklı bir oyun olcakmış.
    Meraktan çatlıyorum

nikli arkadaşlarımı da ekledim. Bir süredir bakamamıştım, ama başlıkda güzel konuşmalar olmuş. :)

id Software hakkındaki yeni gelişmelerden biraz bahsedelim (zaten çoğunu biliyorsunuz, ama burda da ekleyelim):

* Bilindiği gibi id Software, ZeniMax firmasının bünyesine dahil oldu, ama bu anlaşma "yayıncılık ve finansal destek" konularından öteye gitmeyecek. Yani id, yine kendi orijinal stüdyo yapısında çalışmaya ve oyunlarını geliştirmeye devam edecek.

* id Software, şu an Rage ev Doom 4 olmak üzere 2 ekip olarak çalışıyor. Yeni açıklamaya göre firma, üçüncü bir ekip daha kurmaya karar verdi ve "ismi henüz duyurulmamış" bir oyunun üzerinde çalışmaya başladı. Belki de Quake 5'tir.

* Doom 4'ün yayıncı şirketi ZeniMax olarak kararlaştırıldı.

* 13-16 Ağustos tarihleri arasından düzenlenecek QuakeCon 2009 fuarında Rage ve Wolfenstein hakkında bilgilerin verilmesi bekleniyor. Doom 4'ün ismi ise geçmedi.

* iPhone ve iPhone Touch için geliştirilen Doom Resurrection isimli oyun, geçtiğimiz günlerde AppStore üzerinden piyasaya çıktı. Oyunun grafiksel tasarımı ve hikâye yapısı, hemen hemen Doom 3 ile aynı. Ayrıca oyunu ign inceledi ve 8 puan verdi.

* Önümüzdeki ay da orijinal Doom'un yeniden düzenlenmiş bir versiyonu olan Doom Classic, iPhone için piyasaya çıkacak. Her iki oyunda da multiplayer desteği var.

Var mı katılmak isteyen, Doom hakkında görüşlerini belirtmek isteyen arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_PS2 -- 1 Temmuz 2009; 12:55:54 >

• quote:

Orjinalden alıntı: DevoN

Doom Serisinden..
    Doom 1,Doom 2 ve Final Doom ları Nigtmare modunda oynamak çok zor yav oynanmıyor.Canavarlar çok hızlı ateş ediyor ve öldürsende hemen sonra gene canlanıyor.
    Doom 2 yi Nigtmare modunda Ölümsüzlük şifresini yazarak oynamak bile çok sıkıyo.Bin tane canavarın arasında sıkışıp kalıyon.
    Doom 2 nin 7.level i geçilmiyo zaten ölümsüzlük şifresini bile girsen buna rağmen..
    O şişman canavarları öldürüyosun arkasaından o örümcekleri normalde canavarlar ölünce o basamak yere iniyo ve bi sonraki level e geçiyorsun.
    Ama Nigtmare de öyle olmuyor,öldürdüğün şeyler,öbür yaratıkları öldürürken gene canlanıyor ve o basamak yere hiç inmiyor.
    Sürekli öldür,canlan öldür,canlan sonsuza kadar böyle gidiyor...
    Ölümsüzlük şifresi kulanmak bile fayda etmiyor.
    Şifre kullanmasam zaten saniyede hemen ölürüm.Çok hızlı ateş ediyolar,bombalar falan.
    4.zorluk seçeneğinde oyananıyor en fazla oyun Ultra Violence.
    4.zorluk seçneğinde Doom 1,Doom 2 ve Final Doom lar hepsini bitirdim.

Yakın bi zamanda tüm seriye tekrar baştan başlamayı planlıyorum. En zor zorluk seviyesini de deneyelim bakalım :)

• ekle beni de red alert serilerinden sonra en cok sevdigim 2. oyun serisidir
  • benide ekleyin güsel oyundur
Sayfa: önceki 12345...10...22
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.