Şimdi Ara

doom 3 müzik

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar benim doom 3ün girisinde calan müzigi bulup indirme sansım varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi master of darkness -- 19 Aralık 2006; 22:44:26 >

• Bunu yapmanın birkaç yolu var. Yanlış hatırlamıyorsam Doom3 Pak dosyalarını kullanıyordu. Bunları winzip ile açabilme imkanın var. Winzip ile açamıyorsan PAK editor yada dosya uzantısı neyse onu açabilecek bir program çekmen. Yahoo'dan arat ismini bul eMule'den çek. Son olarak GAP denilen bir program var. Game Audio Player. Rus bilimadamlarının yani bu işle uğraşanların yaptığı bir program. Oyunların klasörünü gösteriyorsun ve içindeki çok sayıda ses ve müzik dosyasını listeler şeklinde önüne döküyor. Yani anlayacağın gayet güzel bir program. Ama ne yazıkki yeni oyunlarda işe yararmı bilmiyorum. Çünkü programı kimse update etmiyor, official sitesi kapalı. O yüzden eMule'dan çekmen en iyisi. Desteklediği audio formatları baya fazla ama sanırım ogg ve mp3'leri bulamıyordu. Ama bir şansını dene derim ben bir çok oyunun seslerini onunla çıkardım.

• quote:

Orjinalden alıntı: master of darkness

Arkadaslar benim doom 3ün girisinde calan müzigi bulup indirme sansım varmı?

aynı cevabı arkadaşa verdim şimdi gelelim sana İnternetten Dragon Unpacker isimli yazılım ile senin aradığın Doom 3 müziğini alabilirsin
  • peki kim söylüyo o şarkıları acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: URBAN_ROCK

peki kim söylüyo o şarkıları acaba

abi korku oyunun müziği nasıl olur acaba!ayrıca resmini pek beğendim ben küçükken hl 1 oynayıp onu gördüğümde korkmuştum
  • quote:

Orjinalden alıntı: URBAN_ROCK

peki kim söylüyo o şarkıları acaba

biri söylüyo ama dehşet söylüyo
  • hl2 nin müziklerini nerden bulruum acaba bilen varmı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Birkaç Epic Müzik
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bir oyun oynadınız ve müziklerinimi arıyosunuz
    http://gh.ffshrine.org/soundtracks.php
    tam bir arşiv
    kaydetmek için istediğiniz parçanın üzerine sağ tıklayıp farklı kaydet deyin.
  • teşekürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.