Şimdi Ara

DoodLe Jump 2011 - 5 Farklı Bölüm - Iphone'daki gibi ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
3.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Football Mania

o kadar nokia 5800 için firmware geliştiriyorsun da onun için şaşırdım. önceden iphone'un olduğunu bilmiyordum.

Telefonumu satalı çok oldu ama dayımda 5800 var. Firmware yaptığımda dayımdan telefonu alıyorum zaten çok yakında oturuyor. Testleri yapıyorum. Geri veriyorum. Bu kadar. :)
  • NomadCRY'da iPhone çok önceden beri vardı. Hatta hem 5800 hem de iPhone kullanmasına rağmen iPhone'un eksikliklerini saydığı için üyelerden biri ona, "Her konuda iPhone sahibiyim diyorsun ama ben inanmıyorum yalan söylüyorsun." gibisinden bir şeyler söyledi. Nomad de fotosunu çekip foruma koydu. Al aşağılık herif işte kanıtı falan bir şeyler söylemişti hiç unutmam.

Bu arada oyun S^3'ün grafik kalitesine uygun olarak yazılmadı mı? Çünkü S60v5 diyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @sugar_klavyeci

yahu sende s^3 diyorsun ama ben halen fotolara inanmıyorum sanki s60v3 ten alınmış gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: moondalina

@sugar_klavyeci

yahu sende s^3 diyorsun ama ben halen fotolara inanmıyorum sanki s60v3 ten alınmış gibi

inanmıyorsan inirip yüklemeyi denesen:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atacan06

quote:

@sugar_klavyeci

yok hocam ufak bi araştırma yaptım sadece java versiyonu varmış, o da oynanmaz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: atacan06

quote:

@sugar_klavyeci

yok hocam ufak bi araştırma yaptım sadece java versiyonu varmış, o da oynanmaz

bence gayet başarılı indirip dene istersen beynmezsen kaldırırsın...Tabi başka telefonda hiç oynamadım...Aradaki farklarıda bilmiyorum o yüzdende başarılı gelmiş olabilir..Ama denemeni tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

NomadCRY'da iPhone çok önceden beri vardı. Hatta hem 5800 hem de iPhone kullanmasına rağmen iPhone'un eksikliklerini saydığı için üyelerden biri ona, "Her konuda iPhone sahibiyim diyorsun ama ben inanmıyorum yalan söylüyorsun." gibisinden bir şeyler söyledi. Nomad de fotosunu çekip foruma koydu. Al aşağılık herif işte kanıtı falan bir şeyler söylemişti hiç unutmam.

Bu arada oyun S^3'ün grafik kalitesine uygun olarak yazılmadı mı? Çünkü S60v5 diyor.

Evet hayatımda bu forumda o kadar sinirlenmedim herhalde. Liselinin teki gelip sende iPhone yok demişti ben de fotoyu çekip koyunca bir kelime bile yazamadı

Heyt be ne günlerdi.

Yalnız o zamanlar hakikaten iPhone'un çok eksikliği vardı ama şu anda onun üstüne telefon tanımam. Tabi N9 çıkınca işler biraz değişecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 10 Ağustos 2011; 17:10:44 >

• Bayılıyorum bu oyuna.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.