Şimdi Ara

Donuna Z*çanlar Kervanına Bende Eklendim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet Arkadaşlar Kaç Güdür Forum İn Cin Muhabbeti Var Benide Etkiledi Olayı Anlatiim
    Dün Gece 1:30 gibi tv izliordum susadım ve oturma odasının tam karsındaki mutfaka gidip bir bardak su içtikten sonra odaya dönerken patur putur düşen bir teneke sesi tövbe bismillah dedim odaya girdim sonra mutfaktan bir bardak düşme sesi ben ii ce korktum ve dedim en ii si yatak odasına gidip uyumak o sırada ayağıma bişey yapıştı hemen bildiğim dua ları ettim ve ayağımı çektim çorapıma yapışmış bişe hissetim meğerse o düşen teneke odamın kapısına astığım plakaymış düşen bardakta su içtikten sonra dengeli koymamışım ve düşmüş ve ayağıma yapışan zımbırtı düşen plakaymış
    Bende Başımdan Geçen Olayı Anlattım Feyk Değil İnş. Beğenirsiniz

• bunlar tesadüf olamaz sen seçilmişlerden olmalısın korkma beni bul
  • Aradığın güç içinde
  • böyle anlatıyonuz anlatıyonuz bende okuyom geceleri oda oda yastıgımla geziom uyuyamıom ama meraklı oldugum için yinede okurum konuları
  • history de izliyorum dün adamlar ufo mufo gece rüyama girdi tekken 5 te uzaylıyım oyunu acar acmaz kazanıyorum fakat ps2 kumandası olmadan kafadan hareketlerle oynuyorum deville kapışıyorum acayip güzeldi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Peacifullord

bunlar tesadüf olamaz sen seçilmişlerden olmalısın korkma beni bul

• dajavu dejavuuuuuuuuuu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    WISDOM'a Ne Oldu?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bir de Osmanlı torunu olacaksın sen. Yazıklar olsun.
  • Gusul alın dualarınızı okuyon aslanlar gibi gezin korkmaya gerek yok .
  • quote:

Orjinalden alıntı: Energetic

Bir de Osmanlı torunu olacaksın sen. Yazıklar olsun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.