Evet Arkadaşlar Kaç Güdür Forum İn Cin Muhabbeti Var Benide Etkiledi Olayı Anlatiim Dün Gece 1:30 gibi tv izliordum susadım ve oturma odasının tam karsındaki mutfaka gidip bir bardak su içtikten sonra odaya dönerken patur putur düşen bir teneke sesi tövbe bismillah dedim odaya girdim sonra mutfaktan bir bardak düşme sesi ben ii ce korktum ve dedim en ii si yatak odasına gidip uyumak o sırada ayağıma bişey yapıştı hemen bildiğim dua ları ettim ve ayağımı çektim çorapıma yapışmış bişe hissetim meğerse o düşen teneke odamın kapısına astığım plakaymış düşen bardakta su içtikten sonra dengeli koymamışım ve düşmüş ve ayağıma yapışan zımbırtı düşen plakaymış Bende Başımdan Geçen Olayı Anlattım Feyk Değil İnş. Beğenirsiniz
bunlar tesadüf olamaz sen seçilmişlerden olmalısın korkma beni bul
Aradığın güç içinde
böyle anlatıyonuz anlatıyonuz bende okuyom geceleri oda oda yastıgımla geziom uyuyamıom ama meraklı oldugum için yinede okurum konuları
history de izliyorum dün adamlar ufo mufo gece rüyama girdi tekken 5 te uzaylıyım oyunu acar acmaz kazanıyorum fakat ps2 kumandası olmadan kafadan hareketlerle oynuyorum deville kapışıyorum acayip güzeldi
quote:
Orjinalden alıntı: Peacifullord
bunlar tesadüf olamaz sen seçilmişlerden olmalısın korkma beni bul