Oyy şu kibire bak. Nasıl bir süper zekaymış bu hakaret etmedim bişe etmedim ne kadar tepeden bakıyorsun öyle. Batıya göç etseydin madem bu kadar mühendisliğin kitabını yazmışsın. Ben ekonomi ve adalet ile orduyu ve silah sanayini birbirine katmıyorum makul konuşuyorum. Yani biri yoksa hiç biri olmasın kafasında değilim Bunu ima etmek üstün bir zekanın kavrayamayacağı bir şey değildi oysa. Neyse sen bulutların üstünde yaşayan bir arkadaşımızsın, dehşet bir kibir bu. Biz dengin değiliz o kadar tepeden bakamıyoruz. Sana kolay gelsin o yüzden. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Dönüm noktası: Türkiye'nin ilk turbofan uçak motoru TF6000 başarıyla çalıştırıldı (3. sayfa)
-
-
Komedi filminden hallicesin paşa, argümanın kalmayınca uzamak senin gibilere özgü :) Beni ve kibirimi boş ver ben sadece bir bireyim ama fikirler bir bireyden çok daha fazlasını temsil edebilir. Sen sana yazdıklarıma cevap ver sonra düşünürsün gerisini :)
-
Bu modellere gerçekleri anlatınca hemen kibirli oluyorsun. Zaten anlattıkların seni bunaltmış belli. Bu tiplere takılma anlamazlar. Zaten bu tip hikayeler bu tip vatandaşları kandırmak için. elbette bazıları da kanacak normal. Ben imzaladığım sözleşme gereği bildiklerimi anlatamıyorum yıllarca savunma sanayiinde çalıştım. Kim ne yapıyor yapmıyor ne diye lanse ediliyor çok güzel gördüm. Bilenler zaten anlatılanlara arka orta kısımlarıyla gülüyorlar bilmeyenler de şak şakkk cibili cibili.
-
2011den beri uçuyoz bi zaten yukarda başka biri paylaşmış afişleri. Uzayda top atan adam daha iyiydi
-
kurslara gitmiş. vay süpersin. ne iş yapıyorsun ve mezuniyetin ne?
-
"Dönüm noktası" ndan ötesini okumadım, konudakiler ne içiyorsa afiyet olsun...
-
Güzel gelişmeler bunlar.
Amaaaaa b*kunu çıkarmayın gencolar. 6000 daha. Bir sürü gidilecek yol var. Bir gün Ak Parti biter. Ama umarım hakkaniyetli ve adaletli bir şekilde bu işler REKABETE UYGUN ŞEKİLDE devam eder.
öyle x kişisine kamu alım garantisi verilerek değil!
-
Haberi okudunuz mu düzgün bir şekilde ? Savaş uçağına takılmayacak zaten bu motor. Sihalara takılacak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
"Bu haliyle de kullanılabileceği alanlar var ancak bir savaş uçağında değil." Okuma yazma var mı hemşehrim. Bu motoru 3 katı gücünde 2 adet F110 ile havalanabilen TF-X projesi içinde kullanılabileceğini düşünenler var onun için yazdım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kimse savaş uçağında kullanılacak diye bir yorumda bulunmamış. Çünkü sen hariç herkes haberi okuyup o şekilde yorum yapmış. Bu nedenle okuma-yazma var mı diye soracağına önce bir aynaya bak.
He ya sensin tamam. Benim yoruma gelen diğer cevaplara bi bakıver bi zahmet. Post kasmak için boş geyik yapma. Bloklayıp geçiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolwes -- 12 Mart 2024; 18:59:36 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Anca bloklayıp geçersin tabi. Bende seni blokladım, haydi Yallah
Mühendislerimiz yine her zaman ki gibi zehirrrrr. Güzell Güzell
-
WarplanesyoutubeMove over F-35s, there's a new king in the sky! The Bayraktar Kızılelma, Turkey's revolutionary combat drone, has arrived. Packed with next-level tech and shrouded in secrecy, this UAV is sending shivers down the spines of enemies everywhere. In this video, we'll uncover the secrets of the Kızılelma, take a look at its awe-inspiring capabilities, and see why it's poised to redefine aerial warfare. Don't miss out on this exclusive look at the future of combat drones! "Makai Symphony - Dragon Castle" is under a Creative Commons license (CC BY-SA 3.0). / makai-symphony Music promoted by BreakingCopyright: https://bit.ly/bc-dragon-castle-songhttps://www.youtube.com/watch?v=L7c4-9rUo1M&feature=youtu.be
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X