Şimdi Ara

Donör için alınık seagate ST2000DM001 - Alınık 2 TB dahili 3.5 hdd

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Alınık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Donör için alınık seagate ST2000DM001 - Alınık 2 TB dahili 3.5 hdd
    Elimde arşivimin olduğu ama kafa atan 2tb ST2000DM001 model diskim var donör olarak kullanacağım disk arıyorum arızalı olan ama kafa atmayan ST2000DM001 modelleri de olur.

Bunun haricinde yeni arşivimi atacağım 2tb disk aramaktayım, "SEAGATE HARİÇ TÜM MARKALARA AÇIĞIM" bu bozulan kaçıncı seagate diskim unuttum artık daha fazla bu markayı kullanmak istemiyorum :)

İstanbul şişli elden teslim tercihimdir.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Dükkanımda uzun ömürlü (7x24) kullanılmak üzere tasarlanmış, sessiz WD 2. TB. mevcut. Fiyatta son bir kolaylık yaparım ilgilenirseniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgboy

Dükkanımda uzun ömürlü (7x24) kullanılmak üzere tasarlanmış, sessiz WD 2. TB. mevcut. Fiyatta son bir kolaylık yaparım ilgilenirseniz.

Teşekkür ederim fiyat benim için pek ideal gözükmüyor, iyi satışlar dilerim.

• Konu güncel, bad sector' lü kafa mekanizması sorunsuz cihazlar halen alınır :)

• Bu DM serisi (DamNed serisi de denir ) lanetlidir. Üretim hatasıdır. Forumda bu serinin arızalı olduğunu yazmıştım.Satın almayın diye uyarmıştım. Ama forumdaki ..pnenin evladı biri admine şikayet ederek sildirdi.

Bende var. ama bu diskin 3-4 çeşidi var..0505 403 35 80

Yalnız part numarası da uygun olmalı. Ve bilmelisiniz :bu disklerde kurtarabilme ihtimali de son derece düşük.

Kalitesiz platter den dolayı..

Normalde %95 iken bu disklerde anca %50 dir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikail13 -- 10 Mart 2018; 21:10:6 >
  • bende aradığınız hdd var. bad sektörlü..kartını almazsanız 95 tl.....

sağlam 2 tb wd20eads disk var. kolay kolay bozulmaz.1 yıl garantili.. 220 tl..

0505 403 3

• Arkadaşlar merhaba, ben de aynı sorunu yaşıyorum ve uzun süredir "Head(Kafa)" arıyorum. Ücreti karşılığında yardımcı olabilecek var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [SATILDI] ALINIK 2 TB m2 ssd
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.