Arkadaşlar öncelikle biraz uzun olacak yazım ama cidden yardıma ihtiyacım var
5-6 ay önce bilgisayarım kasmaya baslamıstı bende format attım ama formattan 4-5 gün sonra aynı kasma yine baslıyordu bilgisayar 2-3 dakikada açılıyordu açılınca 1-2 dakika donuk kalıyordu vsvs ve 1 ay boyunca her hafta format attım. ve 2-3 ay önce format atmayı yine denedim 2 saat falan format yüklendi sonunda error verdi. bende bilgisayarcıya götürdüm. Adam harddisk bozuk dedi tamam dedik yeni harddisk aldım 700 gb herneyse windowsu yüklemis adam ben belki virüsten dir diye virüs programı yükledim kaspersky 1 ay sorunsuz geçti deneme süresi bittikten 2 gün sonra pc yi actım ilk basta kasmadı sıfır kasma herneyse birden aşırı derece kasmaya basladı dedim bidaha format atıyım 2-3 saat sonunda format bitti ve şuan format attıktan sonra bile pc aşırı derece kasıyor yani nedenini çok merak ediyorum, format cd sini taktıktan sonra windows neden yavaş yüklenir ? bunu çözersem sanırım sorunuda halletmiş olucam. cd de sorun olmadığından eminim
İntel core i3 CPU 540 @3.07Ghz 4 GB ram kullanılabilir 2,99 32 bit
Anakart'a bakamıyorum pc kafayı yediği için lütfen yardım edin
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
İlk baştaki harddiskin kasması hakkında belki bad sectorler çoktur diye kasıyordur derim .. Lakin eğer ikinci aldığın HDD sıfırsa işte o zaman işin içinden çıkılması zor olur.. Virüs desen sürekli format atıyormuşsun virüsün barınması imkansız... (Bu arada kaspkery yüklüyken de kasıyor muydu? eğer yüklüykende kaıyorsa aşağıyı oku ama son 2 gün içinde olduysa büyük ihtimal virüstür.. ) Sen bi CPU fa temizlemesi anakart fan temizlemesi falan yaptır derim.. başka neden olur hiç aklıma gelmiyor..
ram kaynak lı bi sorun olacağını düşünüyorumm.. ram tek 4 gb mi yoksa 2 2 mi . eğer 2 2 yse tek tek dene..