Şimdi Ara

DONMA SORUNU

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • cs 1.6yı oynarken özellikle son zamanlar bu olay sıklaştı tam servere giriyorum tam oynarken oyun donuyor ve tekrar girmek zorunda kalıyorum tüm serverlerde denedim aynı hatayı yapıyor sorun nedir bi yardım etseniz.

• Donuyor derken, oyun yanıt vermeden sabit görüntü mü veriyor, yoksa oyun çalışıyor ama hareket mi edemiyorsunuz?
  • sabit görüntü olduğu yerde kalıyor oyun çalışmıyor
  • Oyunu komple silip yeniden kurmayı denediniz mi?

http://forum.donanimhaber.com/m_7730153/tm.htm

Ayrıca, başka bir oyunda benzer durumlar oluyor mu ?
  • yok hocam v26 pathıda yükledim olmuyor donuyor ve sağ üst köşede WARNİNG CONNECTİNG PROBLEM yazısı çıkıyor
  • Connection Problem ile patch olayının alakası yok.

O hata, bağlantı problemi olduğunu söylüyor. Ya internet bağlantınız kopma yapıyor, ya bi yazılım oyunu engelliyor, ya da bağlandığınız sunucu anlık kesinti yaşıyordur.
  • hocam sence bağlantıda ne gibi bir sorun olabilir normal internette gezinirken veya başka birşey yaparken hiç bağlantı kopması olmuyor csde niye olabilir bu olay
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Donma Ve Mozaiklenme Sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Laptop donma problemi ...
    13 yıl önce açıldı
    Laptop donma kitlenme sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bendede oluyor ama 3-4 saniye takılı kalıyor sonra devam ediyor, ki bendede internette gezinirken sorun yok, wireless'tan olduğunu söylüyorlar :( :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: by_rappe

hocam sence bağlantıda ne gibi bir sorun olabilir normal internette gezinirken veya başka birşey yaparken hiç bağlantı kopması olmuyor csde niye olabilir bu olay

Bütün oyun serverlarında bu hatayı alıyor musunuz?

Ayrıca, wireless ile mi bağlanıyorsunuz?

Başka bir online oyunda benzer sıkıntılar oldu mu ?
  • Ümit abi bende bundan önce CS gibi aksiyon bir oyun oynuyordum pek bilindik değil 2 boyutlu. Ondada şöyle bir şey oluyordu, mesela adama ateş ediyorum adam bana bakmıyor ve canı gitmiyor başka boş bir yere ateş ediyor, bi bakıyorum benim can gitmeye başlıyo altta, sonra adam şanslıysa ölüyorum, eğer şanssızsa onun vurabildiği kadar canım gidiyor, benimki dışında herkes'in ekranında ışınlanmış gibi oluyorum. Hatta bu yüzden o oyunun gather'ında banlandım, cs'ye başladım ama burda da daha az olmak üzere bu takılmaları yaşıyorum :(
  • Onun nedeni anlık olarak yüksek ping yaşaman.

Wireless ile bağlanıyorum dedin, genel de o yüzden yapıyor böyle şeyler.

Kısa bir süre serverla bağlantın kopuyor,sonra tekrar devam ediyor, o aradaki sürede seni direkt başka yere atıyor tabi.
  • Teşekkürler her iki konudada yardımların için Ama wireless'tan vazgeçmem imkansız babamla birlikte kullanıyoruz ayrı laptop'lardan :(
  • wireless ile değil kablolu adsl var tüm serverlerde yapıyor bazen yarım saat oynuyorum donmuyor bazen 2dk oynuyorum donuyor
  • çıldırıcam özellikle bugün iyice yoğunlaştı bu donma nedir sorun bilsem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.