Şimdi Ara

Dönerden kabuklu terliksi hayvan(salyangoz) çıktı!.. Tiksinçç.gif

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Besmele çekip bir ısırık aldım, bi yudumda ayran...
    Bir ısırık daha ve bir yudum daha ayran
    Taki 3. ısırığımda bi çıt sesi duyana kadar
    Bi an dondum kaldım öylece
    Kendime geldiğimde dişlerimin arasında çatlamış salyangozu farkettim...
    Üzüldüm... iğrendim... tiksindim...
    Hemen kurtuldum ondan
    Ağzımı yıkadım, pakladım, gargara yaptım
    Evet halen yaşıyorum ama aklıma geliyo herseferinde o çıt sesi...

Yav arkadaşlar napim şimdi aşağıdaki dönerciyi Ulen ağzımı çamaşır suyunla gargara yapasım var.

• Valla okuyunca benim de içim bir kötü oldu hatta 16. maddeden kilitlemeyi bile düşündüm, kötü ya.
  • Çamaşır Suyu Bölümü Sırıttırdı beni
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flara

Valla okuyunca benim de içim bir kötü oldu hatta 16. maddeden kilitlemeyi bile düşündüm, kötü ya.

Yaşamadan bilemezsin...
  • aldığın yere sormadın mı kardeş bu ne diye
  • Dönerin içine bu yüzden marul vs. koydurmuyorum büyük ihtimal yıkamadan koydular arada karıştı.
  • bir şey olmaz çinliler hüpletiyo valla onları
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tavuk neden balık kokuyor?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • no ss no güven

ayrıca SS isterük...
  • Para verip yiyor millet o salyangozu, adam kıyak geçmiş işte daa ne
  • NO NO GÜVEN!
  • Tamam ama o da et değil mi sonuçta?
  • Ben olsam tazminat davası açardım. Dükkanı kapattırır. Dönerciden de tazminat alırdım. Ne hakkı var böyle bir iğrençliğe. Küçük bir haşerat olsa görmemiş filan diyecemde salyangoz len bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AntiKa`.

NO NO GÜVEN!

SS gösterirdimde direk çöpe attım masadaki herşeyi. Hem mideniz kaldıramayabilirdi o çıtlamış salyangozu görünce

Tazminat felan açmaya gerek yok diye düşündüm. Gittim söyledim, daha dikkatli olun dedim. Ayrıca birdaha döner almayacağımı da söyledim. Başka yerden alırım ama marul mu? Asla....

• bizim evin bahcelerindeki marullarda da cok fazla vardı bu bocuklerden .. daha yavruken yerleişyorlar yapraga ve sonra yaprak buyudukce onlarda yukarılara dogru cıkıyor.. demekkli hiç yıkamamıslar marulu yoksa kocaman hayvanı gorurlerdi..
  • şahsen güvenmediğim yerlerden yemek yemem ben olsam dönerciyi benzetirdim.
  • salyangoz terliksi mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: chncnbz

quote:

Orijinalden alıntı: AntiKa`.

NO NO GÜVEN!

SS gösterirdimde direk çöpe attım masadaki herşeyi. Hem mideniz kaldıramayabilirdi o çıtlamış salyangozu görünce

Tazminat felan açmaya gerek yok diye düşündüm. Gittim söyledim, daha dikkatli olun dedim. Ayrıca birdaha döner almayacağımı da söyledim. Başka yerden alırım ama marul mu? Asla....

Marulla salyangoz ne alaka ya

• ulen şanslıymışsın iştebenim 2 arkadaşımsı vardı onlar hususi salyangoz arıyordu yemek için.böyle insanın diline pürüzsüz,jölemsi ve yedikten sonra ağızda pütürlü bir tat bırakıyomuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogustansaman -- 18 Temmuz 2011; 20:08:19 >
  • Hadi donerde marul vardi oradan geldi. Ben bir kere manti yerken (ev mantisi) kiymasindan salyangoz kabugu cikti (icinde varmiydi bilmem kucuk birseydi zaten). Birdaha da o mantidan agzima surmedim.
  • başlığa koptum yanlız kabuklu terliksi hayvan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaNgO -- 18 Temmuz 2011; 20:28:36 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.