Şimdi Ara

Dönerden böcek çıktı şikayet ettim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Her iş çıkışında arkadaşla dönercilen birine uğrar döner yeriz bu gün toplantı vardı ve baya yorulmuştuk karnımızda çok aç olduğu için her zaman gittiğimiz yere değilde bize daha yakın olan dönerciye gittik oturduk masaya bize 2 tavuk döner dedik o sırada arkadaşım bana yeni kız arkadaşı ile yaşadığı olayı anlatıyor bende onu dinliyorum sonra dönerler geldi biz çok aç olduğumuz için sohbeti kesip gömüldük dönere mağara adamı gibi yiyiyoruz herkes bize bakıyor dönerim salatasız olduğu halde kart kurt sesler gelmeye başladı ulan diyorum salatamı koydu yanlışlıkla diye dönerime baktım yeşil bir şey var ama böceğe benzemiyor çünkü böceğin kafasını ben yedim... sonra bacaklarını falan fark edince ağzımdakini tükürdüm arkadaşım noluyor dedi bende böcek yedim lan diye bağırdım o sırada dürümün başındaki usta duydu beni böcek değildir o dedi gittim gösterdim biz temiziz ayaklarına yattı aradım tüketici haklarını 2 kişi geldi hijyen araması falan yaptılar bir şey çıkmayınca gittiler dönercinin sahibi ile baya bi tartıştım arkadaşım tuttu kolumdan gidelim dedi o boşlukta dükkan sahibi tokat attı bende kafayı gömdüm buna sonra dönerin içindeki böcek zelbaniye dönüşüp hepimizi zindana attı bende mercan dedeyi çağırıp kurtuldum dükkanın sahibi ise orada kaldı herneyse işte zaten toplantıdan çıktık stres ve açığın etkisi ile aramızda böyle bir sorun oldu tamam ben kendimi tutamamış ve saldırganca davranmış olabilirim ama dükkan sahibinin ve ustanın bu tavırları gerçekten ayıptı işteki arkadaşlarada söyledim bir daha oraya hiç kimse gitmeyecek muhtemelen iş yeri ceza almayacak ama yinede hakkımı aradım ben eğer sizde böyle bir olay yaşarsanız eğer hakkınızı arayın utanmayın hepimizi dolandırıyor bunlar okuyan arkadaşlara teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fena değildi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tsuda

Fena değildi.

birdahakine sende gel destek çık

• quote:

Orijinalden alıntı: Nükerbüker

quote:

Orijinalden alıntı: Tsuda

Fena değildi.

birdahakine sende gel destek çık

Ayıp etmişler ama.

• Olmamış

• Rica ederiz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crystal Prox

Olmamış

yaptığı çok ayıp biliyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.