Şimdi Ara

Dondurma konusunda kafama bir şey takıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kakaolu dondurmayı buzluktan çıkarınca çözülmesi için en az 5 dakika beklemek gerekiyor ama karamelli veya vanilyalı dondurma buzluktan çıkınca çözülmüş olarak çıkıyor. Bunun sebebi nedir?



  • Öz ısı ile alakalı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dondurmanın
  • Kakaonun içindeki birşey donuyordur. Vanilyalının içinde donan bir malzeme yoktur o sıcaklıkta.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çünkü o nigga herkesten farklı olmalı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cunku kaka o

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kakao yeryuzundeki en lezzetli besindir (tatli turu olarak)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dolandırma diye okudum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kakaonun isi iletkenliginin daha az olmasi olabilir...
    Za xd

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kakaolular dolapta fazla kaliyo az satiliyor ondandir hepsi seker tatlandirici krema gida boyasi oz vs kullanildigi yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğum diye okudum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sa ben wedat kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam ben de öyle düşündüm ama yine de sormak istedim, doğruluğu konusunda emin değildim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.