Şimdi Ara

Döndür Şansını | ATV

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ATV’den yeni bir yarışma geliyor. Döndür Şansını adlı bu yarışma, ilginç formatıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Programda birbirinden farklı meslek dallarından 8 ünlü yarışmacı, çiftlere karşı yarışacak. Dokuz etaptan oluşan yarışmada iki çift, ünlülere karşı yarışırken aynı zamanda birbirleriyle de yarışacak.

İlk 8 etapta ünlülere karşı yarışan çiftler, dokuzuncu etapta ise birbirleriyle karşı karşıya gelecek. 9. etabı kazanan çift, o ana kadar kasalarında biriken bütün parayı almaya hak kazanacak. “Eğlenirken para kazanmaya hazır mısınız?” sloganıyla yola çıkan programın sunucu arayışları hala sürerken yarışmacı başvuruları da başladı. Döndür Şansını, yakında ATV’de başlıyor.

Kaynak: MG Haber

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 15 Mart 2015; 20:28:11 >

• _____________________________
  • Sunucuya da biraz bağlı ama tutacağını zannetmiyorum pek
  • Tamamen kurma bir yarışma hicbirsey adil değil dün akşam yaristik puanlar oyun ve hangi sanatciyla yarisacagin tamamen önceden belli hiç bir oyunu kaybetmedi 600 puana 300 puan ondeydik karşı takıma eşitlik için direk çok kolay bir oyun hazırlayıp 300 puanı verdiler esitlediler bizi sonrası da 800 e 600 gene one geçtik son oyunda gene bizi esitleyip 800 800 yaptılar tamamen saçmalık paletle dönme oyununda düştüğü halde düştüğünde döndüğünü saydilar tamamen kurgu yalan araba kazanmak bir gram umurumda degil zaten arabam vardı ama yapılan haksızlığa dayanamadım oynamayı bıraktım gereken heryere şikayet edicem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Hayaller 4.Yıldız Gerçekler Galatasaray!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Esra kemal

Tamamen kurma bir yarışma hicbirsey adil değil dün akşam yaristik puanlar oyun ve hangi sanatciyla yarisacagin tamamen önceden belli hiç bir oyunu kaybetmedi 600 puana 300 puan ondeydik karşı takıma eşitlik için direk çok kolay bir oyun hazırlayıp 300 puanı verdiler esitlediler bizi sonrası da 800 e 600 gene one geçtik son oyunda gene bizi esitleyip 800 800 yaptılar tamamen saçmalık paletle dönme oyununda düştüğü halde düştüğünde döndüğünü saydilar tamamen kurgu yalan araba kazanmak bir gram umurumda degil zaten arabam vardı ama yapılan haksızlığa dayanamadım oynamayı bıraktım gereken heryere şikayet edicem

sizin yarıştığınız program ne zaman yayınlanacak

Hayaller 4.Yıldız Gerçekler Galatasaray!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • pazar günü yayınlandı bizim oynadığımız bölüm izleyenlerde farketmişler haksızlığı birçok destek maili aldım herkes saolsun ...
  • ben çok beğenmedim oyunlarda hiç heyecanlandırıcı değil hele bir final oyunu yapıyorlar 2 dakika sürüyor ve hiç adamı heyecanlandırmıyor sade bir şekilde arabayı alıp gidiyorlar.Ben bilmem eşim bilir oyunları çok daha kaliteli
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.