Şimdi Ara

Donanımlı B sınıf hb arayanlara fırsat aracı mitsubishi spacestar 1.2 cvt bixenon-8 airbag-keyless (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
212
Cevap
5
Favori
13.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bildiğin uçan teneke la bu 865 kilo araç mı olur. Ayrıca bagajı insan taşımak için yapmışlar galiba zira hiç koymasalar bile olurmuş yani. Buna 66 bin vereceğime o 2. el eli ayağı düzgün daha iyi bir araç alırım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: auto_man

    Makyajlı space star çıktığında ilk konusunu ben açmıştım. Araç cidden dolu. Ama dolu olması ülkemiz şartlarında satın almak için tek başına etken değil. Şu piyasa da alınacak en son araçlardan biri. Zaten öyle ki 2018 e 2 ay kala 2016 araçlar hala stokta. Aynı ayarda micra var. En azından bilinen bir araç. Illa fantastik bir araç alımı diyorsakta 67 bine i10 star var. O da ciddi anlamda dolu. En azından piyasası var der alırsın. Tamam herkesin aldığı piyasa aracı almayalım ama piyasası hiç olmayan space star da almayalım.

    Ya iyide ben kimseye onu alin bunu almayn demedim ki ? ?



    Boyle bir arac var haberiniz olsun konunun amaci.



    Ne birsey pazarliyorum nede fanatiklik yapiyorum dikkat ederseniz cevap yazdiklarim dogru olmayan bilgi veren kisiler ve yukaridaki cift kisilikli arkadas gibi derdi tamamen baska olan kisiler.



    İsteyen istedigini alsin bana ne?



    Amac bu araci ilgi cekici bulacak ama haberi olmayan kisilere ulasmak



    Esimde i10 var rahat 5 bin km surmusumdur ssin teknik altyapisi attrage ile ayni malum . Surusunun İ 10 la alakasi olmadigini rahatca soyleyebilirim.



    Daha once colt gorduyseniz bindiyseniz mitsubishinin dar dis olculerden cok ferah ic hacimler cikardigini gormussunuzdur. Ss inde ici i10 dan genis olculeri ayni olsada.

    Su bilinmeyen markalara hakaret kufur serbet kuralida forumun neresinde yaziyor merak ediyorum lafim size degil tabide bilinmeyen bir marka hakkinda bilgi paylasimi oldumu anaflaktik sok geciren uyeler mevcut forumda

    B hb Araba alacak olsam ve bagaj cok onemli olmasa ben ss alirdim, neden?, sorunsuz , sinifinin en az yakan otomatik benzinli araci, sinifinin en dolu araci, 5 yilda garantili. Ustelik fren tertibatindan akusune kadar japon parcalari iceriyor. Ve donanimina gore bence ucuz. Bagajida cok ufak degil ben 225 litre bagajli colt ile 9 sene idare ettim. Koltuklarin yatmasi bagaj meselesini 3 kisiye kadar sorun olmaktan cikariyordu bunun bagaji 235 litre imis.

    Ha benim tuketim aliskanligim 2. Eli gormezden gelmeme sebep oluyor zira asgari 8-10 sene kullaniyorum aldigim araci. Benim gibi baskalarida vardir kanimca. Benim için muhim olan bu 8-10 sene boyunca sorun yasatmamasi.




    Hayirli gunler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 30 Ekim 2017; 0:58:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: otopark

    Araba guzel olabilir. Cidden yakiti da cok iyi ama 2016 model bir araca hem de tutmayan bir ataca 66 bin cok fazla bir rakam, bu sinifta tutan araclar var micra gibi o bile 2017 modelleri Liste fiyati 62 bin lira, bayilerdr iyi de indirim yapiyorlar.

    Micra tekna 12000 için 12 ay taksitle totalde 60000 e aldık gecen ay

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • attrage konusunda da aynı tipler çıkıntılar yapıyordu, bunda da eksik kalmamışlar.

    gerçi bu başıboşluğun sorumlusu büyük ölçüde yönetim. efendi efendi yazdığımız cevaplar yüzünden bile, hatta hiç yazmadığımız bir şeyden ötürü bile 15 gün uzaklaştırma verebilecek kafadalar.

    neyse, konu bu değil.

    araçla ilgili fikir paylaşılmış, katılırsın yazarsın, katılmazsın ve somut dayanakların vardır onu da yazarsın. ama bizde bambaşka işliyor bu mantık.

    araca gelirsek, xenon farları ve şerit ledleri kıskandım. keşke attrage'a da koymuş olsalardı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zotacing


    quote:

    Orijinalden alıntı: lojistisyen


    quote:

    Orijinalden alıntı: zotacing

    Otomatik vites ve donanım fetişi olanlar alır ve kazıklanır.

    Yeni kasa Trend Fiesta bile aynı dolulukta neredeyse bu arabayla. Far sensörü, lastik basınç vs... En azından gerçek bir B segment. Xenon falan gereksiz işler şehir içi ufak arabalarda. Halojen far yağışlı havalarda daha kıymetli.



    Trend fiesta ile nasıl aynı dolulukta?





    Yeni Trend pakette ışık sensörü fln eklenmiş, dijital klima bana göre ekstra değil para tuzağı, xenon far ise dediğim gibi b segment için gereksiz.

    Spacestar zaten A+ segment bir araba, o yüzden fiyatını ucuz gibi göstermeye çalışılmasına istinaden yazdım.

    B segmentindekilerin onunu daha iyi gormesi gereksiz yani? Ayrica fabrikasyon xenon yagmurlu havada sikinti filan cikarmaz. Bunca yildir xenonlu luks araclar yagmurda onunu goremiyor mu saniyorsunuz? Bmw mersedes audi filanda deliydi zaten yagmurlu havada onunu gostermeyen veya halojenden daha kotu gosteren sistemleri yillarca size gore kaza riskini arttirdigi halde araclarina taktilar takiyorlar?



    Cakma xenonda o dediginiz olay.

    Valla koskoca odd araca b segment diyor, sedani b segment ki mse tartismiyor ama hala bu forumdaki super uzmanlar A ile A+ arasi gidip duruyor cok enteresan



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 30 Ekim 2017; 7:11:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • HuoYuanJi kullanıcısına yanıt
    buraya da gelmiş kilo ile araç alıp satanlar :)

    bagajı konusu da tercih meselesidir. sınıfındaki diğer araçlar ile kıyaslamak lazım.

    şu da bir gerçek, kağıt üzerindeki bagaj hacmi çoğu zaman kullanışlılık manasına gelmez. geniş ve alçak bir bagaj ile dar ve yüksek bir bagaj eşit hacme sahip olabilir. ne taşıyacağınız daha önemli.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tasshelhoff

    quote:

    Orijinalden alıntı: Brucedeluxe

    Bu arabaya 65-66k vereceğinize gidin sıfır Fabia alın. Aracınız hem daha az yakar, hem daha güvenlikli olur hem de daha seri olur. Yakışıklılık kısmı göreceli, bence daha yakışıklı da olur. Şu aracın Xenon farı olsa ne olmasa ne araç B sınıfı bile değil, boyutlara bakarsan bildiğin A sınıfı. Aracın 8 hava yastığı var NCAP den anca 4 yıldız almış. Bassan gitmez, dursan durmaz. 4 kişi bineyim desen binemezsin, bagaj desen zaten yok. Şu araca cidden nasıl B sınıfı diyorsunuz anlamış değilim, bildiğin i10, Citigo sınıfında bir araç.

    Bir de aracı 800kg diye övmeye mi çalışıyorsunuz :) Yanından 120 ile bi araç geçse takla atıcak.

    Ncap sonucna bakarsaniz anca 4 yildiz almis degil 5 yıldızı sirf otomatik fren sietemi olmadigin icin kacirdigini gorursunuz, iihs testlerinide inceleyin ama ilk mesaji okumadan mesaj yazdığıniz belli oldugundan bunlari yapmayacaginizi biliyorum.



    Bassan gitmez bassan durmazmis gene ilk mesajda aracin 170 km de Stabil yol aldigini gosteren video mevcut ama ne gerek var izlemeye degil mi?

    bos keseden sallamak camur atmai daha kolay.

    gene arastirip 60 mil 0 mil testlerine bakarsaniz fren mesafesinin sinifinda iyi derecede oldugunuda goreceksiniz ama ona da bakmazsiniz nede olsa onun icin emek harcamak lazim bos keseden sallayip camur atmak varken kim ugrasacak.



    Araca 4 yetiskin rahat biner seyahat eder. Dis boyutlar hersey degildir. Buda gene verdigim videolarda mevcut. 1.90 lik bir alman test etmis benim gibi 4 kisi rahat seyahat eder demekte.



    Siz patates alir gibi agir araba almaya devam edin fabrikalar arabalari 10 kg hafifletelim diye dort takla atsinlar nede e olsa sizin gibi bir uzmana danismadan yapmislar buyuk kabahat.



    Neyse begenmemekte ozgursunuz begenmedim diye mesaj atanlarada saygim sonsuz ama boyle sirf mesaj yazmak icin bol keseden sallayanlara cevap veriyorum.



    Hayirli gunler.

    1.5 sene Fabia kullandım, bana şu aracı övüyorsun arkadaş. Araç B sınıfı değil onu öncelikle kafanda bi netleştir. Baya baya bildiğin A sınıfı bir araç. Araçta hafiflik önemlidir fakat bi yere kadar önemlidir, aracın gidişi için hafif olması gerekir evet ama durması için belli bir ağırlık da gerekir. 800kg lık araç yolda yanından tır, kamyon geçerken yaprak gibi savrulur. Bunu 1100kg lık Fabia ve 1200kg lık Toledo kullanıcısı olarak söylüyorum bana 800kg lık araçtan bahsediyorsun.

    NCAP testi 4 yıldız mı? 4 yıldız. Tartışmaya gerek yok daha fazla. Araç 170km ile giderken nasıl titrediğini gösteren video çektin mi peki? Karşılaştırdığın fabia 200 ile stabil gidiyor titremeden, sen yaprak gibi titreyen araçla 170 le gidiyorum diye takıl ortalıkta.

    Araç A sınıfı olarak düşünülebilecek bir araç ama gidip de 66k verilecek bir araç değil. Bu kadar da fanboy olmaya gerek yok. Kendisinden 30cm uzun olan Poloya, Fabia ya, İbizaya, i20 ye 4 adet 1.90 lık adam sığmazken bu araca sığacak he mi? Kesin sığar :)




  • Cogu kisi aracin 865 kg olmasina takmis. Arac zaten 1.2, 80 HP, 106 tork. Bu araci normal goturur tipki 1.4, 90 HP, 130 tork, 1173 kg Corsa gibi. Hatta daha iyi bile gider. Bu arac fiyat/performans araci kusur ararsaniz cok kusur bulursunuz; ancak fayda yonunden bakarsaniz ve fiyati dusunurseniz isinizi de fazlasiyla gorur.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Brucedeluxe


    quote:

    Orijinalden alıntı: tasshelhoff

    quote:

    Orijinalden alıntı: Brucedeluxe

    Bu arabaya 65-66k vereceğinize gidin sıfır Fabia alın. Aracınız hem daha az yakar, hem daha güvenlikli olur hem de daha seri olur. Yakışıklılık kısmı göreceli, bence daha yakışıklı da olur. Şu aracın Xenon farı olsa ne olmasa ne araç B sınıfı bile değil, boyutlara bakarsan bildiğin A sınıfı. Aracın 8 hava yastığı var NCAP den anca 4 yıldız almış. Bassan gitmez, dursan durmaz. 4 kişi bineyim desen binemezsin, bagaj desen zaten yok. Şu araca cidden nasıl B sınıfı diyorsunuz anlamış değilim, bildiğin i10, Citigo sınıfında bir araç.

    Bir de aracı 800kg diye övmeye mi çalışıyorsunuz :) Yanından 120 ile bi araç geçse takla atıcak.

    Ncap sonucna bakarsaniz anca 4 yildiz almis degil 5 yıldızı sirf otomatik fren sietemi olmadigin icin kacirdigini gorursunuz, iihs testlerinide inceleyin ama ilk mesaji okumadan mesaj yazdığıniz belli oldugundan bunlari yapmayacaginizi biliyorum.



    Bassan gitmez bassan durmazmis gene ilk mesajda aracin 170 km de Stabil yol aldigini gosteren video mevcut ama ne gerek var izlemeye degil mi?

    bos keseden sallamak camur atmai daha kolay.

    gene arastirip 60 mil 0 mil testlerine bakarsaniz fren mesafesinin sinifinda iyi derecede oldugunuda goreceksiniz ama ona da bakmazsiniz nede olsa onun icin emek harcamak lazim bos keseden sallayip camur atmak varken kim ugrasacak.



    Araca 4 yetiskin rahat biner seyahat eder. Dis boyutlar hersey degildir. Buda gene verdigim videolarda mevcut. 1.90 lik bir alman test etmis benim gibi 4 kisi rahat seyahat eder demekte.



    Siz patates alir gibi agir araba almaya devam edin fabrikalar arabalari 10 kg hafifletelim diye dort takla atsinlar nede e olsa sizin gibi bir uzmana danismadan yapmislar buyuk kabahat.



    Neyse begenmemekte ozgursunuz begenmedim diye mesaj atanlarada saygim sonsuz ama boyle sirf mesaj yazmak icin bol keseden sallayanlara cevap veriyorum.



    Hayirli gunler.

    1.5 sene Fabia kullandım, bana şu aracı övüyorsun arkadaş. Araç B sınıfı değil onu öncelikle kafanda bi netleştir. Baya baya bildiğin A sınıfı bir araç. Araçta hafiflik önemlidir fakat bi yere kadar önemlidir, aracın gidişi için hafif olması gerekir evet ama durması için belli bir ağırlık da gerekir. 800kg lık araç yolda yanından tır, kamyon geçerken yaprak gibi savrulur. Bunu 1100kg lık Fabia ve 1200kg lık Toledo kullanıcısı olarak söylüyorum bana 800kg lık araçtan bahsediyorsun.

    NCAP testi 4 yıldız mı? 4 yıldız. Tartışmaya gerek yok daha fazla. Araç 170km ile giderken nasıl titrediğini gösteren video çektin mi peki? Karşılaştırdığın fabia 200 ile stabil gidiyor titremeden, sen yaprak gibi titreyen araçla 170 le gidiyorum diye takıl ortalıkta.

    Araç A sınıfı olarak düşünülebilecek bir araç ama gidip de 66k verilecek bir araç değil. Bu kadar da fanboy olmaya gerek yok. Kendisinden 30cm uzun olan Poloya, Fabia ya, İbizaya, i20 ye 4 adet 1.90 lık adam sığmazken bu araca sığacak he mi? Kesin sığar :)

    He me diyeceginize acin videoyu izleyin. Fanboy demeden sozlugu acinda fanatiklik nedir bakin. 1 paragraf yazi yazmissiniz bosa olmus.



    Arastirma,linkini koydugum videoyu zahmet edip izleme sonra he arkadasim he. Videoyu izlersniz 1.90 meselesini gorursunuz ama ne gerek var simdi değil mi.



    Bu arada arac B ( BE DİYE OKUNUR) sinifi. Sinifli odd belirler burdaki atip tutanlarin keyfi degil. Sedani b segment olan tasitin hb side b segmenttir.







    Hayirli gunler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 30 Ekim 2017; 10:7:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • exposure E kullanıcısına yanıt
    Girinti olunca çıkıntı da olur.senin konun değil bunları kafana takma..ben Attrage konusunda tüm testleri linkleri ile birlikte ortaya koydum..ve hatta yabancı dili olmayanlar için kısa tercüme bile yaptım.Aracın ne derecede alınmaz olduğu ortada idi..Bu konu da aynı.Adam 2016 dan kalma araçları satabilmek için yırtınıyor..Bizim insanımız ne kadar kandırılmaya hevesli ..inanılmaz birşey
  • tasshelhoff kullanıcısına yanıt
    1.90 lık adam da standart donanımlar gibi araca tam entegre mi acaba? Şaka gibisiniz hakkaten oturup şu aracı saatlerce savunuyorsunuz, hele ki 66k fiyatına rağmen. Desen ki araç 50k tamam alalım da arkadaş bu fiyata 1.2 110hp 175nm tork lu araç satıyolar alooo.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Brucedeluxe

    1.90 lık adam da standart donanımlar gibi araca tam entegre mi acaba? Şaka gibisiniz hakkaten oturup şu aracı saatlerce savunuyorsunuz, hele ki 66k fiyatına rağmen. Desen ki araç 50k tamam alalım da arkadaş bu fiyata 1.2 110hp 175nm tork lu araç satıyolar alooo.

    Ben araci alin demiyorum, sanki ben satiyormusum gibi konusuyorsunuz.



    Aracida savunmuyorum sizin yalan yanlis bilgilendirmelerinizi duzeltiyorum sadece.anlamiyorsunuz orasi ayri mesele ya neyse. Videoyu izleyeceginize uslubunuz olan dalga gecmeyi surduruyorsunuz.



    araca 1.90 lik 4 kisi binebiliyormus ben demiyorun videodaki alman soyluyor testle probleminiz varsa youtubedan mesaj yazin test sahibine zir bir sey degil.



    Ben bu fiyata baska arac yok demedim aloo maloo da demenize gerek yok. B segmentinde zibilyon tane model var. Boyle de bir model var haberiniz varmi amacim ki cogu kisi araci yeni cikmis sanmasindan olmadigi belli.



    Hayirli gunler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 30 Ekim 2017; 10:27:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu araç fiyat performans aracı falan değil inatla gelip şunları yazmayın. O fiyatlara bir sürü alternatif var. Bu araç fiyat performans aracı olsa 2 yıldır bayide alınmayı beklemezdi. O fiyatlara 2 yıl daha bekler zaten. F/P listesi yapıcaksak bu araç listenin sonuna yazılır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tasshelhoff kullanıcısına yanıt
    Aracın tanıtımına zaten lafımız yok, çok güzel ve detaylı tanıtmışsınız o konuda elinize sağlık fakat asıl yanlış yönlendirme yapan sizsiniz. Şu aracı B sınıfı, fırsat aracı, fiyat performans aracı diye sabahtan beri tanıtmaya çalışıyorsunuz, biz de ne B sınıfı, ne fırsat aracı ne de fiyat performans aracı değildir diyoruz. Video da 1.90 lık 4 adam biner demişsiniz, videoya gerek yok arkadaşım, binemez. Sıfıra sıfır olsa da bi-ne-mez. Yok biner diye ısrar ediyorsanız 4 tane 1.90 lık adam getiririm gider deneriz :)

    Şu an sizin burdaki her mesaja cevap vermeniz bildiğiniz satıcı modunda olmanızdan kaynaklı. Bu araç A sınıfı araçlar arasında 45-50k fiyatla satılsa alınabilir fakat şu fiyata ve şu özelliklere bu para verilmez.

    Araca hala inatla B sınıfı diyorsanız benzer diğer araçlara bir bakın isterseniz.

    Opel Adam,
    Ford Ka(yenisi çıktı evet)
    Skoda Citigo
    Hyundai i10
    VW Lupo(eski ama sınıf aynı)
    Seat UP

    Bu aracın üstteki araçlardan tek farkı daha fazla donanımı olması. Onun haricinde aralarında 3 aşağı 5 yukarı fark yok.

    Herşeyi geçtik B sınıfı araca bile, araç ne olursa olsun, 66k verilmez orası ayrı.






  • A segmenti yauvv diyenlere Micra ile boyut karşılaştırması
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _opeth



    A segmenti yauvv diyenlere Micra ile boyut karşılaştırması

    Ya birak arkadasim anlatiyorsun odd b segment demis diyorsun hala a cok lutfeden a+ diyor.



    Herkes otomobil yuksek muhendisi bir ben degilim ona yaniyorum su forumda.



    Bu arada alman kisi on koltugu kendine gore ayarlamisken arka koltuga oturdu evet fazla pay kalmadi ama oturdu. Adamin dedigi benim gibi ki kendisininde 1.90 oldugunu soyledi ki videoda da gorunuyor iri yari tipik alman kendisi gibi 4 kisi bu aracta yolculuk edebilir.



    Dis olculer ne ic hacmi nitelemeye yetmez, mitsubishi colt,honda jazz orneginde oldugu gibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Brucedeluxe B kullanıcısına yanıt
    Ağzınıza sağlık ..Benzeri şeyler yazacaktım ki ..önce davranmışsınız..aklın yolu bir
  • Çöp araba . Hem çok hafif . 2. Eli de tutmaz. En iyisi kral Polo

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zotacing


    quote:

    Orijinalden alıntı: tasshelhoff

    quote:

    Orijinalden alıntı: zotacing


    quote:

    Orijinalden alıntı: lojistisyen


    quote:

    Orijinalden alıntı: zotacing

    Otomatik vites ve donanım fetişi olanlar alır ve kazıklanır.

    Yeni kasa Trend Fiesta bile aynı dolulukta neredeyse bu arabayla. Far sensörü, lastik basınç vs... En azından gerçek bir B segment. Xenon falan gereksiz işler şehir içi ufak arabalarda. Halojen far yağışlı havalarda daha kıymetli.



    Trend fiesta ile nasıl aynı dolulukta?





    Yeni Trend pakette ışık sensörü fln eklenmiş, dijital klima bana göre ekstra değil para tuzağı, xenon far ise dediğim gibi b segment için gereksiz.

    Spacestar zaten A+ segment bir araba, o yüzden fiyatını ucuz gibi göstermeye çalışılmasına istinaden yazdım.

    B segmentindekilerin onunu daha iyi gormesi gereksiz yani? Ayrica fabrikasyon xenon yagmurlu havada sikinti filan cikarmaz. Bunca yildir xenonlu luks araclar yagmurda onunu goremiyor mu saniyorsunuz? Bmw mersedes audi filanda deliydi zaten yagmurlu havada onunu gostermeyen veya halojenden daha kotu gosteren sistemleri yillarca size gore kaza riskini arttirdigi halde araclarina taktilar takiyorlar?



    Cakma xenonda o dediginiz olay.

    Valla koskoca odd araca b segment diyor, sedani b segment ki mse tartismiyor ama hala bu forumdaki super uzmanlar A ile A+ arasi gidip duruyor cok enteresan

    800 küsür kg B segment araba olmaz.

    Ayrıca BMW-Mercedes-Audi'nin kullandığı Xenon ile A+ segment bir arabanın kullandığı Xenon arasında fark var.

    neden olmasın? Citroen c3 980 kg, c4 cactus 965 kg



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi auto_man -- 30 Ekim 2017; 13:6:31 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Aaaa bu arkadas yillardir insanlara colt oneren uye degil mi ya. Vay be. Yillar ne cabuk gecmis
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.