Şimdi Ara

Donanımı güvenle kaldıramıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar harici diskimi çıkarmak için simgeye tıklayıp donanımı güvenle kaldır diyorum ama "Bu aygıt şu anda kullanılıyor. Aygıtı kullanıyor olabilecek programları kapatın, sonra yeniden deneyin." diyor halbuki avira, utorrent, steam bi de fanı ayarlama programı var başka program açık değil. ışığı da mütemadiyen yanıp sönüyor sanki çalışır gibi. nesi var?

not:albüm açmak zorunda kaldım neden bilmiyorum ama normal konu açma butonu yok

• up
  • dostum donanımı cıkarmadan once sıstemı kapat ac resetle ..arkada çalışan bişi varsa kapansın sonra aynı işlemi yap ..muhtemelen bir dosya bişi sistem tarafından kullanılıyordur ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Tambourine Man

merhaba arkadaşlar harici diskimi çıkarmak için simgeye tıklayıp donanımı güvenle kaldır diyorum ama "Bu aygıt şu anda kullanılıyor. Aygıtı kullanıyor olabilecek programları kapatın, sonra yeniden deneyin." diyor halbuki avira, utorrent, steam bi de fanı ayarlama programı var başka program açık değil. ışığı da mütemadiyen yanıp sönüyor sanki çalışır gibi. nesi var?

not:albüm açmak zorunda kaldım neden bilmiyorum ama normal konu açma butonu yok

Aygıt yöneticisinden kaldırınız..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.