Şimdi Ara

Donanımı güveni kaldırdım. Hala gözüküyor.?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri
  • Son Yorum 13 yıl
  • Cevaplayan Üyeler 2
  • Konu Sahibinin Yazdıkları 2
  • Ortalama Mesaj Aralığı 54 dakika
  • Son 1 Saatteki Mesajlar 2
  • Konuya En Çok Yazanlar
  • 34_gurcangurel (2 mesaj) Bluecry (1 mesaj)
  • @
0 oy
Öne Çıkar
Giriş
Mesaj
  • Donanımı güvenli kaldırdım. Ama halen sistem tepsisinde gözüküyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 34_gurcangurel -- 24 Temmuz 2009; 4:14:11 >



    |
    |
  • Sorununuz tam olarak anlaşılamamakla birlikte (hangi donanım ki muhtemelen USB bir cihazdan bahsediyorsunuz ,işletim sisteminiz ve PC donanım özellikleriniz nedir) anladığım kadarıyla verebileceğim cevap sistemi yeniden başlatın olacaktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bluecry -- 24 Temmuz 2009; 3:44:49 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bluecry

    Sorununuz tam olarak anlaşılamamakla birlikte (hangi donanım ki muhtemelen USB bir cihazdan bahsediyorsunuz ,işletim sisteminiz ve PC donanım özellikleriniz nedir) anladığım kadarıyla verebileceğim cevap sistemi yeniden başlatın olacaktır.


    Yanıt için sağol.

    Sorunu çözdüm. Anakart üzerindeki usb kablo bağlantıları oksit yapmış.

    Multimetre ölçümleri kısa devre gösterdi, ama usb giriş fişlerini 0,40 zımpara ile temizleyince sorun kalmadı.

    Sorun donanım ile alakalıymış. Şimdi herşey yolunda.
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.