Şimdi Ara

Donanımhaber Yıldız Teknik Üniversitesi Öğrenci Platformu © (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.658
Cevap
21
Favori
230.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ömeryılmaz

Bi şey sorcam hazırlık okuycaklar ders seçimi yapıyomu?
    Bide bana verilen kullanıcı adı ve şifreyi giriyorum hatalı diyo nereye yazıyonuz onu link kayarsanız sevinirim.Ben usis yazan sayfaya yazıyorum olmuyo.Herkeze başarılar

başındaki "ı" değil "L"
  • quote:

Orjinalden alıntı: ertanunver

quote:

Bide bana verilen kullanıcı adı ve şifreyi giriyorum hatalı diyo nereye yazıyonuz onu link kayarsanız sevinirim.Ben usis yazan sayfaya yazıyorum olmuyo.Herkeze başarılar

başındaki "ı" değil "L"

anlamadım valla

• öğrenci numarası varya l420801 gibi
    başındaki harf 1 gibi anlaşılıyo l(lisans) olucak
  • quote:

Orjinalden alıntı: scary.

öğrenci numarası varya l420801 gibi
    başındaki harf 1 gibi anlaşılıyo l(lisans) olucak

Bütün dersleri seçebildin mi abi?
  • ileri ingilizce haricinde hepsini seçtim bide üstten diferansiyel denklem aldım, sınavda kalırsam ki kalıcam büyük ihtimalle diferansiyeli silip ingilizce alıcam
    sende durum nedir
  • quote:

ileri ingilizce haricinde hepsini seçtim bide üstten diferansiyel denklem aldım, sınavda kalırsam ki kalıcam büyük ihtimalle diferansiyeli silip ingilizce alıcam
    sende durum nedir

Bende İleri ingilizce ve Temel Bilgisayar bilimleri dışında hepsini aldım...İstediğim programı hazırladım..Şu sistemi düzeltselerde o dersleride alsak..
  • kaç gün içinde açıklanacağını söyledimi görevli biri

bide olimpik havuzdan bahsediliyodu resimdeki havuz mu o
  • quote:

quote:

quote:

başındaki "ı" değil "L"

anlamadım valla

kullanıcı adı "l1234567" bişey burda en baştaki karakter 1 veya I değil küçük le "L" bu yüzden yanlış giriyor olabilirsin aynı sorun bendede vardı ordan biliyorum

bide birşeyde ben sorcam düz düzey belirleme sınavında görevli bayan 2 tane fotoğraf ile tekrar kayıt olcaksınız dedi ne iş anlamadım

• ileri ing 1 ekleyebildim sonunda
  • ileri ing dersi eklenebiliyor artık Bir de makineciler toplumsal yapılar ve tarihsel dönüşüm dersini alabilen varmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: mmkt07

ileri ing dersi eklenebiliyor artık Bir de makineciler toplumsal yapılar ve tarihsel dönüşüm dersini alabilen varmı

Maalesef hayır.
  • quote:

ileri ing dersi eklenebiliyor artık Bir de makineciler toplumsal yapılar ve tarihsel dönüşüm dersini alabilen varmı

Eğer 2008 girişliysen o dersi almıyorsun...Onun yerine Makine Mühendisliğine Giriş dersini alacaksın 2.Öğretimden... (BKZ:2008 Girişliler için Ders Kayıt Dilekçesi)

Eğer 2007 girişliysen Toplumsal'ın kodunu 9 değil 8 olarak gireceksin...
  • 2008 girişliyim tamamdır anladım

Ekleme; teknik resim ile mak müh giriş arasında 5 saatlik boşluk var oraya 4. sınıftan inkılap dersi almak istiyorum ama alamıyorum:S bi kaç kişiye sordum alan varmış ben niye alamıyorum Ders veya grup bölümünüze açık değil diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMKT -- 16 Eylül 2008; 12:41:29 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

başındaki "ı" değil "L"

anlamadım valla

kullanıcı adı "l1234567" bişey burda en baştaki karakter 1 veya I değil küçük le "L" bu yüzden yanlış giriyor olabilirsin aynı sorun bendede vardı ordan biliyorum

bide birşeyde ben sorcam düz düzey belirleme sınavında görevli bayan 2 tane fotoğraf ile tekrar kayıt olcaksınız dedi ne iş anlamadım

17 18 19 unda kayıt varmış.Tekrar okulamı gidicez ya.çekilmiyo artık şu yollar

• quote:

2008 girişliyim tamamdır anladım

Makine Mühendisliğine Giriş dersine baktım kontenjanı toplamda 300e çıkarmışlar...Galiba ekle silde yeni ders açmayacaklar..Ortak bir saat olarak 17:00-19:00 arası belirlenmiş.Hem birinci öğretimler girecek hemde ikinci öğretimler...
  • quote:

Ekleme; teknik resim ile mak müh giriş arasında 5 saatlik boşluk var oraya 4. sınıftan inkılap dersi almak istiyorum ama alamıyorum:S bi kaç kişiye sordum alan varmış ben niye alamıyorum Ders veya grup bölümünüze açık değil diyor

usis in ikinci haftasında diğer bölümlerden ders seçilebiliyo
  • quote:

Sistemdeki bu sorunu bir türlü halledemediler..Bakalım inşallah en kısa zamanda hallederler
  • quote:

ne kaydı bize bişe söylenmedi
  • quote:

quote:

ne kaydı bize bişe söylenmedi

Kayıt hazırlıklar için sitede yazıyo
  • desene be abi hazırlık için olduğunu
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.