Bildirim
### DonanımHaber WoW Kulübü ### (5. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
beni de alın lütfen
Bladefist PvP
Ceseum
LVL 37 Undead Rogue
<Great Warlords> -www.gw.gen.tr
Enc/Herb
Will of Forsaken - For The Horde!_____________________________ -
Aslında benim bir önerim var bir tarih, saat, server, faction ve ırk belirleyelim mesela: 19//11//2006 Saat:20.00 Tarren Mill, Horde Orc/Troll deriz herkes bir karakter açar topluca RFC ye fln akarız hoş olur dueller fln haha iyice saçmaladım oyuna giremiyoruz tabi TT yüzünden mazur görün :D _____________________________ latte kattım ağam. -
Benide alırmısın listeye
_____________________________ -
Me tooo... _____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: Indigo
Aslında benim bir önerim var bir tarih, saat, server, faction ve ırk belirleyelim mesela: 19//11//2006 Saat:20.00 Tarren Mill, Horde Orc/Troll deriz herkes bir karakter açar topluca RFC ye fln akarız hoş olur dueller fln haha iyice saçmaladım oyuna giremiyoruz tabi TT yüzünden mazur görün :D
Bence hoş bir öneri. Bir deneyelim bakalım katılım nasıl. Yukarıda belirtilen tarih ve yerde ben char açıp geleceğim
Tüm uygun olan DH WOW CLUB üyelerinide bekleriz. En azından WOW CLUB olarak WOW da bir etkinlik yapmış oluruz. İnşallah geriside gelir.
Bu arada hakkatten dün akşam 21.30 da 14000 latency gördüm dumur oldum ardındanda DC !
Bilmem pazar günü düzelir inşallah TT !!!
Görüşmek üzere..._____________________________
-
üye sayımız baya arttı ya iyi ki açmışım kulubü
Invite Pls...WOW nerde ben orda...
_____________________________ Atar, gider, zılgıt, bilimum hakaret isteyen PM atsın. 7/24 hizmetinizdeyim.

-
İnv. pls... _____________________________ -
inv me m8
imzayida hallettim_____________________________ Hayatta nefretten baska tutunacak bir seyin yoksa bir intikamci dogar...
-
inv me m8
imzayida hallettim_____________________________ Hayatta nefretten baska tutunacak bir seyin yoksa bir intikamci dogar...
-
benide ekleyin lütfen For The Horde !!! _____________________________ Work It Harder Make It Better
Do It Faster, Makes Us stronger
More Than Ever Hour After
Our Work Is Never Over -
Benıde alırsan sevınırım
_____________________________ YeAh . -
naxxramaslık guild gibi oldu club yaw
-
bende bende bende _____________________________ -
o zaman bende invite :) _____________________________ -
o ne ya 255 lvl _____________________________ -
benide ekle _____________________________ -
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki