Şimdi Ara

DonanımHaber Travian TS7 Clanı (*) Komuta-Organizasyon-Operasyon Merkezi & ANA Sohbet Konusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
225
Cevap
7
Favori
4.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
     DonanımHaber Travian TS7 Clanı (*) Komuta-Organizasyon-Operasyon Merkezi & ANA Sohbet Konusu

. . . . . . . . . . . . .

Beyler;

Travian' da TS7 (t4) serveri başlayana kadar burada organize oluyoruz.

TS7 ön kayıtları 25 haziranda başlıyor

*Server 7' de birbirimize yakın düşebilmek için 25 haziran' da Saat 13:oo civarı aynı anda ön kayıt yaptırıyoruz.25 haziranın ilk dakikalarında uynanık olabilecekseniz gece yarısından hemen sonrada üyelik alabiliriz.

Saat 13:oo gibi konuda hazır bulunmaya çalışın herkes birbirine referans linki dağıtıcak ve fazladan altın kazanıcak.

Fevri hareket edip ref link harici üyelik almayın, konuyu takip edin ve mutlaka verilecek linklerden üyelik açın.

Server kayıtlarının açılmasından itibaren 'ref. linkleri' üzerinden üyeliklerimizi alıp ana haritada "KUZEY-BATI" bölgesinde imparatorluğumuzun temelini atıyoruz.

Bölgemiz şuan için (-,+) yani KuzeyBatı olacak gibi görünüyor, başka bir fikriniz varsa belirtin. .

*Eski bir Travian tutkunu olarak, kurulacak güçlü bir donanımhaber imparatorluğunun iyi işler yapacağını düşünüyorum.

*1 kişinin desteği bile çok önemli. Başlangıç aşamasında vadide birada bulunabilmek, parçalanmamak ve tutunabilmemiz için minimum 15 kişi olmalıyız.

*Kurulacak imparatorlukta rütbe sistemi olabilir, donanımhaber' de ki rütbeler Travian' a entegre edilebilir, çok samimi ilişkiler kurulup, güzel vakit geçirilebilir.

*fevri hareket edip clandan bagimsiz uyelik almayiniz; Uyeliklerimizi referans linkleri ile acacagız, hizli gelisebilmemiz icin ref linklerin kullanimindan gelecek extralar cok onemli.

Lütfen bu Organizasyonda yer almak istiyorsanız konuya yazın ve taze kan için sürekli güncel tutun.

REFERANS LİNK PAYLAŞIMI
    Aşağıdaki listede herkez bi altındakine referans linkini göndericek beyler. Sona kalan kusura bakmasın artık.Gerekirse hammadde yardımı yapılır sona kalan arkadaşa

Lütfen gelişmelerden haberdar olmak için konuyu Favorilere (mesajım bulunsun) ekleyin..

1- Tamamen Hayal Ürünüdür ( Galya )
    * 2- Shinra Tensei ( çıkarıldı, z. yaşı yetersiz )
    2- jahrekimla
    3- Şenol Güneş ( Roma )
    4- swat57
    5- wolfpc ( Roma )
    6- BekleGeliyorum ( Cermen )
    7- musa686868
    8- SchwarzRégén
    9- Ebuu
    10- TheFormul
    11- BeogalogeoL ( Roma )
    12- halil442
    13- Mü'min ( Cermen )
    14- Vanpir Gardaş
    15- wafwaf18
    *J* - haker01 ( joker - yedek oyuncu ) Gerektiğinde hesaplarımıza bakıcak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tamamen Hayal Ürünüdür -- 24 Haziran 2012; 12:16:05 >

• tx3 e gelin kankijumpinglerim
  • Varım ben şimdi üyelik açıcam hangisinde açayım.
  • yaz beni elirim iyi bileb 3,4kisiyide yanimda getiririm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyuna gerçek para vermeden pek yükselinmiyor yahu, para tuzağına çevirdiler oyunu resmen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skalpell

Oyuna gerçek para vermeden pek yükselinmiyor yahu, para tuzağına çevirdiler oyunu resmen

Para verenlerin hiç biri dh kadar organize olamaz, yeterli sayıya ulaşabilirsek hiç kimse önümüzde duramaz.Gerekirse parada yatırırım bu iş için önemli deil.Varmısın sen de ?
  • Varım.Gw2 çıkana kadar oyalanacak birşeyler arıyordum.Stajım nasıl etkiler bilemiyorum ama onun dışında hardcore oynarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şenol Güneş -- 15 Haziran 2012; 1:32:28 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shinra Tensei

Varım ben şimdi üyelik açıcam hangisinde açayım.

Şimdi deil, resetlenen bir serverde başlıcaz.Uygun zamana kadar burada toplanıyoruz, konuyu favorilere ekleyin ve takipte kalın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tamamen Hayal Ürünüdür

quote:

Orijinalden alıntı: Skalpell

Oyuna gerçek para vermeden pek yükselinmiyor yahu, para tuzağına çevirdiler oyunu resmen

Para verenlerin hiç biri dh kadar organize olamaz, yeterli sayıya ulaşabilirsek hiç kimse önümüzde duramaz.Gerekirse parada yatırırım bu iş için önemli deil.Varmısın sen de ?

Malesef yazın meşgul olacağım iyi şanslar size

Edit: Tahminimce 25 haziranda önkayıt alacak ts7 serverı 28 haziranda açılır en yakın gözüken o gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AccUssEdGR -- 15 Haziran 2012; 1:35:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Şenol Güneş

Varım.Gw2 çıkana kadar oyalanacak birşeyler arıyordum.Stajım nasıl etkiler bilemiyorum ama onun dışında hardcore oynarım

ekledim, travian dışında ki bir oyunda olabilir yeterki dh clanı olsun.Şuan için en kolayı travian gibi duruyor.
  • Biran önce başlasak güzel olur
  • Konu dışı yasağım vardı buraya yazıyorum katılırım seve seve. Klanlar hatta eski adıyla klansavaşları falan çok oynadım ama travian a ön yargım vardı ilk kez oynayacağım. DH için canım feda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şenol Güneş

Biran önce başlasak güzel olur

Resete kadar beklemek durumundayız, şuanki serverlarda hali hazırda bir çok birlik kurulu zaten bizim gelişmemize izin vermezler
  • Bende gelirim travian pek oynamadım ama zamanında klanlar ve ikariama bayağı sarmıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolfpc

Bende gelirim travian pek oynamadım ama zamanında klanlar ve ikariama bayağı sarmıştım.

ekledim, yardımlaşıcaz hocam oyunda.Ayrıca herkesin bir uzmanlık alanı ve ustalaştığı bir görevi olucak oyunu tamamen bilmen önemli değil itaat ve samimiyet daha önemli
  • 3x sw ye baslama ihtimalimiz varmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jahrekimla

3x sw ye baslama ihtimalimiz varmi

speed olmaz gibi.Yarın akşam detayları belirleriz şuan için önemli olan temeli atmak, başlangıç yapmak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tamamen Hayal Ürünüdür

quote:

Orijinalden alıntı: jahrekimla

3x sw ye baslama ihtimalimiz varmi

speed olmaz gibi.Yarın akşam detayları belirleriz şuan için önemli olan temeli atmak, başlangıç yapmak

Abimler aklıma geldi dersteyken aralarında ki konuşmalar:
    -Olum çabuk lan ambar taşacak bitse de gitsek lan şu dersten
    +Kesin saldırı geliyor var ya kaçırayım şu askerleri

falan
  • Beni yazın arkadaşlar.
  • Yanlış anlamadıysam 13 ünde bir server açılmış yeni bir serverda 25 inde açılacak 10 gün uzun gibi
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.