Şimdi Ara

DonanimHaber SilkRoad Serverında Ter Döktüren Takas (PTT İçerir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar belki duymuşsunuzdur DH Yöneticilerinden Lurtz Uruk Hai ve ekibinin açtığı Silkroad Online bölümünde konusu bulunan RocRoad Online Private Serverında şu sıralar bütün dhliler silkroad oyununu oynamakta.

Başlık sizi yanıltmasın DonanimHaber şirketi açmadı , yöneticisi kendi arkadaşlarıyla açtı.

Dh'deki Knight bölümünden de gelen var , Cs dende gelen var , hatta server linki uluslararası pvp sitelerinin arasınada kondu ve mısır romanya gibi ülkelerdende serverın linkini görüp gelen oyuncular var. Server baya iyi gidiyor gelelim bu konunun başlığının olayına.

Sıkılmayın diye çok kısa anlatcam
    Adamın teki townda item satıyor , sordum ne kadar diye dediki sadece orjinal silkroaddaki silk'e verebilirim.100 silk karşılığında vercem dedi. tamam dedim konuştuk falan online oyun ürünleri satan sitenin ptt hesabına yatırdım parayı site üyeliğimdeki bakiyemde 15 tl gözüktü.

İşte en kritik an;
    Adam diyor ilk sen silk kuponlarını ver sonra ben veriyim ben diyorum sen itemi ver ben vereyim. En son dedimki dostum ben zaten siteye yatırdım parayı. benim cepten çıktı para sitede bakiyede duruyor. ss alıp gösteriyim bakiyeyi ve sen itemleri verdikten sonra söz vericem dedim kodları adam sana güveniyorum dedi ve verdi. bende hemen site şifresini verdim al kendin kodu çek ve kullan dedim. adam teşekkür etti bende teşekkür ettim. karşılıklı güvenle bir kalleşlik yapılmadan takasımız gerçekleşti.O itemi ben kodu verdim.

Çoğu oyunda insanlar birbilerini dolandırıyor ufacık item için düpedüz hırsızlık yapılan sanal ortamda böyle takas yapılması gerçekten çok güzel birşey. ben zamanında knight onlineda neler gördüm şimdi anlatmak istemiyorum. Unutmayınki ha yaşlı kadının çantasını çalmışsınız ha insanların para vererek aldığı sanal itemi çalmışsınız aynı şeydir HIRSIZLIK HIRSIZLIKTIR.

Bu arada silkroad önceden oynamış olan veya merakı olanlar şurdaki konudan takip edebilir ve ulaşabilir;

http://forum.donanimhaber.com/m_57160203/tm.htm

Özet:I Love You DH FORUM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Créw -- 2 Mart 2012; 22:27:43 >

• foruma güven sağlamak için böyle bir konu açtın değil mi? birkaç gün sonra elalemi dolandırıp, dolandırıcı olsam bunu yapar mıyım deyip bu konuyu göstereceksin.

yemezler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi yapmışsın(ız). Katılıyorum sana da, asla oyun bile olsa dolandırmam kimseyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Wall Street

foruma güven sağlamak için böyle bir konu açtın değil mi? birkaç gün sonra elalemi dolandırıp, dolandırıcı olsam bunu yapar mıyım deyip bu konuyu göstereceksin.

yemezler

KESİNLİKLE OYUNDAKİ TRADE DIŞINDA TAKAS YAPMAYACAĞIM. GERÇEK PARA VEYA BAŞKA BİŞEY. ZATEN REFERANSIM VE ÜYELİK GEÇMİŞİMDE YOK GÖRDÜĞÜN GİBİ. ONBAŞIYIZ DAHA. AMACIM ÖYLE BİRŞEY DEĞİLDİ.

ŞİMDİ DESİN BANA BİRİSİ TAKAS YAPALIMMI DİYE YAPMAM. 1 KERE OLDU VE BİTTİ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Créw -- 2 Mart 2012; 22:35:26 >
  • İlginç bir konu olmuş,yaş ortalamasını bilemem ancak donanım haber kullanıcılarının %90'ı güvenilir kişilerdir.

RocRoad Online Administrator
  • Keşke konuyu açmasaydım ilk mesaj atan arkadaş hakkaten şaşırttı beni
    Amacım öyle birşey değildi ona yanıtını verdim bir daha böyle takaslara girmicem dedim. 1 kereliğine riske girdik ve takas ettik. daha da yapmam. ama böyle artniyet aranan mesajı görünce şaşırdım doğrusu. o mesajı yazan kardeşimden rica ediyorum geleceği varsada gelmesin servera. biz böyle mutlu mesut oynuyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PATEVRA

İlginç bir konu olmuş,yaş ortalamasını bilemem ancak donanım haber kullanıcılarının %90'ı güvenilir kişilerdir.

RocRoad Online Administrator

ooo RocRoad adminleri takipte her an
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MERTKN

quote:

foruma güven sağlamak için böyle bir konu açtın değil mi? birkaç gün sonra elalemi dolandırıp, dolandırıcı olsam bunu yapar mıyım deyip bu konuyu göstereceksin.

yemezler

KESİNLİKLE OYUNDAKİ TRADE DIŞINDA TAKAS YAPMAYACAĞIM. GERÇEK PARA VEYA BAŞKA BİŞEY. ZATEN REFERANSIM VE ÜYELİK GEÇMİŞİMDE YOK GÖRDÜĞÜN GİBİ. ONBAŞIYIZ DAHA. AMACIM ÖYLE BİRŞEY DEĞİLDİ.

kardeşim otur soluklan hele konu dışına ilk kez mi geliyorsun :) söylemeyecektim ama acıdım lae :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

yemezler

kardeşim otur soluklan hele konu dışına ilk kez mi geliyorsun :) söylemeyecektim ama acıdım lae :(

hocam beynimden kaynar sular aktı o kadar diyorum sana

• quote:

quote:

quote:

quote:

yemezler

hocam beynimden kaynar sular aktı o kadar diyorum sana

amacım oydu zaten :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.