Şimdi Ara

donanımhaber inci sözlük yazarları klübü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Böyle bir grup açılmasının zamanı geçmişti,
    evet donanımhaberde takılan panpaları,zengin fakir çipleri,liselileri paintli fotoşok ustalarını buraya bekliyoruz. üyelik isminizi vermenize gerek yok, dh üyelik adı ile de sizi listeye ekleyebilirim.

Burası düzenli bir forum lütfen düzenli olunuz

donanımhaber inci sözlük yazarları klübü

• up up

www.konu-disi.us --> herkes burada sen nerdesin :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sanki Bana Pele -- 23 Mart 2011; 23:30:58 >
  • İyi olmuş kulübü açtığın artık incicilere saydıracağım zaman nerede bulacağımı bilicem.
    Defolun buradan.

quote:

Arkadaşlar her gün şu şekilde besleniyorum. Acaba iyi mi ediyorum kötü mü tavsiyelerinizi merak ediyorum.

Sabah: yeşil ve siyah zeytin, bir dilim peynir, az tereyağı, bir bardak çay, 5 er dilim domates ve hıyar. 1 haşlanmış yumurta ve süt. ve hiç eksik etmediğim her sabah ve akşam içtiğim meyve suyu. kahvaltıdan 1-2 saat sonra öğütülmüş üzüm çekirdeği ve keten toğumu yerim, 1 yemek kaşığı da polen.

bazen 3 öğün bazen 2 öğün yerim. yukarı da yazdıklarımı düzenli olarak gerçekleştiririm.

yalnız reklamını yaptığın konuya bak inci sözlük yazarları dhdeki inci sözlük yazarlarını konu dışı forumuna topla topla aferin ben de diyorum o güzel düşünülerek kurulmuş forum nasıl dhden beter hale geldi böyleymiş demek ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÇayLaK KRaL -- 23 Mart 2011; 23:33:41 >

• tutmaz
  • inci incide, dh dhda kalır karıştırmak hoş olmaz bence.
  • seni tebrik ediyorum.
  • Adamı tatile yollamışlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Donanımhaber'de Warez Bölümü
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • benide ekle
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.