Şimdi Ara

Donanımhaber Grid Takımı (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.243
Cevap
6
Favori
74.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: marmaralıterbiyeci

    Şu an son kalan final sınavıma gidiyorum. Döndüğümde ben de bu takımdaki yerimi alacağım inşallah...

    Bekleriz birader. Sınavında başarılar bu arada.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: CoolnQuiet


    @ hiickimse

    Hocam birkaç gündür sağlam puanlar alıyorsun, host sayında bir patlama yaşanıyor adeta ama senden hiç ses seda çıkmıyor ? Bugün E2140 süper iş çıkarmış 2k ya yakın puan almış. Ne yaptın 4 GHz'e felan mı O/C yaptın.



    Aslında girmeyecektim yine foruma ama bir baktım ki biri benim profille foruma girmiş, şifremi değişeyim dedim nerede göremedim sinir oldum, ayrıca galiba yakında atılcam forumdan tamamen. Doğru söyleyen dokuz köyden kovuluyor, geçen birisi kafasına göre kural dışı bi konu açmış, ben de uyardım birşeyler yazdım, rahatsız edici mesaj diye benim mesajı şikayet etmişler uyarı puanı limitiyle 4 gün uzaklaştırıldım. Eskiden kural dışı konu açana da ona cevap yazana da ceza geliyodu şimdi uyarana ceza geliyor, büyük konuşmiyim ama çok uzun süre foruma girmeyecektim mecbur kalmasam




  • quote:

    Orjinalden alıntı: CoolnQuiet
    Bekleriz birader. Sınavında başarılar bu arada.


    Teşekkürler. Sınav işini de boinc işini de hallettim ama benim bir sorum var. Ben bazen rapidden dosya indirirken mecburen modem resetliyorum. Bunun boince bir zararı olur mu? Ayrıca ön sayfalarda sistem bilgilerinden bahsedilmiş. Bu bilgileri nereye girmemiz gerekiyor?
  • Modem resetlemenin hiçbir zararı olmaz. Advanced view e geç ve orada advanced dan run cpu benchmarks çalıştır. Buraya yaz değerlerini. Serin ve sessiz beyefendi ilk sayfaya ekler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgboy -- 1 Şubat 2008; 21:26:24 >
  • Hala onlaramı yardım ediyosunuz yapmayın etmeyin ya adamlar bişey bulsa sizlemi paylaşacaklar belkide adamlar bulduda teknolojilerini analiz ediyolar.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ozgboy

    Modem resetlemenin hiçbir zararı olmaz. Advanced view e geç ve orada advanced dan run cpu benchmarks çalıştır. Buraya yaz değerlerini. Serin ve sessiz beyefendi ilk sayfaya ekler.


    Yazan bunlar. İşlemci de AMD TurionX2 1.9 GHz

    Benchmark results:
    Number of CPUs: 2
    1785 floating point MIPS (Whetstone) per CPU
    3304 integer MIPS (Dhrystone) per CPU
  • Arkadaşlar, farkettiniz mi 6.olmuşuz Avusturya takımı mıydı neydi, o artık Türkiye'deki takımlar arasında görünmüyor.
  • Ewt. 42 gün sonra 5 nciyiz inşallah
  • Dün akşam vardı o takım, bu sabah düzelmiş sonunda. Adamlara söyleye söyleye dilimizde tüy bitmişti. Bende 100K'ya ulaştım sonunda.
  • Hayırlı olsun CoolnQuite, darısı hepimizin başına

    AbsoluteZero ne zaman dönecek, bilen var mı? Hani o gelmeden ben bi geçsem diyodum onu, sonra gelse nasıl olur ?

    Bu arada, Ozgboy ile hiickimse deli kapışıyo, aramızdaki fark yavaş yavaş azalıyo. Bakalım çekirdek savaşlarında ne kadar dayanabileceğim
  • Evet darısı tüm diğer arkadaşların başına. AbsoluteZero'dan haberim yok, dönermi dönmezmi bilemiyorum ama dönerse 1.lik koltuğundaki arkadaşı zor günler beklediği kesin.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: CoolnQuiet

    Evet darısı tüm diğer arkadaşların başına. AbsoluteZero'dan haberim yok, dönermi dönmezmi bilemiyorum ama dönerse 1.lik koltuğundaki arkadaşı zor günler beklediği kesin.




    hüeühe evet 12 günde 59bin puan aldı sanırım abso :) benimde ek takviyeler yapmam gerek :P
  • Merhaba,

    http://www.milliyet.com.tr/2007/10/21/son/songal304.asp

    Linkini verdiğim haberde küresel ısınmaya karşı bilim adamlarının hayata geçirmeyi planladığı çalışmaların birinden bahsediyor ve haberin içeriğine bakarsanız bilgisayar simülasyonlarının sonucunda uygulamaya başlanacağı belirtilmiş.Bu tür haberler çabalarımızın reel kanıtı olarak düşünülebilir.
  • Evet ilgisi olabilir. Bu arada elektrikler düzene girdi benim puanlar da düzene girdi
  • Bilgilendirici haberlere devam;

    Folding@home projesine katılan PS3 sayısı 1 milyonu geçmiş durumda. Folding@home projesi Stanford üniversitesinin yürüttüğü bir proje. Protein katlama ve açma simülasyonları yapıyor, böylelikle Alzheimer, Huntington ve Parkinson gibi hastalıklara ve çeşitli kanser hastalıklarına çare bulmaya çalışıyor.

    Geçen mart ayından itibaren yani bir yıldan daha az bir sürede projeye 1 milyondan fazla PS3 kullanıcısı katılmış. Buna göre projeye günde 3000, dakikada ise 2 PS3 kullanıcısı katılmış oluyor.

    Folding@home yetkililerine göre; 10.000 PS3'ten oluşan bir takım, 100.000 PC'nin yaptığı hesaplamaya eşit bir güce sahip. Kabaca 1 PS3, 10 PC gücünde diyebiliriz. Biraz 10 kaplan gücünde oldu galiba. PS3'lerin projeye katılmaya başlamasından sadece 6 ay sonra hesaplama gücü 1 petaflop'u geçmiş. Bu değer bir dağınık hesaplama (distributed computing) ağında ulaşılmış en yüksek hesaplama gücü. Zaten dünyadaki en hızlı bilgisayar olacak IBM'in yeni süper bilgisayarıda ancak bu güce sahip. 16 Eylül 2007'de Folding@home projesi, PS3'ler sayesinde Guiness rekorlar kitabına dünyanın en güçlü dağınık hesaplama ağı olarak girmiş durumda. Projede PS3'lerin hesaplama yüzdesi ise yaklaşık olarak %74. Geri kalanı ise PC'lere ait.

    BOINC altyapısının bütün hesaplama gücü ise 800-900 Teraflop civarında. Proje, BOINC altyapısına halen geçmemiş durumda. Kendi başına çalışan bir uygulama olarak hayatına devam ediyor. Tıpkı önceleri SETI'nin yaptığı gibi. Bu, bence kötü birşey çünkü BOINC altyapısında olsa bizde katılabilirdik ama bu durumda katılamıyoruz. Ayrıca PS3'ün hesaplama gücü gerçekten müthiş.

    Kaynak:http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=10572



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoolnQuiet -- 5 Şubat 2008; 9:12:21 >




  • PS3'ler Folding ile mi geliyor? İlginç, bunu bilmiyordum.

    Ben FAH'ın yeni GPU istemcisini bekliyorum. O da gelsin aynı anda Seti ve FAH çalıştırabilirim :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperuzi -- 5 Şubat 2008; 15:00:09 >
  • Default olarak Folding@home ile gelmiyor, katılmak isteyen kullanıcılar uygulamayı kurarak katılabiliyor.

    GPGPU hakkında çalışmalar yapıldığını bende duymuştum ama bu ne zaman uygulamaya geçer bir bilgim yok.
  • Bende katıldım. Ama nicki nerden seçiyoz?
    Seçmişim: feRyTh



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feryth -- 5 Şubat 2008; 17:22:16 >
  • Hoşgeldin aramıza. Projelere katılırken girdiğin username, nickname'in oluyor. İlk kez katılırken, no new user seçeneğini daha sonra ise yes existing user seçeneğini seçiyor ve kullanıcı adınla şifreni giriyorsun. Bu kadar basit.
  • Takıma StyxTR diye bir arkadaş katılmış, kimdir o bilen var mı?
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.