Şimdi Ara

Donanımhaber Dayz Server (Tunngle) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
0
Favori
16.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben şimdi indirdim şu tungle olayını da hallediyorum sonra hazırım ama server kapalıymış şansa gel :D.

Ekleme: Şimdi gördüm kapalıymış bu gün server

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mineral -- 2 Eylül 2012; 17:09:08 >

Ekleme: Ben oyunu indirdim ekstranın içinde Dayz 1.5.8.4 ve Dayz 1.6.0.1 adlı 2 tane dosya var bunları yükleyip üstüne 1.7.1.5 imi yükleyeyim yoksa sadece 1.7.1.5 mi yükleyeyim.Birde 1.7.1.5 linki varsa atabilirmisiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cansix1 -- 2 Eylül 2012; 17:32:11 >

Orijinalden alıntı: cansix1

Benimde oyun şuanda iniyor arkadaşlar inşallah bende yarın katılırım.Bu arada bir hamachi ağımı kursak orada toplanırız.

Tunngle ağından oynuyoruz. Skypeda toplanıyoruz.

quote:

Orijinalden alıntı: N0n1cker

Oyunun orjinal değilse boşuna indirme sanırım orjinal gerekiyor

Hayır gerekmiyor.

quote:

Orjinale gerek yok diye biliyorum tungle ile oynayabiliriz galiba.Zaten buradada o şekilde oynanmıyormu.

Ekleme: Ben oyunu indirdim ekstranın içinde Dayz 1.5.8.4 ve Dayz 1.6.0.1 adlı 2 tane dosya var bunları yükleyip üstüne 1.7.1.5 imi yükleyeyim yoksa sadece 1.7.1.5 mi yükleyeyim.Birde 1.7.1.5 linki varsa atabilirmisiniz.

Piratebayden indirin. burdan link paylaşamam. 1.7.1.5 kurun sadece. başka kurmayın

• Ben 1.7.2.5 te oynamayi basardim sonunda. Ama 1.7.1.5 linki bulamiyorum siz niye o versiyonda oynuyosunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cloudz0m -- 3 Eylül 2012; 0:11:05 >
  • Kafayı yiyeceğim bir beceremedim. Arma 2 OA yı indirdim, tunngle son versiyon indirdim ama devamını getiremiyorum bir türlü . Var mı şöyle bir rehber bana söyleyebileceğiniz? Şuradakilerin aynısını yaparsan her şey olur diyebileceğiniz? İngilizce Türkçe farketmez :(.

Orijinalden alıntı: Lawleds

Kafayı yiyeceğim bir beceremedim. Arma 2 OA yı indirdim, tunngle son versiyon indirdim ama devamını getiremiyorum bir türlü . Var mı şöyle bir rehber bana söyleyebileceğiniz? Şuradakilerin aynısını yaparsan her şey olur diyebileceğiniz? İngilizce Türkçe farketmez :(.

http://www.tunngle.net/wiki/Network:ArmA_II_-_DayZ_Mod

• quote:

Kafayı yiyeceğim bir beceremedim. Arma 2 OA yı indirdim, tunngle son versiyon indirdim ama devamını getiremiyorum bir türlü . Var mı şöyle bir rehber bana söyleyebileceğiniz? Şuradakilerin aynısını yaparsan her şey olur diyebileceğiniz? İngilizce Türkçe farketmez :(.

arma 2 combined operations gerekli

CO yazacağıma OA yazmışım pardon :D. evet Combined Operations indirdim. Faithful arkadaşın dediği linke bakıyorum şimdi.

Turkce siralamasida su dostum

1-oyunu indir
    2.butun updateleri yap
    3-o linkteki kodu masaustu simgesine yapisdir lan veya onlinedan gir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben oyuna 1.60 patch indirdim Operation arrovhead yazıo Başka yerdede combined operations/Operation arrovhead diye patch var boyutları aynı bu 2 dosyada aynımıdır.Ben sadece Operation arrovhead yazanı indirdim kursam sorun olurmu?

Ben oyuna 1.60 patch indirdim Operation arrovhead yazıo Başka yerdede combined operations/Operation arrovhead diye patch var boyutları aynı bu 2 dosyada aynımıdır.Ben sadece Operation arrovhead yazanı indirdim kursam sorun olurmu?

update yapmana gerek yok. combined operations kurarsan zaten 1.60 versiyonunda oluyor.

Ekleme : Oyuna gelmiyorsanız bari nasıl yapılacağını söyleyin.Tunngle den giriyorum Dayz serverine sonra oyuna giriyorum multiplayerden alttan Lan yapıyorum hiç bir ağ çıkmıyor.Bari nasıl yapılacağını anlatın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cansix1 -- 3 Eylül 2012; 12:19:34 >
  • Merhaba arkadaşlar ArmA'yı çalıştırdım ama DayZ serverlarına giremiyorum nasıl girebileceğimi ve DayZ modunu kurabileceğimi skypedan anlatabilir misiniz?
  • Tamam ayarladım ama bu seferde oyun kastı.Oyun kastığı içinde skypede sorun oldu galiba.Oyunun ayarlarını düşürüp girebilirim daha sonra.Bu arada oyunu daha önce hiç oynamadığım için biraz alışmam lazım.
  • Ben çok denedim ama olmuyor bir türlü :/. Sizin server'ın ismini bir türlü göremiyorum. Tunngle da dayz yazınca ilk çıkana girdim baktım adam orada 1.7.2.5/96061 mi ne yazmış. 1.7.2.5 versiyon 96061 patch indirdim sonunda girdi sonra da bi 3 dk. oynadım attı :/. Çoğu server a giriş denemem de Banned yada Kicked falan yiyorum. Sizin server gözükmüyor bile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cloudz0m -- 3 Eylül 2012; 18:48:05 >
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.