Şimdi Ara

Donanımhaber Cumhurbaşkanlığı Seçim Konusu (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
731
Cevap
6
Favori
5.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
943 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki

Donanımhaber Cumhurbaşkanlığı Seçim Konusu

(En Son Oy Tarihi: 21.4.2021)
Giriş
    Çok küçük bir ilçede yaşıyor ve çalışıyorum, bahsettiğiniz baskıların hiç birisi yok. Gayretinizi de gayet iyi anlıyorum. Olmadığı halde sanki bir baskı ortamı varmış gibi hava yaratmak. 25 Haziran sabahı millet her zamanki gibi yine teveccühünü göstereceği yeri doğru sececektir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mazlumun öç alma günü zalimin zulmettiği günden daha korkunçtur. Hz. Ali

Bütün hırsızlıkları, rüşvetleri, kirli ilişkileri, haksızlıkları, kin ve nefret dolu söylemleri, çağ dışı uygulamaları, her türlü pisliği ortaya çıkmış bu hükümetin artık devrilme, alaşağı edilme vakti gelmiştir. Manipülasyonlara, algı yönetimlerine aldanmayın, cesur olun.
    Bir oyluk canları kaldı. Ders verme vakti elimize geçti. İşlerini bitirelim; karaktersiz, onursuz, güce tapan "Muaviye" hayranı-hükümet hayranı forum silahşörlerine de gereken dersi verelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karamitat

meselenin diyarbakır iftarındaki prompter olmadığını anlamayacak kadar okuduğunuzu anlayamayacak kadar trolseniz benim yorumlamam bu kadar :)

biri selfi çekinir füze gibi fırlattırır, kamera önünde lakayıt özür diler.
    biri konuğu için konuşmayı kesip konuğu yerine aldırır.

aradaki farkı anlasanız zaten KK nın yedek teker olarak kullandığı M. ince için trollük yapmazdınız
    Fetö ile ne olduda bunların arası bozuldu burada anlat !! ikna olayım 4 oyum var akp ye vereyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baskı ortamı olmadığı halde mi? Biz ergenekon operasyonlarından beri nefes alamıyoruz nefes, kendimizi geliştirecek hayatı sürdürecek rahatlığımız yok, bana zulmedilmiyor şahsım adına, fakat bir masuma zulmedilirken ben onu kendime olmuş sayarım, Adaletin olmadığı yerde nefes alabiliyor isen o senin bileceğin iş. O adaletsizliklere ortak olursun nasılsa öteki tarafta.
  • Hala rto oy veren canlılar var

• Muharrem İnce İnce doğruyor şerefsizim.

• 25 Haziran sabahı gerçek durum şu şekilde oluşacak:

1. İHTİMAL (küsüratlar bir üste yuvarlanmıştır)
    Recep Tayyip Erdoğan % 57
    Muharrem İnce % 22
    Meral Akşener % 8
    Selahattin Demirtaş % 9
    Temel Karamollaoğlu % 3
    Doğu Perincek % 1

2. İHTİMAL
    Recep Tayyip Erdoğan % 52
    Muharrem İnce % 25
    Meral Akşener % 11
    Selahattin Demirtaş % 10
    Temel Karamollaoğlu % 1
    Doğu Perincek % 1

Seçim en kötü ihtimalle bile 1. turda bitecek. Klavye delikanlıları ve ülkeyi sadece gördüğü kadar sanan kişiler de, hemen eyyamcılığa sarılıp "hırsız var" diye feryat edecek. Oysa oturup biraz düşünse; "Biz nerede hata yaptık?" diye, cevabı kendileri de bulacak ama, düşünmek yerine hemen kazananı suçlamak daha kolay, daha az can acıtıcı ve de daha az zahmetli olduğundan bu yola tevessül edecekler. "Bu halk cahil, bidon kafalılar, göbeğini kaşıyan adamlar iktidara geldi, benim oyumla dağdaki çobanın oyu bir mi ..." mealinde halkı, dolayısıyla demokrasiyi ve de yansıması olarak cumhuriyeti küçümseyen yorumlar yapacaklar. Sözde demokrat, eşitlik abideleri bir anda kendilerini kaybedip, kazananlara saydıracaklar.

NOT: Yukarıda yazdıklarım benim şahsi görüşümdür, kimseyi bağlamaz ve de kimseyi ilgilendirmez.

• Oooo Muharrem ince 1. Turda kazanıyor anlaşılan 😉. Bu arada kaç tane anket oylayacağız.

• jiu_jitsu1905 J kullanıcısına yanıt
    Sen bu alıntıdan bu konuya geçebilecek kadar anlayışlısın, ne kadar anlatsam fayda etmeyeceği aşikar...
  • Değerli kardeşim, sıkıysa facebook adresini paylaşırmısın? Var mı sosyal medyada mualif paylaşımların. Çok özgür ve bağımsız olduğunu bize ispatla bir zahmet. Buradan atıp tutacağına.
  • quote:

Orijinalden alıntı: to let myself go

Meral teyze acaip kan kaybetmiş. Normalde %50 oyu vardı 2 aydır DHde. Şimdi 18 olmuş.
    Meral Akşener zaten hiç bir zaman yükselmemişti. CHPlilerin, Erdoğan'a karşı en iyi rakibin Akşener olacağı düşüncesi onlara Akşener'i oylatıyordu. Ama Muharrem İnce faktörü öne çıkınca Chpliler doğal olarak yuvalarına geri döndü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 7 Haziran 2018; 15:5:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İdrak İstimlak

Çok küçük bir ilçede yaşıyor ve çalışıyorum, bahsettiğiniz baskıların hiç birisi yok. Gayretinizi de gayet iyi anlıyorum. Olmadığı halde sanki bir baskı ortamı varmış gibi hava yaratmak. 25 Haziran sabahı millet her zamanki gibi yine teveccühünü göstereceği yeri doğru sececektir.
    Gir THY vs. gibi kurumlarin sorgusuna, varsa muhalif paylasimin gotune yersin tekmeyi saniyesinde. Baskiya gerek yok bastan sutluyorlar zaten gencecik ne pilotlarin hayati kaydi o gezi doneminde :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GrkmAdr -- 7 Haziran 2018; 15:8:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karamitat

Sen bu alıntıdan bu konuya geçebilecek kadar anlayışlısın, ne kadar anlatsam fayda etmeyeceği aşikar...
    "R" teşekkürler

• inox İ kullanıcısına yanıt
    Yahu sen kimsin, tanıdığım misin, arkadaşım mısın ki özelimi seninle paylaşayım?

Özgürlük yoksa açın forumun ana sayfasını milletin yazdıklarına bir bakın. Madem baskı var, özgürlük yok, bu insanlar nasıl rahatça bu paylaşımları, hakaretleri yapabiliyor. Hepsi bir IP tespitine bakar.

• Dh de muharem ince aşıkları baya bi fazla. Muharrem ince kazansada surda aglarken gorsek.

Konu acacam aglama duvarı diye.

• steampowereduser S kullanıcısına yanıt
    Şu anda maalesef öyle yönetiliyoruz... Geçmişteki sancılar hala unutulmadı unutulmaz unutulmaması da gerekiyor bana göre. Bu millet 5 neslini savaşta 2 neslini sağcı solcu diye yine 2 neslini de Alevi Sünni diye kaybetti hocam.. hala Kürt Türk kavgası yapılıyor.. Yıllardır anladılar ki savaşta bizi yenemeyeceklerini.. Irk mezhep ayrımı yaparak ayrılmaya çalışıyorlar ki umarım başaramazlar... Sonuçta bu ülkede bin yıldır birlikte huzurlu bir şekilde yaşamamızın asıl nedeni bu toprakların çimentosunun kardeşlikten olduğu içindir..

• Yine seçim yine dh anketi ve yine şu anketle gaza gelen tipler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thrashbringer -- 7 Haziran 2018; 15:45:1 >
  • Gktupc G kullanıcısına yanıt
    Dh seçim anketinin gerçek sonuçları yansıtması çok güç.Çünkü interneti facebook'tan ve orada verilen linklerden öte kullanamayan insan sayısı çok yüksek bizim memleketimizde.

• Ben asıl şunu merak ediyorum . Bunlar seçimi kazanamazlarsa Belgrat ormanlarına gömdüklerini çıkarıp iç savaş mı çıkaracaklar . Silah gömmeyi fetöcülerden mi öğrenmişler , militan kadroları mı var ? irdelenmesi ve üzerinde hassasiyetle durulması gereken bir konu .
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.