Şimdi Ara

DONANIMHABER ASLANLARIN YUVASI (780. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
42.421
Cevap
11
Favori
727.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 778779780781782
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • İlk dev stat Kayseri’ye

    11.11.2006

    osman abim ewdemi ,ewdemi

    Böylesi görülmedi… 200 dönüm arazi üzerine yapılacak olan 33.000 kişilik ultramodern Kadir Has Stadı bir dünya harikası. 14 ayda bitecek stat için yazarımız Osman Tanburacı Abdullah Gül ve Mehmet Özhaseki ile Kayseri’de konuştu… İşte Tanburacı’nın kaleminden doyumsuz sohbet ve Atatürk Spor Kompleksi…

    Geçen hafta sonu Kayseri’deydim; Dışişleri Bakanı Abdullah Gül ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ile beraberdim. Çok önemli bilglier aldım, ancak hafta çok dolu olduğu için yazım bu güne kaldı. Medyanın bir bölümü bunları yazdı ama benimkisi farklı… Gül ve Özhaseki ile kafa kafaya kaldık; spordan siyasete, Türkiye’den dünyaya her şeyi konuştuk. AB’ye girdik, Kıbrıs’tan çıktık…
    Affınıza sığınırım ama;
    Spordan (ve Haluk Ulusoy’dan) Sorumlu Devlet Bakanı M. Ali Şahin de oradaydı… Şahin konuşmasında spora, temiz topluma aşkını dile getirdi ve Haluk Ulusoy’a da gönderme yaparak “bu ülkede herkes her kuruşun hesabını verecek” dedi… Gerekli miydi bu sözler derseniz, elçiye zeval olmaz derim!...
    Konu adalete intikal etmiştir susar beklerim!



    Kayseri olimpiyatları alırsa şaşmayın!
    Öyle bir Belediye Başkanı tanıdım ki dostlar başına… Mehmet Özhaseki başa geçmiş Kayserliyi peşine takmış… Olimpiyata koşuyorlar… Kayseri dünya şehri oluyor.
    Yollar, viyadükler, metro ile şehrin yüzü değişiyor.
    En önemlisi eski statlarının olduğu 200 dönümlük bir alana muhteşem bir kompleks yapılıyor, adı; ATATÜRK SPOR KOMPLEKSİ” içinde ne ararsan var.
    - 33.000 kişilik kapalı bir stat
    - 7.200 kişilik hentbol, basketbol ve voleybol gibi sporların yapılacağı salon ve kongre merkezi.
    -Olimpik ölçüde kapalı yüzme havuzu.
    - 1.000 kişilik bir spor salonu daha…
    - 1.500 seyircili Uluslararası Atletizm Federasyonu Standartlarına uygun sentetik yüzeyli atletizm pisti.
    - 2 adet toprak zeminli futbol sahası.
    - Kayseri Gençlik Spor İl Müdürlüğü’nun ihtiyacını karşılayacak 3 katlı idare binası.

    Devletin kasasından bir kuruş çıkmadan veriliyor bu hizmetler!
    Bütün Türkiye’ye örnek olacak bu girişim için bütün Kayserilileri, Belediye Başkanları başta olmak üzere kutluyorum.

    Galatasaray bir Ali Sami Yen’i yapamazken Kayserililer Belediye Başkanı Özhaseki’nin marifetiyle şehrine bir “Olimpiyat köyü” kazandırıyor!
    Alınlarından öpmemek mümkün değil.
    Kayserili işadamı Kadir Has da bu yardımlaşmanın öncüsü olarak 10 trilyon lira ile ilk adımı atıyor.
    Atatürk Spor Kompleksi" içindeki 33.000 kişilik stadın projesi, Avrupa gezilerek pek çok stat örnek alınarak bize uygun bir konsept yaratılarak çizilmiş. Çizenler de altı kişilik gençler grubu, projenin maliyeti; 600 milyar lira, zaten 400’ü masraf!...


    Kare İnşaat yapacak
    Projeyi Kare İnşaat 61 trilyona yapacak. 25 trilyonu peşin olarak verilmiş… Belediye Başkanı Özhaseki “biz bu parayı kimseye yük olmadan buluyoruz” diyor.
    Kare İnşaat, yapımı 14 ayda bitirecek. İnanmak bile zor ama bitecek, diyorlar.
    Dışişleri Bakanı Abdullah Gül de temel atma töreninde kürsüden şöyle sesleniyor;
    “Atatürk Spor Kompleksi’nin açılışını 29 Ekim 2007’de yapın. Cumhuriyet Bayramı’na yetiştirin!”
    AKP’li Bakandan bu uyarıyı duymak beni çok mutlu etti. İçimden Abdullah Gül’ü alnından öpmek geçti…
    Eğer bu kompleks 12 ayda biterseSevgili Başkan Canaydın da komplekse girer, Kare İnşaat da stat konusunda Türkiye’ye örnek olur!


    Mehmet Atalay’a da bir alkış
    Devlet her şehrin takımına "yapabileceğine güven duyduğu takdirde" stadını devrediyor. Gençlik Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay da değişim için her türlü kolaylığı sağlıyor. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki de GSG Müdürü Atalay ile anlaşarak devlete yük olmadan bu sportif yatırıma girişmiş…

    Canaydın da oradaydı
    İlginç sahneler yaşandı…
    Dışişleri Bakanı Abdullah Gül; "Her şey devlet eliyle olmaz, devlet yol gösterir, maddi gücü ihtiyaç sahiplerinin bulması gerekir" diyerek, Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Özhan Canaydın’a gönderme yaptı!
    Spor medyası olayı şöyle yorumladı;
    Seyrantepe’yi Galatasaray’a vermezler!
    Yemekte Sayın Abdullah Gül’e sordum,;
    - Seyrantepe’yi Galatasaray’a verecek misiniz?

    - “Özhan Bey’e ayıp oldu mu bilmiyorum ama ben gerçekleri söylemek istedim. Her kulübe yardım etmek görevimiz ama herkesin de Kayseri modelini örnek alması gerekir” dedi. Sonrasında Abdullah Gül ile uzun uzun sohbet ettik, böylesine güler yüzlü bir Dışişleri Bakanımız olduğu için büyük mutluluk duydum. İki arkadaş gibi sohbet ettik, neler neler konuştuk, hiçbir sözüı “laf aramızda” kaydıyla değildi. Bayıldım… Ayrılırken gazeteci-bakan değil, iki samimi dost gibiydik…
    Canaydın da oradaydı, yemeğe katılmadı, Dubai’ye uçtu.…
    Yemekte davet sahibi Kayseri Belediye Başkanı Özhaseki’ye sordum;

    - Neden Canaydın var da Aziz Yıldırım yok, Yıldırım Demirören yok. Kulüpler Birliği Başkanı olarak mı davet edildi”
    Mehmet Özhaseki’nin verdiği cevap ilginçti…

    - “Seyrantepe için zorluk yaşayan Başkan Canaydın benden rica etti; sizinkini görmek istiyorum ve de bir daha Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Mehmet Ali Şahin’le Dışişleri Bakanımız Abdullah Gül’lü bir arada yakalayamam, lütfen beni de çağırır mısınız, deyince arzusunu yerine getirdim, ama konuşabildi mi bilemiyorum, burası iş görüşmesi için daha zor bir yer çünkü Canaydın da Dubai’ye gidecekmiş, sayın M. Ali Şahin de kalamayacakmış… Bilmem halledebildi mi? Ama en azından bizim proje hakkında bilgi aldı. Umarım Seyrantepe için bir çözüm üretir” dedi.
    Kayseri’de genel kanı; "Mehmet Özhaseki'nin marifetli bir başkan olduğu" ve diğer başkanların kendisini örnek almaları gerektiği idi.
    Demek Canaydın doğru yapmış…


    Koyu sohbete daldık…
    Abdullah Gül’e sordum;

    - Neden bu satat Kayseri’ye, memleketinize bir öncelik mi?

    - “Somut proje Kayseri’den geldi, ben Kayserili olduğum için davetliyim, bu vesile ile baba ocağımı da ziyaret etmiş oldum. Özlemiştim. İşi bitirenler GSG Müdürü Mehmet Atalay ve Kayseri Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki’dir, ben mutluluk payına sahibim o kadar” dedi…
    Bir cevap da Özhaseki’den geldi;

    -"Tarihteki ilk yazılı ticari anlaşma Asurlar zamanı Kayseri'de yapılmış. Kayseri'nin ticarete olan yatkınlığının kökünde tarihsel bir kalıtım var, bu yöre çalışkandır ve kenti için özverilidir"
    Ben de diyorum ki; Medeniyetin beşiği Kayseri'de bu kez ticari bir anlayış yok, kentin refahı ve mutluluğu için karşılıksız bir özveri var.
    Bravo Kayseri, Türkiye'ye örnek oldun. Bravo Mehmet Özhaseki keşke İstanbul’da olsan…

    Al Abdullah Gül’ü Dışişleri’nden, içine sok…
    Böyle güler yüzlü bir bakan görmedim, bütün medya ona hayren kaldı… Al gülü Dışişleri’nden içine sok!... Sımsıcak bir insan. Sohbeti koyulttuk sorulara geçtim;

    Hangi takımı tutuyorsunuz?

    - Beş-altı yaşlarında bir gün amcam beni köşeye çekti "Sen Beşiktaşlısın!" dedi. Ben de aynı şeyi çocuklarıma yaptım, şimdi hepimiz Beşiktaşlıyız. Siyah-beyaz, aileden miras!

    - Beşiktaş’ı başarılı buluyor musunuz?

    - Beşiktaş'ın dengesiz gidişinde sanki sorun,yönetimde...

    -Mesleğiniz neydi, siyasete ne zaman girdiniz?

    - Ben öğretim üyesiydim, ekonomiyi iyi bilirim. 1990’da siyasete girerken hanıma; "çocuklar sana emanet" dedim. Görev bölümü yaptık ben kendimi ülkeme, hanım çocuklarına adadı.

    -Spor yaptınız mı?

    - Gençliğimde herkes kadar futbol oynadım, güreş yaptım.

    Fenerbahçeli Tayip Başkan ile futbol sohbeti yapar, birbirinize takılır mısınız?

    - Tayyip Başkanımla ara sıra futbol sohbeti yaparız, birbirimize takılırız, o Fenerbahçeli, ama sağlıklı...

    - Sağlıksız bir durum yaşadık, Türkiye-İsviçre maçından zararla çıktık, sahalarımız kapatıldı, dışarıda seyircisiz oynatıldık!...
    O dönemde Bahreynli UEFA yöneticisi vardı, yakın arkadaşımdır, olayın inceliklerini, bize İsviçre’de yapılanları ona anlattım, bizi o kurtardı diyebilirim.

    - Haluk Ulusoy’u görevinden uzaklaştırma çabası bir hükümet politikası mı yoksa Sayın Bakanım Şahin’in bir sürtüşmesi mi?

    - Futbol Federasyonu özerk yapı, asla müdahil olmayız, olsaydık Trabzonspor ve Ankaraspor başkanları Nuri Albayrak ve Melih Gökçek AKP kararına rağmen Haluk Ulusoy’a oy verebilir miydi?

    Hiç karışmadık, karışmayız da… Bakanımız M. Ali Şahin de görevini yapıyor.

    Biraz da siyasete geçtik…

    - AB’ye girecek miyiz?
    - Bütün gerekleri yerine getiriyoruz.

    İstikrar şart, vergi reformu şart…

    - Fransa Ermeni tasarısı ile çıbanbaşı değil mi?

    - O konu başka, Fransızların kendi iç politikaları gereği öyle davranıyorlar, onlar da seçmenini kaybetsin istemiyor ama bire bir görüşmelerimizdeki tavırları farklı. Başaramazlar. Türkiye güçlü devlet.

    - Rum kesimi AB’ye girdi bile…

    - İsteseydik sokmazdık!

    - Nasıl yani?

    - Koz, bizim elimizdeydi ama Rauf Denktaş’la çözemedik. Çok katıydı ve görüşme masasından kalkıyordu. Talat Bey öyle değil. Yabancıların başkan ofislerine gidip konuşuyor. Bundan sonrası kolay…

    - Ekonomik durum ne merkezde?

    - Milli Gelirimiz 2.200 dolardan fert başına 5.500 $’a yükseldi… Enflasyon tek rakamlara indi, yabancı yatırımcı çoğaldı, AB’ye giriş bir süreçtir bunların hepsi de bizim için artı puan.

    - Yabancı sermayenin Türkiye’ye girişi AB sürecini hızlandırır mı?

    - Çok güzel bir soru… Finansbank satılmadan önce patronları bana geldi, Yunanistan istiyor satayım mı diye sordu. Derhal dedim… Derhal sat! Kimse yabancı ülkeye para yatırıp da batırsın istemez. Türkiye yabancılar için cazip ülke… Ne kadar çok yabancı sermaye girerse AB süreci o kadar kısalır! Tabii istikrar şart.

    - Türkiye’nin komşularıyla da sorunları var, Amerika’nın, Irak’taki durumu nedir?

    - Amerika bezdi! Irak’ın belini kırdı ama 40 bin de kayıp verdi. 8 bin ölü 32 bin yaralı. Yaralı insan daha zor, her zaman problem. Amerika’yı bekleyen başka tehlikeler var. Irak’ı göçertti ama şimdi dağılmaması için çabalıyor. O zaman çok daha fazla uğraşacak!

    - Amerika ile Irak konusunda sorunlarımız var mı?

    - Amerika Irak’a saldırmadan önce, devletin üst düzeyiyle bir dizi görüşmeler yaptık, Milli İstihbarat Servislerimiz, Genel Kurmayımızla görüştük. Bana destek verdiler ve devletin uçağını Tahran’a gönderip Saddam’ın sağ kolu Taha Yasin Ramazan’ı Ankara’ya getirttim. “Uluslararası yasalara uyun, bir açıklama yaparak istenen talepleri yerine getireceğiz deyin. Düzelmek için zaman kazanın. Amerika gemilerini bekletiyor. Emir verir de saldırıya geçerse bir daha durduramazsınız, dedim. Savaşa sebep olmayın, diye de rica ettim. Irak, Amerika için cazip. Irak’ta hem insan çok hem petrol, onun için Irak’ı ele geçirmek istiyor, politik olun dedim. Mısır’a, Kuveyt’e, Suudilere saldırmaz onlarda ya nüfus az, ya petrol, Amerika için oralar cazip değil, dedim. Dinletemedim. Taha Yasin “Irak vatanseverdir, toprağına dokundurtmaz, Saddam asla kabul etmez” dedi ve gitti. Ertesi gün Amerikan gemileri harekete geçti. Irak çok zarar gördü. Şimdi bölünme ile karşı karşıya…

    - Kürt sorunu için Amerika’nın tavrı?

    - Mesele bizim meselemiz. Kürt sorunu yok. İnsanlara severek yaklaşmamız lazım. Şimdiye kadar yaptığımız mücadele 100 milyar dolar harcadık. Bir teroristi imha etmek 300 milyon dolar. Güçlü devletiz ama vatandaşlarımıza sahip çıkmamız, onlara yardım etmemiz lazım. Güneydoğu’da bir proje başlattık; “Kızını okut” kampanyasından her ay 850 bin “anne” devletten yardım alıyor. Ödeme zamanı bankaların önünde anneler kuyruğa giriyor.

    - Niye anneler?

    - Babalar parayı sigaraya yatırmasın diye… Anneler kızlarının okuması konusunda daha hassas! Okuyan kız evlenecek kocasını da eğitecek… Zamana ihtiyacımız var.

    - 2007de seçim var, kazanır mısınız?

    - Bugün seçim yapsak eskisinden daha fazlasını alırız ama daha bir yıl var neler olur bilemem! Beş sene daha iktidarda oluruz…

    - Evinizle Ankara arasında zorlanıyor musunuz?

    - Kayseri’yi özlüyorum baba ocağım burada, Kayseri çalışkandır, babam onca yaşına rağmen hala çalışıyor, çalışınca da pek hasretlik akla gelmiyor. Böyle vesilelerle yakınlarıma da kavuşuyorum. Bu gece Kayseri’de gençlik yıllarımda olduğu gibi baba ocağındayım. Çok mutluyum.

    - Çocuklarınız?

    - Onların durumu başka. Okuyorlar ve bazen medyada çıkan haberlerden çok rahatsız oluyorlar. İki yıl önce nasılsa iki gün kaçamak yaptım ve ailemle beraber Bodrum’a gittik. Bizi misafir eden restoran daha sonra da otel, ücret almak istemedi, ama bunu bir nezaket olarak söylediler, üstelemedim, zira medya orada bekliyordu… Daha sonra hanım hepsini ödedi, yine de %50 aldılar. Ankara’ya döndük üç gün sonra gazetede bir haber; biz Bodrum’da para ödememişiz!... Çocuğum gazeteyi eline aldı, başlığı okudu ve gazeteyi yere atıp isyanlara başladı… Bunlara üzülüyorum, ben kendimden eminim ama çocuklarımın ruh sağlığı bozuluyor. Ertesi sene üç günlük bir tatil fırsatı oldu arabamla gitmeyi tercihledim ki ikimse görmesin. Ankara’dan Antalya’ya gittik, yollarda perişan olduk! Gözden ırak kaldık ama bu kez de dinlemedik!

    - Beşiktaş bu sene şampiyon olur mu?

    - Ben takımıma güveniyorum.

    - Kayseri ne yapar?

    - Erciyes bu sene beni şaşırttı, geçen sene çok iyiydi, bu yıl fazla kadro kaybı da yok ama futbolda bazen terslikler oluyor.
    - Kayseri’ye iki takım çok değil mi?

    - Hayır. Kayseri bu yükü kaldıracak güçte, boşuna mı yapıyoruz stadı. İki takım olunca her hafta şehirde şenlik yaşanıyor. Halkımız rakip takımları misafir etmekten mutlu oluyor, malum Kayseriliyiz, ticareti severiz! Belediye Başkanım Mehmet Özhaseki onlara iyi hizmet sunuyor, Kayserili de takımlarına destek vererek, şehrine katkıda bulunarak bunu hak ediyor.



    Mehmet Özhaseki’den bir anı
    Kayseri’nin güzel yörelerinden birinde… Hisarcık Yolunda Elif Restaurant’dayız… Mutluluğun doruğundayız… Nasıl mutlu olmayalım… Yıllarca korumlarıyla etrafına bir ağ örülü olan devlet ricali yerine sanki kırk yıllık dostunuzmuş gibi gelen bir Dışişleri Bakanı… Nasıl mutlu olmazsınız…
    Kayseri’de AKP Hükümeti Dışişleri Bakanı ve Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mehmet Özhaseki ile birlikte olmak ve onlarla siyasi çekinceler olmadan ağabey-kardeş sıcaklığı ile sportif sohbete dalmak ne güzel… O geceyi unutmayacağım.
    Abdullah Gül’ün sıcaklığını, her soruya gülerek cevap verişini, alabildiğine açık oluşunu, medya varken konuşmam demediğini, elleriyle pastırma yiyişini asla ve asla unutmayacağım.
    Teşekkürler Mehmet Özhaseki, nazik davetiniz için. Anlattığınız fıkra gibi bir anıyla bitireceğim yazımı…
    Tekrar teşekkürler, gayretleriniz ve hizmetleriniz unutulmayacak.


    1’i bize 0’ı onlara yaz hocam!
    Bir vakitler Kayseri Başkanı futboldan anlamaz! Maça gider koltuğuna oturur ve Kayseri 1-0 yenilir. Maçtan sonra hakem odasına iner, sonucun 1-0 Kayseri lehine tescil edilmesini isteyerek; hocam 1’i bizim hanemize, 0’ı onların hanesine yazıver der.
    Hakem güler ve imkansız, olamaz… Herkes gördü der.
    Başkan da; "fark etmez hocam onların hepsi zaten Kayserili" diye cevaplar..
    Aradan zaman geçer...
    Bir hakem gecesinde eski hakemlerden biri anılarını anlatırken bu olaya değinir.
    Gecede bulunan eski başkan hemen elini kaldırır; "sataşma var, bana söz hakkı doğdu" diyerek mikrofona gelir ve şöyle der;
    "O zamanlar acemiydim bilmiyordum, şimdi deneyim kazandım öğrendim. Meğer hocalara bu teklif maçtan sonra değil, maçtan önce yapılıyormuş!"




  • İnamoto şaşkınlık içinde

    G.Saray’ın Japon futbolcusu Junichi İnamoto, ülkesinin 3 milyonu aşan trajlı gazetesi Nihon Keizai Shimbun’a İstanbul’da verdiği bir röportajında sarı kırmızılı takımda geçirdiği günleri anlattı.Türk seyircisinin İngiltere’den aşağı kalmayacak kadar bir tezahürat kültürüne sahip olduğunu belirten İnamoto, "Yüksek ses, sıcak atmosfer. Böyle ortamda maçlar başlıyor. Pet şişeleri, hatta oturma yerleri sökülüp sahaya atılıyor. Karşı takıma ayrılan oturakların sayıları her geçen maçta azalıyor" dedi.

    Türkler sabırsız

    "Türkler sabırsız. Öncelikle iyi futbola değil, sonuca önem veriyorlar" diyen İnamoto, "İngiltere’de yön değiştirerek pas aldığımda beni alkışlarlardı ama Türkiye’de böyle bir anlayış yok" şeklinde konuştu. İnamoto, teknik direktör Erik Gerets’in kendisini telefonla davet ederek bu transferi gerçekleştirdiğine değinerek, "Havaalanında karşılanmayı hala unutmuş değilim. Ne muhteşem bir ilgiydi o. Taraftarlarımızın, medyanın sıcak ilgisine karşılık hiçbir yabancı futbolcunun Türkiye Ligi’nde kötü oynama diye bir lüksü olamaz.

    G.Saray’da oynayan futbolculardan zafer bekleniyor. M. United ya da Chelsea’de olduğu gibi. Kulüp başkanı da, ’kazanmazsanız karmaşa çıkar’ diye futbolculara baskıda bulunuyor. Şehirde gezmeye çıktığımda, insanlar bana ’forma ver’ diye yaklaşıyorlar" dedi.

    Anlayamadığı bir dünya

    Gerets’in kendisinden beklentisinin çok yüksek olduğunu, orta sahanın gerisinde ’kalkan’ gibi defans görevini üstlendiğine değinen İnamoto, "2002 yılındaki Dünya Kupası’nda medya ve taraftarların kafalarında bıraktığım bir imaj var ve benden bunu puana dönüştürmem beklentisi içindeler. Ancak, teknik direktör Gerets bana defansif görevler veriyor. Gerets, kurallara önem veren bir teknik adam ve öncelikle taktiği ön plana çıkardığı için benim ofansif futbola katılmamı kısıtlıyor" diye konuştu. Bu röportajı yapan Seiichi Yoshida adlı muhabir, İnamoto için, "Ünlü Türk kulübü Galatasaray’ın defansında bilenen İnamoto sıkı mücadele veriyor. Ancak, henüz daha tam anlayamadığı bir dünya ile karşı karşıya" yorumunu yaptı.






  • Denizli Fener'in kabusu oldu: 0-0


    Turkcell Süper Ligi 13. haftanın açılış maçında Denizlispor ile Fenerbahçe arasında oynanan karşılaşma başladığı gibi golsüz beraberlikle sonuçlandı: 0-0

    Geçen sezonun son maçında Denizlispor'la deplasmanda 1-1 berabere kalıp şampiyonluğu kaçıran Fenerbahçe bu karşılaşmadan da galibiyet çıkaramadı.

    Karşılıklı ataklarla geçen maçta her iki takım girdiği pozisyonları değerlendiremedi. Maçın en önemli pozisyonu 84. dakikada Adriano'nun ceza sahası içinden vurduğu ve direkten dönen top oldu.




    edit : sayfa başına bak beaaa



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doors -- 11 Kasım 2006; 10:08:29 >




  • Derbi heyecanı!


    Beko Basketbol Ligi'nde ezeli rakipler Beşiktaş Cola Turka ile Galatasaray Cafe Crown, yarın karşı karşıya gelecek. BJK Akatlar Spor Salonu'nda saat 16.00'da başlayacak derbi maç NTV'den naklen yayınlanacak. İki takım arasındaki anlaşma gereği yarın Galatasaray taraftarlarının yarın BJK Akatlar Spor Salonu'na alınmayacak.
    Galatasaray Cafe Crown Antrenörü Murat Özyer, bu sezonki ilk derbi maçtan galibiyetle ayrılmak istediklerini söyledi. Özyer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Beşiktaş'ın kendi sahasında şampiyonluk adaylarından Efes Pilsen'i yendiğini hatırlatarak, ''Rakibimiz şu anda formda. Kendi salonlarında seyircileriyle birlikte güzel bir atmosfer yaratıyorlar ve çok iyi oynuyorlar. İlk derbi maçımızdan galibiyetle ayrılmak istiyoruz'' dedi.

    Bu hafta bazı aksilikler yaşadıklarını ve maça eksik kadroyla hazırlandıklarını vurgulayan Murat Özyer, şöyle devam etti:

    ''Daha düne kadar 10 kişi idman yapamadık. Burak ve Tufan'ın sakatlıkları vardı. Sakatlığı bulunan Mc Govan da bu hafta hiç idman yapmadı. Doktorlarımız yetiştirmeye çalışıyorlar ama Mc Govan ve Tolga yarın muhtemelen oynayamayacak. Bu hafta eksik kadroyla çalıştık ama derbi maçın havası farklıdır. Beşiktaş'ı kendi evinde yenmek istiyoruz.''

    Özyer, karşılaşmaya Galatasaray seyircisinin tribündeki yerini alamayacak olmasıyla ilgili olarak ise ''Aslında basketboldaki en büyük sorunlardan biri seyirci sıkıntısı. Böyle bir seyirci sıkıntısı olan yerde sadece Beşiktaş-Galatasaray bazına indirgemiyorum, bu tip uygulamayı başka bir şekile çevirmek gerekiyor. Hem kulüpler hem de taraftarlar bazı şeyleri ölçülü yapmalı. Seyircisiz basketbol düşünemiyorum. Umarım gelecek günlerde bütün takımlar seyircileriyle birlikte oynarlar'' dedi.




  • kayseri stad bizden evvel yaparsa seyret filmi...
  • seyredecez gibi zaten ata,,baksana duruma ..rezillik hat safhada artık her alanda!!!
  • quote:

    Orjinalden alıntı: doors

    seyredecez gibi zaten ata,,baksana duruma ..rezillik hat safhada artık her alanda!!!


    malesef her konuda sersemlik almış başını gidiyor nefis aklın önüne geçince insanlar canavar oluyor....
  • bu canaydın gitmedikçe rahat huzur ve başarı yok bize ,,ancak geçen yılki gibi mucizeyle şampiyon oluruz.
  • sabit gelir yaratacak projeler sart kim gelirse bogulur gider Adnan Polat yüzüne baksana ne halde zaten kendi şirketindede prb vardı neyse çözdü çogunu ama adam yaşlandı sanki...

    Gokay hocam 300 sayfa gidiyoruz herhalde bizim forumda ilk gibi birşey sanırım gerçi çok yere üyayim daha bu sayfalara ulaşan topic bile çok çok az gördüm ki DH sayfalar 60 post ile atıyor yani

    300 ilk postuna senden 37 ekran tv diye duydum
  • selam beyler herkese.

    H.Berlin-Bochum 1
    Schalke-Mainz 1,
    Valencia-Bilbao 1
    Ankaragücü-Rize 1
    Palermo-Torino 1
    Trabzon-Antalya 1
    Santander-Sevilla 2
    Parma-İnter 2

    tutarmı bu kupon?
  • burhannn gelsenee yaa kuponn falan tamda senlik olaylar ortalıkta yoksun cemo ben anlamıyorumki anlasam...
    tutar demek geciyo icimden emin ol
  • Yok yok bu kupon içime sinmedi değiştirdim;

    H.Berlin-Bochum 1
    Schalke-Mainz 1
    Valencia-Bilbao 1
    Ankaragücü-Rize 1
    Palermo-Torino 1
    Fiorentina-Atalanta 1
    Tarragona-Deportivo 2
    Parma-İnter 2
    AEK-Larissa 1

    2 YTL yatırdım.Tutarsa 55 milyon falan alıyorum.Haydi bakalım.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: visualize


    300 ilk postuna senden 37 ekran tv diye duydum



    tabi tabi
  • [Deleted by Admins]
  • [Deleted by Admins]
  • [Deleted by Admins]
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ecem_GS

    @doors
    quote:

    ece uyuyonmu lem hala


    sırf ATA için girip birkaç post atıyım dedim



    saol be
  • [Deleted by Admins]
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ecem_GS

    @doors
    quote:

    ece uyuyonmu lem hala


    Sen uyuyonmu dediğinde ben antremandaydım . Birazdan da servise gitcem ; arabanın kışlık bakımına randevu almıştım da ... Benim hafta sonlarım yoğun geçer , sırf ATA için girip birkaç post atıyım dedim




    tesekkür ederim beni kırmadıgın icin...

    buaradaa yıldızlı sisteme tekrar dönmüs bulunmaktayız katılımınız sürekli göz önünde bulundurulacaktır haberiniz ola




  • [Deleted by Admins]
  • 
Sayfa: önceki 778779780781782
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.