Şimdi Ara

DONANIMHABER ASLANLARIN YUVASI (778. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42.421
Cevap
11
Favori
727.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 776777778779780
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • [Deleted by Admins]
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ecem_GS

    HERKESE İYİ AKŞAMLAR ARKADAŞLAR ,
    KATILIM HEP BÖYLE OLSUN
    ASLANLAR YUVASI , YÜREĞİ YETENLERİN YERİ ...
    EFSANE GERİ DÖNDÜ VE ARTIK HEP BURDA !



     DONANIMHABER ASLANLARIN YUVASI




    +1905




  •  DONANIMHABER ASLANLARIN YUVASI





    Altında yazan açıklamaya göre fotoğraf 27 Kasım Cuma günü Kırıkkalede bir yamaçta çekilmiş...
  • "Haciz gibi bir durum yok"


    Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın, kulübün borçları yüzünden kendisine ait fabrikaya haciz geldiğine dair haberlerin asılsız olduğunu söyledi.

    Canaydın, kulüp başkan yardımcısı Adnan Polat ve yönetici Mehmet Helvacı ile birlikte Galatasaray A.Ş.'nin Mecidiyeköy'deki merkezinde düzenlediği basın toplantısında, Galatasaray'ın gündemindeki konular hakkında bilgi verdi.

    Galatasaray Kulübü'nün, 4 banka ile kredi sözleşmesi bulunduğunu belirten Canaydın, hepsiyle sözleşmeleri yeniden yapılandırıp, borçları en kısa zamanda ödemek için çalıştıklarını kaydetti. Canaydın şöyle konuştu: ''Fortis'le de herhangi bir problemimiz yok. Zaten yeni bir anlaşma içindeyiz. Yanlış anlaşılmadan dolayı, fabrikama haciz gittiğine dair haberler çıktı. Öyle bir şey yok. Banka ile görüştük, böyle bir şeyin olmadığını belirttiler. Bu haber hem ticari, hem şahsi prestijimi zedelemiştir. İnşallah tüm banka borçlarından kurtulacağız.''

    Banka kredilerini kapatmak için ciddi projeler üzerinde durduklarını, ellerinde 2 önemli proje bulunduğunu vurgulayan Canaydın, ''Biri Riva arazisi ile ilgili proje. Bu konuda genel kurulda aldığımız yetkiler doğrultusunda önemli adımlar atıyoruz. Riva arazisiyle ilgili 2 ciddi teklifle ilgileniyoruz. Hangisi Galatasaray'ın çıkarına ise onu değerlendireceğiz ve bu çok kısa zaman içinde sonuçlanacak'' dedi.

    Özhan Canaydın, Seyrantepe Stadı'nın inşaatını, gelecek yılın ilk aylarında başlatacaklarını söyledi. Kayseri'de yapılacak stadın, kendi modelleri olduğunu ifade eden Canaydın, ''Bu model tüm Türkiye'de yayılmakta. Kayseri'den sonra Antalya, Bursa ve Trabzon da bu modeli düşünüyor. Bu model, şehir içindeki arazilerimiz karşılığında, stat yapılması modelidir. Tabii bu yeni statları da Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü'nün bize sağladığı statü biçiminde kullanacağız. İnşallah gelecek yılın ilk aylarında stadın temelini atacağız. Kayserispor'un stadından daha büyük olacak. Bu yüzden, 24 ay içinde bitireceğiz'' diye konuştu.

    Başkan Canaydın, Galatasaray Kulübü'nün son divan kurulu toplantısında, kulübün gelirleriyle ilgili spekülasyonların yapıldığını ifade ederek, şunları söyledi:

    ''Divan kurulu toplantısında, gelirlerimizde şişirme yapıldığı şeklinde konuşmalar oldu. 68 milyon YTL'lik bonservis bedelinden söz edildi. Evet, bu bir bonservis bedelidir. Ama Galatasaray Spor Kulübü Derneği üstündeki profesyonel futbol takımımızın, mahkeme ve bilirkişi kararıyla 68 milyon YTL'lik değerle, futbol A.Ş'ye devrinden meydana gelen bir gelirdir. Tabii ki bunu kulübümüzün gelir hanesine yazdıracağız. Ayrıca 21 milyon YTL de amatör şube ve altyapımızın futbol A.Ş'ye devriyle elde edilen bir gelir var. Bunlar divan heyetimize yazılmış ve onlarla paylaşılmıştır, ama niye bazı arkadaşlar bunları görmeden konuşuyorlar, anlayamıyorum.''

    Özhan Canaydın, Ünal Aysal'ın üst yöneticisi olduğu UNIT Group ile Ali Sami Yen Stadı'nın yenilenmesi için yapılan anlaşmanın iptaliyle ilgili eleştiriler üzerine de açıklama yaptı. Daha önce UNIT Group ile yapılan anlaşmaya göre stadın 45-55 milyon dolara mal olacağını, işletmesini de 15 yıl süreyle Ünal Aysala'ın yapacağını ifade eden Canaydın, ''Geliri de yüzde 51'e yüzde 49 paylaşacaktık. 15 yıl işletme karı bölüşülecek, ancak kendisine ana para ve faizini 8 yılda ödeyecektik. Hem ana para ve faizi 8 yılda ödemek, hem de karı paylaşmak bize ters geldi. Ayrıca, yaptığımız değişiklikler sonucu, zaten stattan yıllık 8 milyon dolar alacağımızı anladık. Mevcut stattan 8 milyon dolar alırken, yeni stat yapıp, 20 yıl hala 8 milyon dolar almamız, kulübümüzün menfaatine olmazdı. Bu yüzden, o zaman yeni arayışlara girdik'' diye konuştu.


    10.11.2006

    Kaynak : DHA




  • visuallize@
    ismimi ilk sayfadan silermisin lütfen
    teşekkürler
  • quote:

    Orjinalden alıntı: doors

    walla izmirde yok,, olursada kapışırız barındırmayız.

    erkek varheyt
  • quote:

    Orjinalden alıntı: fask_1984

    quote:

    Orjinalden alıntı: ecem_GS

    Barış yukarda durma öyle ; İzmirli değil mi sin ?

    Selam Ece.Tabiki İzmirliyim.Tam 35 FoReWeR İZMİR.

    izmir de maça gitmişsin tebrikler barış

    gökayda tv den izlemiş




  • Benfica'dan dünya rekoru!


    Portekiz Birinci Futbol Ligi'nin güçlü takımlarından Benfica'nın, Guinness Rekorlar Kitabı'na girdiği bildirildi.

    Portekiz futbolunun güçlü takımlarından Benfica, kulüpte barındırdığı üye sayısı bakımında Manchester United'ı geçerek Guinness Rekorlar Kitabı'na girdi. 1904 yılında kurulan Benfica'nın bu yıl başında toplam 160 bin resmi üyeye ulaşarak, 152 bin resmi üyeyle önceki rekoru elinde bulunduran Manchester United'ı geçtiği ifade edildi. Kulübe üye olan kişilerin maddi getirisi bakımından da rekorlar kitabına girmede önemli etkisi olduğu vurgulanırken, Temmuz ayında Benfica tarafından satışa sunulan taraftar kartlarının 3 bin 800 adet satıldığı da belirtildi. Yetişkinler için 55, 18 yaşından küçükler için ise 25 Euro'dan satılan taraftar kartlarının Benfica'yı 'dünyanın en büyük kulübü' yaptığı ifade edildi. Geçtiğimiz sezon Benfica, üye gelirlerinden 13 milyon Euro elde ederken, bu oranın kulübün toplam gelirlerinin yüzde 14'ünü karşıladığı da açıklandı.

    Benfica, 16 takımlı Portekiz Birinci Ligi'nde, lider Porto'nun altı puan gerisinde 16 puanla üçüncü sırada bulunuyor. Şampiyonlar Ligi'nde de mücadele eden

    Benfica F Grubu'nda Manchester United ve Celtic'in 4 puan gerisinde üçüncü sırada yer alıyor.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: demircibu


    quote:

    Orjinalden alıntı: fask_1984

    quote:

    Orjinalden alıntı: ecem_GS

    Barış yukarda durma öyle ; İzmirli değil mi sin ?

    Selam Ece.Tabiki İzmirliyim.Tam 35 FoReWeR İZMİR.

    izmir de maça gitmişsin tebrikler barış

    gökayda tv den izlemiş




    akşam 9 da ewdeyim be burhan ailemizi temsilen abim gitti yine




  • burhan bu az ne iş ya
  • quote:

    Orjinalden alıntı: doors


    quote:

    Orjinalden alıntı: visualize

    yaşasın copy paste



    dünya copy paste olmuş biz yapmışız çokmu


    GS yeni sponsor bulmuş SAMSUNG artık bizle beraber...



    chelsea den sonra sadece galatasaray ile sponsorluk imzaladılar.
    bir samsung satıcısı olarak gururluyum...

    aynen bende ben topladığım bilgisayarlarda hep samsng monitör kullanırım kalite ve iyi oldğu için şimdi daha mutluyum
    50milyar $$$$ ihracat yapan samsung teknoloji devi gs ye sponsor oldu ii para gelcek ordan




  • quote:

    Orjinalden alıntı: doors


    quote:

    Orjinalden alıntı: demircibu


    quote:

    Orjinalden alıntı: fask_1984

    quote:

    Orjinalden alıntı: ecem_GS

    Barış yukarda durma öyle ; İzmirli değil mi sin ?

    Selam Ece.Tabiki İzmirliyim.Tam 35 FoReWeR İZMİR.

    izmir de maça gitmişsin tebrikler barış

    gökayda tv den izlemiş




    akşam 9 da ewdeyim be burhan ailemizi temsilen abim gitti yine

    maça aileden temsilen abini yolladıysan olur
    yine yırttın




  • İtalya maçının kadrosu açıklandı!
    A Milli Futbol Takımı'nın 15 Kasım Çarşamba günü İtalya'yla oynayacağı maçın aday kadrosu ve programı açıklandı. Milli Takım 12 Kasım Pazar günü saat 17:00'de Polat Renaissance Otel'de toplanacak. 13 Kasım Pazartesi günü saat 11:30'da özel uçakla Bergamo'ya hareket edecek Milli Takım kamp süresince Bergamo Jolly Otel'de konaklayacak. Milli Takım 13 Kasım Pazartesi günü saat 18:30'da Stadio Comunale di Alzano Lombardo'da basına açık bir antrenman yapacak.

    Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim 14 Kasım Salı günü saat 12:00'de Milli Takımın konakladığı otelde bir basın toplantısı düzenleyecek. Milli Takım aynı gün saat 19.30'da maçın oynanacağı statta son antrenmanını basına kapalı olarak yapacak. 15 Kasım Çarşamba günü yerel saatle 20.50'de oynanacak İtalya-Türkiye karşılaşmasının ardından Milli Takımımız yurda dönecek. Milli Takımın kadrosunda şu oyuncular yer alıyor:

    Rüştü Reçber, Volkan Demirel, Can Arat, Mehmet Aurelio, Tuncay Şanlı, Tümer Metin (Fenerbahçe), Hakan Şükür, Sabri Sarıoğlu, Arda Turan (Galatasaray A.Ş.), Gökhan Zan, İbrahim Toraman, İbrahim Üzülmez (Beşiktaş A.Ş.), Hüseyin Cimşir, Gökdeniz Karadeniz (Trabzonspor A.Ş.), Mehmet Topuz (Kayserispor), Servet Çetin (Sivasspor), Caner Erkin (Vestel Manisaspor), Serkan Kırıntılı (MKE Ankaragücü), Hamit Altıntop, Halil Altıntop (FC Schalke 04), Nuri Şahin (Borussia Dortmund), Fatih Tekke (Zenit St. Petersburg), Emre Belözoğlu (Newcastle United FC), Serhat N. Akın (RSC Anderlecht)


    kırmızıların ne işi war ya???



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doors -- 10 Kasım 2006; 18:54:43 >




  • s.a beyler

    quote:

    Orjinalden alıntı: visualize
    megi hocam nasılsın..


    iyiyim visu sen nasılsın
  • milli takım başarılı olamaz tabi işte sebeb

    Rüştü Reçber, Volkan Demirel, Can Arat, Mehmet Aurelio, Tuncay Şanlı, Tümer Metin (Fenerbahçe),

    sadece Rüştü Reçber Mehmet Aurelio yeterdi
  • walla insanın milli takımı tutası gelmiyo
  • quote:

    Orjinalden alıntı: megi21

    s.a beyler

    quote:

    Orjinalden alıntı: visualize
    megi hocam nasılsın..


    iyiyim visu sen nasılsın


    iyidir
  • ya ata insanlar ne kadar nankör,,inanamıyorum...
    bazı lafları hazmedemiyorum özellikle argo olanları ,,hedef gösterilenleri...
    aylar yıllar bir anda siliniyorsa herşey silinir ve sildirilir.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: megi21

    s.a beyler

    quote:

    Orjinalden alıntı: visualize
    megi hocam nasılsın..


    iyiyim visu sen nasılsın



    hoşgeldin be...nerdesin sen???
  • ata haktanın adını sakın silme
    bana msndenhaktan dedi silsin diye ama sakın silme
  • 
Sayfa: önceki 776777778779780
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.