quote:Orijinalden alıntı: Sir Maximus ekleyebilirsin bro Baş köşeye çekin abimizi @potur, yavru serçe buldum beyler, vurun.
quote:Orijinalden alıntı: potur quote:Orijinalden alıntı: PulpFictioN quote:Orijinalden alıntı: potur Serçe değilim ben Hakettin Ne güzel eksi vermiştim, biri artı vererek sıfırlamış
quote:Orijinalden alıntı: PulpFictioN quote:Orijinalden alıntı: potur quote:Orijinalden alıntı: PulpFictioN quote:Orijinalden alıntı: potur Serçe değilim ben Hakettin Ne güzel eksi vermiştim, biri artı vererek sıfırlamış
quote:Orijinalden alıntı: UnnRated Kuş derken Tamamen mecazi söyledim. Hiç bir aslan yok diyorum yani
quote:Orijinalden alıntı: RevivaL Güzel bir masaüstü http://wallbase.cc/wallpaper/2803242 Animals Şarkısının Klibi Gibi
Diego Costa sakatlandı. ATM ezeli rakibinin sahasında oynuyor.(Tamam bir RM değil) Çok önceden bitirebileceği ligi son 3 haftaki performansıyla son maça bırakıyor. Son maç. Maç deplasmanda. Takımı o güne kadar sırtlayan forvet sakatlanarak oyundan çıkıyor. Bir şeyler tanıdık geldi mi ? Sonu da benzer inşallah.
quote:Orijinalden alıntı: Rhaegar Targaryen Diego Costa sakatlandı. ATM ezeli rakibinin sahasında oynuyor.(Tamam bir RM değil) Çok önceden bitirebileceği ligi son 3 haftaki performansıyla son maça bırakıyor. Son maç. Maç deplasmanda. Takımı o güne kadar sırtlayan forvet sakatlanarak oyundan çıkıyor. Bir şeyler tanıdık geldi mi ? Sonu da benzer inşallah. Tek bir fark var beyler özür dilerim. Kimse ışıkları kapatmıyor.