salise kacırmam cok hoşş bı haftadır net kullanıyorum.asosyal oldum dışarı cıkamk ıstemıyorum,kendımı hasta hıssedıyorum ,sürekli bı uyuşukluk var üzerimde
quote:Orjinalden alıntı: EsRa_ salise kacırmam cok hoşş bı haftadır net kullanıyorum.asosyal oldum dışarı cıkamk ıstemıyorum,kendımı hasta hıssedıyorum ,sürekli bı uyuşukluk var üzerimde Yuh okadarmıyani
quote:Orjinalden alıntı: silkroad1000 quote:Orjinalden alıntı: EsRa_ salise kacırmam cok hoşş bı haftadır net kullanıyorum.asosyal oldum dışarı cıkamk ıstemıyorum,kendımı hasta hıssedıyorum ,sürekli bı uyuşukluk var üzerimde Yuh okadarmıyani yok o kadr da değil saatlerce pc basındayım anlamlı bakan gözlerım bön bön bakıyo artık
quote:Orjinalden alıntı: P.R.O.O.F vakit buldukça hergün girerim. Bilhassa konu dışındaki egzotik konular için aynen mizah ve eğlenceden daha komik oluyo bazen
Alkolü azalt düzelir. quote:Orjinalden alıntı: EsRa_ salise kacırmam cok hoşş bı haftadır net kullanıyorum.asosyal oldum dışarı cıkamk ıstemıyorum,kendımı hasta hıssedıyorum ,sürekli bı uyuşukluk var üzerimde