Şimdi Ara

Donanım Haber Üyelerini Koruma Platformu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Birkaç ay sonra forumdaki yedinci yılımı kutlayacağım. Uzun süre boyunca da burada olacağım. Benim gibi birçok üyenin olduğunu biliyorum. Aynı isimler uzun süredir burada ve burada olacağına adım gibi eminim. Üyeler olarak bazen yönetim tarafından pek kale alınmıyoruz. Açtığımız konular direk kapanıyor. Şikayetlerimiz cevaplanmıyor. Ve biz pes ediyoruz haklı olsak bile. Yönetim sürekli değiştiği için değişmeyen bir ceza algısı oluşmuyor maalesef. Madem uzun süre burada olacağız o zaman üyeler olarak birleşmenin zamanı geldi diye düşünüyorum. Üyeler olarak yönetime karşı birlikte tavır alma hakkımız olmalı. O nedenle bu platformu kurdum. Bizim sorunumuz olmasa bile başka bir üyenin mağduriyetiyle ilgilenmeliyiz.

Birlik olacaksak platformumuzun iletişim aracı yönetimin erişemeyeceği bir yerde olmalı. Forumda birleşirsek birden konumuz silinir ve iletişim çöker. O nedenle facebook üzerinden birlik olacağız. Facebook iletişim açısından çok zengin bir alan. Sayfayı kurdum bile. Sayfayı beğenerek platforma üye olmuş oluyorsunuz.

Facebook Sayfamız: http://www.facebook.com/dhdestek
    Facebook kullanmayanlar içinse mail destek: dh.destek@gmail.com

Amacımız: Örgütlenmek. Örgütlenerek yönetime karşı tavır almak olacak.

Yöneticiler nasıl gönüllü yönetici oluyorsa bizde gönüllü üye temsilcileri olacağız. Aramızdan bol bol gönüllü insanlar seçeceğiz. Gönüllü üye temsilcileri üyelerin şikayetlerini dinleyip, onlara çözüm üretecek. Gerekirse kampanya düzenleyeceğiz. Oktayd adlı kullanıcı sınırsız ban yemişti mesela. Üyelerin bazıları ses çıkardı diye bir yıllık cezaya çevirdiler. Onun gibi birçok şey başarılabilir.

Katılmak isteyen herkesi bekleriz. Tamamen gönüllülük üzerine kurulu bir platformdur. Kimseyi ayırt etmeden hak savunması yapacağız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uygurca -- 9 Temmuz 2011; 22:54:01 >

• Seve seve katılırım
  • Rezerv.
  • Yöneticiler gibi üye temsilcileri seçilecek. Ama bunu benim tek başıma seçme hakkım olamaz. O nedenle sizce nasıl üye temsilcisi seçelim? Güvenilir olması çok önemli. Egosunu karıştırmamalı. Yardımsever ve zamanı gelince ciddi biri olmalı. Sizden fikir bekliyorum.
  • lorem ipsum dolor sit amet
  • daha çk yeniyim ama faydam olabilir benide ekleyin lütfen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Forum Donanım Haber
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • güzel bir düşünce
  • bu konuyu yıkarlar
  • ulan amma abarttınız altı üstü bi forum
  • emek var ama tutmaz
  • yerimizi alalım rezerve
  • İlk mağdur bizimle iletişim kurdu. En kısa zamanda ilgileneceğiz. Katılım bekliyoruz.
  • Çorbada bizimde bir tuzumuz olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Selçuk ALAGÖZ

Çorbada bizimde bir tuzumuz olsun.

Teşekkürler. 18 üyemiz oldu şu ana dek.
  • Facebook adresimiz güncellendi. Artıkhttp://www.facebook.com/dhdestek linkiyle bize ulaşabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.