Bildirim
Donanım Haber Kurallarını İyi Bilen Bir Yardım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Konu dışına attığın mesaj sayılmaz. -
hocam teşekkür ederim ben diyorum neden artmıyor -
konu dışında tam sayıyı bilmiyorum ama 30 mesajda 1 artıyor ya da 40 öyle birşey olması lazım. -
quote:
Orijinalden alıntı: novacaine
konu dışında tam sayıyı bilmiyorum ama 30 mesajda 1 artıyor ya da 40 öyle birşey olması lazım.
Öyle olaydı benim çoktan yarbay olmam lazımdı. -
quote:
Orijinalden alıntı: Hell Patrol
quote:
konu dışında tam sayıyı bilmiyorum ama 30 mesajda 1 artıyor ya da 40 öyle birşey olması lazım.
Öyle olaydı benim çoktan yarbay olmam lazımdı.
ben 21'den beri konu dışından başka bir yere mesaj atmadım öyle birşey yoksa nasıl çoğaldı mesaj sayısı.
dediğim gibi sayıyı tam bilmiyorum daha fazla'da olabilir . -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Hell Patrol
quote:
Öyle olaydı benim çoktan yarbay olmam lazımdı.
ben 21'den beri konu dışından başka bir yere mesaj atmadım öyle birşey yoksa nasıl çoğaldı mesaj sayısı.
dediğim gibi sayıyı tam bilmiyorum daha fazla'da olabilir .
Benim bildiğim müzik bölümünde artıyor mesaj. Belki sinema kitap dizi gibi bölümlerde de artıyordur.
-
ne zamandır giriyordum bi baktım mesaj 10 da takılmış bende merak ettim acaba ne kadarda artıyor
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X