Şimdi Ara

Donanım Haber İçin Bir Map Daha :)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://rapidshare.com/files/122963456/Awp_Map_DHaber.rar.html

Linki Kopyala Yapıştır Yapınız . . .

Klasik Awp_Map i bilirsiniz onu bayağı bir değiştirerek küçük de olsa bir miktar genişleterek hazırladığım map . . .
    Zaten boyutu küçük anlatmaya gerek yok :)

Valve Hammer Editor adlı programla map yapıyorum .

http://www.sistemci.vipspawn.com/

Burda fazlasıyla bilgi mevcut .

Düzenleme Neseni : Resimler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TooRop. -- 19 Haziran 2008; 13:55:32 >

| MSI B450 GAMING PLUS MAX | AMD Ryzen 3700X | ASUS GTX1060 ROG STRIX | G-Skill RipjawsV 32GB 3600Mhz | Seagate SV35 2TB / Corsair Force LS / Sandisk SSD Plus 240GB | Tagan 2ForceII 800W | Bloody A90 Gaming Mouse | Thermaltake Armor+ MX | LG 27MP36HQ-B |

• quote:

Orjinalden alıntı: Çeyun

http://rapidshare.com/files/122963456/Awp_Map_DHaber.rar.html

Linki Kopyala Yapıştır Yapınız . . .

Klasik Awp_Map i bilirsiniz onu bayağı bir değiştirerek küçük de olsa bir miktar genişleterek hazırladığım map . . .
    Zaten boyutu küçük anlatmaya gerek yok :)

Resim koysaydın ya . Ayrıca map hazırlamayı nasıl yapıyorsun anlatır mısın çeyun ?
    bu konuyla ilgili konuşmak isteyen varsa lütfen rahatsız edin

Orjinalden alıntı: .:c:E:E:E:m:.

cs için map hazırlayan birini görmek çok güzelll!! bi ara bnde uğraşırdım bi örnek resim : kendi emeğimle uğraştığım bi map.

Hangi programla yaptın ?
    Hammerda böyle büyük mapler yapınca çevirme sorunu oluyor hep hata alıyorum . Yardımcı olur musun
    | MSI B450 GAMING PLUS MAX | AMD Ryzen 3700X | ASUS GTX1060 ROG STRIX | G-Skill RipjawsV 32GB 3600Mhz | Seagate SV35 2TB / Corsair Force LS / Sandisk SSD Plus 240GB | Tagan 2ForceII 800W | Bloody A90 Gaming Mouse | Thermaltake Armor+ MX | LG 27MP36HQ-B |

• bildiğimiz valve hammerda ayrıca "çevirme sorunu"nundan da bahsedersen daha iyi yardımcı olabilrirm

ayrıca winbspc adlı bi program ile .bsp haritaları valve hammer dosyası olarak geri çevirebilirsin. böylelikle profesyonel haritaların nasıl yapıldığını anlamak daha kolay oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A064FD3E1 -- 20 Haziran 2008; 21:37:28 >

bildiğimiz valve hammerda ayrıca "çevirme sorunu"nundan da bahsedersen daha iyi yardımcı olabilrirm

ayrıca winbspc adlı bi program ile .bsp haritaları valve hammer dosyası olarak geri çevirebilirsin. böylelikle profesyonel haritaların nasıl yapıldığını anlamak daha kolay oluyor

Biliyorum onu

Zaten klasik awp_map i çevirdim biraz büyüttüm öyle yaptım bu mapi . Ama büyük harita yapınca neden öyle oluyo bilmiyorum hata alıyorum genelde . Sağol yinede .

• Sağol çeyun , verdiğin linkten yararlanıyorum , bakarsın ben de bir map yaparım yakında

cs için map hazırlayan birini görmek çok güzelll!! bi ara bnde uğraşırdım bi örnek resim : kendi emeğimle uğraştığım bi map.

Vay süper olmuş

• Bu map 1.6 için değil mi ? Ben de bir ara çok uğraşmıştım map yapmak için ama olmadı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErtughruL -- 21 Haziran 2008; 11:31:34 >

Orjinalden alıntı: ErtughruL

Bu map 1.6 için değil mi ? Ben de bir ara çok uğraşmıştım map yapmak için ana olmadı..

1.5, 1.6 farketmiyor. ayrıca çeyun sorunun ne olduğunu açıklar mısın bn de meraklandım şimdi
  • Harita güzel.Awp skini daha güzel.

Skinlerin tamamına ulaşabileceğim bir yer var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasqutin -- 21 Haziran 2008; 14:28:25 >

Orjinalden alıntı: Incorrect.Name

Harita güzel.Awp skini daha güzel.

Skinlerin tamamına ulaşabileceğim bir yer var mı ?

http://fpsbanana.com

http://forum.donanimhaber.com/m_23912556/tm.htm
  • bu da isteyen olursa diye indirme linki rasime dikkat!

http://rasimshare.com/files/124023642/fy_presence.rar.html

rar içinde gerekli bilgileri ekledim. mümkünse 1.6yı tercih edin botlar olduğu için. gerekli olursa da 1.5 için de bot yapabilirm..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A064FD3E1 -- 21 Haziran 2008; 17:42:35 >

bu da isteyen olursa diye indirme linki rasime dikkat!

http://rasimshare.com/files/124023642/fy_presence.rar.html

rar içinde gerekli bilgileri ekledim. mümkünse 1.6yı tercih edin botlar olduğu için. gerekli olursa da 1.5 için de bot yapabilirm..

İndirdim bayağı güzel olmuş :)

Peki ne kadar sürede yaptın bu mapi ?
    Birde model dosyaları eklemişsin onu nasıl ekliyorsun acaba ?

Yardımcı olursan çok sevinirim :)

• bol bol aralıklarla 1.5 ay sanırım.. geçen seneydi..
    tabi %75 ini son iki haftada yaz tatiline denk geldiği için
    ama malesef anlamadığım bi şekilde bozuldu üstelik çok az kalmıştı bitimine (winbspc bile kurtarmıyo)

modeller şu şekilde ekleniyor: cycler_sprite'den sprite yazan yere "models/pi_tree.mdl" gibi bi model yaz. (normalde sprite aramaya yarayan bi entitydir bu ... tuşuna basarak model aranamıyor kendimiz yazıyoruz) ayrıca env_sprite de kullanılabiliyor.(gene aynı şekilde). ayrıca X Y Z yerine 45 0 60 gibi sayılar yazarak modelin yönünü belirleyebilirsin. maalesef deneme yanılma ile anlaşılıyor. ( örn : koyduğum plaj sandalyelerim )

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.