Şimdi Ara

Don't Starve (2013) / Together (2015) [ANA KONU] (84. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.942
Cevap
51
Favori
205.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam senin artık oyunda yapabileceğin bir şey kalmamış gibi.Maxwell'in kapısını bulup adventure haritalarına geçmelisin.
  • ben kapıyı ılk 10 gun ıcınde bulmustum zaten her zaman once harıtayı kesfederım .d ama oyundakı amacım maxwelle kapısmak degıl hayatta kalmak yapmadıgım seylerı yapmak denemedıgım seylerı ıcat etmek vs mandrake arıyorum ama harıtamda bıtane bıle yok bulsam panın flutunu yapacagım ama daha bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dennis Jr

ben kapıyı ılk 10 gun ıcınde bulmustum zaten her zaman once harıtayı kesfederım .d ama oyundakı amacım maxwelle kapısmak degıl hayatta kalmak yapmadıgım seylerı yapmak denemedıgım seylerı ıcat etmek vs mandrake arıyorum ama harıtamda bıtane bıle yok bulsam panın flutunu yapacagım ama daha bulamadım

Ben ilk haritamda bulmuştum mandrake.Keşke şu oyuna multiplayer getirseler.Bir süre sonra tek başıma oynamak sıkmaya başlıyor beni ki oyuna daha yeni başladım sayılır.
  • Bazen denk geliyor ama bu haritamda hic yok didik didik ettim bana misin demedi ya hergun oynamiyorum bigun oynayip bir iki gun ara veriyorum oyun sikmiyor boylece bide daha bir duru sey var yapmsdigim onlar icin cabaliyorum karabuyuleri yapayim diyorum ama onun icin hayaletleri oldurmem lazim onada simdilik cesaret edemiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pintipandanin yayinlarini izliyorumda sanirim koruma onlemlerini abartmisim ben .d ama olsun .d

• Krampus çok sayıda kuş öldürünce kesin geliyor. Ne zaman 1-2 gün içinde 10-15 kuş öldürdüm hep geldi.

• Hu oyunda bile benim laptop isiniyor walnusun sapkasini dusurdum aldim evime dondum houp oyun coktu .s sansimin icine tukureyim sonra oyunu actim loaddan yine gittim walnusu oldurdum sapka mapka dusmedi .s

• Bumerang dan sonra tislama sesi gibi bi ses grliyorsa bilgi krampusun gelmesi yakindir ben bunu ogrendim .d

• Dennis Jr kullanıcısına yanıt
    o ses krampus'un yakında spawn olduğunun kanıtı yani bumerangla falan bir alakası yok hocam

ayrıca sen güvenlik olaylarını çok abartmışsın ya :D ben daha evime tam anlamıyla güzel bir şekilde duvar öremiyorum
  • quote:

Krampusla hic karsilasmadim daha 112.gundeyim ama ne gelen var ne giden dokuz ranede sandigim var tikabasa dolu denk gelmez ins .d ayri mesele evimin etrafinda 88 tane tuzak var evimide kaleden yaptim girisi yok yandan yandan giriyorum iki katli duvar ve uc tane ardi ardina olacak sekilde insaa ettim .d

yerleşimini çok merak ettim ss koyabilir misin
  • ben bir ara sırf krampus gelsin diye üstüste tavsan katşiamı yapıyordum en az 10 tane kesmişimdir ama malesef çanta atmadı alçaklar
  • quote:

Hu oyunda bile benim laptop isiniyor walnusun sapkasini dusurdum aldim evime dondum houp oyun coktu .s sansimin icine tukureyim sonra oyunu actim loaddan yine gittim walnusu oldurdum sapka mapka dusmedi .s

çökmesi laptopun ısınmasıyla alakalı olmayabilir.. crackli oynuyorsan başka bir yerden tekrar indir düzelir..
  • Bende oyunu yeni aldım.. Çok eğlenceli ve sıkmıyo hiç.. Her öldükçe yeni şeyler deniyorm : d
  • 200. gun gıbı ıkıncı dunyaya gecmeyı dusunuyorum kaynak sıkıtısı bas gosterdı ıkıncı dunyaya gecınce sılahlarım vs noluyor? hepsı copemı gıdıyor
  • quote:

200. gun gıbı ıkıncı dunyaya gecmeyı dusunuyorum kaynak sıkıtısı bas gosterdı ıkıncı dunyaya gecınce sılahlarım vs noluyor? hepsı copemı gıdıyor

portaldan geçersen 0 dan başlıyorsun.. yok kendin portal yapıp geçersen 3-4 malzeme yanında götürebiliyorsun..

oyunda çoğu şey yenileniyor.. güneş ve yaz oldugu sürece sonsuz ... ama tutupta dal köklerini saman köklerini yakıyorsan biter..
  • tosunpasa kullanıcısına yanıt
    dal koklerını falan yokmuyorum onla ılgılı bı sorun yok ama tas kalmadı harıtamda mesela sonra penguenlerın sayısında cıddı dusus var bufaloları korumaya aldım .d domuz desen zaten cok yoktuu harıtada acılmadık yer bırakmadım kendın yaparsan dedınız o nasıl oluyor
  • quote:

dal koklerını falan yokmuyorum onla ılgılı bı sorun yok ama tas kalmadı harıtamda mesela sonra penguenlerın sayısında cıddı dusus var bufaloları korumaya aldım .d domuz desen zaten cok yoktuu harıtada acılmadık yer bırakmadım kendın yaparsan dedınız o nasıl oluyor

penguenler her kış rastgele çıkıyor yani sayıları azalmaz.. bufalolarda sürekli çiftleşip çoğalıyor başlangıçta çok öldürmezsen 100lerce oluyorlar domuzları evlerini yaparak sınırsız çoğaltabilirsin.. ben mesela yakınıma 5 kadar ev yaptım arada 4er canavar etiyle kurt adama dönüştürüp hasat ediyorum .. kısa zamanda evlerden yenileri cıkıyor..

taş bitebilir ama ben yaklaşık 500 günde bitiremedim.. taş duvar yapmıyorsan zaten belli bir yerden sonra hiç ihtiyaç kalmayan bir şey.. çakmak taşı ise zaten bol bol bulunabiliyor..

• Madenlere inen oldu mu hiç?Ne var ne yok ne elde edilir vs. anlatabilecek var mı?
  • uzun bir aradan sonra oyunu tekrar yükledim güncellemerin çoğu haritamda gözükmüyordu malum bende yeni haritaya geçtim, makinayı kullanarak. ancak şu anda sert bir kış var. bu kış bitecek mi?
  • bırsey daha sorucam ben kus kafesı yaptım ıcıne kusuda koydum bunun yumurta verme olayı nasıl oluyor
  • 
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.