Şimdi Ara

Domuz etinin hormonları etkilemesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • dertliadamınkabusu D kullanıcısına yanıt
    yoo, yok öyle bir şey

Orijinalden alıntı: Su Aygırı

-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Su Aygırı -- 18 Mayıs 2020; 11:19:57 >

Orijinalden alıntı: xYaKuBux

Bu gelişimi domuz etine nasıl bağladın anlamış değilim.
    Bu konu tamamen insanın kendine bakmasıyla ilgili. O yakışıklı kaslı beyler sabah aksam spor yapıp beslenmelerine de bir o kadar dikkat ediyordur. Kadınların fit olması da spor a baglı. instagram da o kadar kız takip ediyorum spor yapmayanı görmedim . Bizimkiler sadece otursunlar popo göbek yapsınlar .
    lan git adam akıllı oku öyle gel.fit olmasından mı yoksa kalıplı olmasından mı bahsetmiş eleman.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Soğuk yerler değil.Soğuk ve nemli yerlerde yaşarlarsa iri yarı olurlar.Tundra'da yaşayanlar ufak tefek mesela sadece yağlılar.

Afrika'da ise sadece nem faktörü var.Ekvatora yaklaştıkça irilik ve kaslılık artar.Kurak yerlerinde,çöllerinde zayıf,cılız niggalar hakim.(İstisna=Etiyopya)

Alt veit eg Odin
    kvar du auge løynde
  • Rajeesh kullanıcısına yanıt
    Tamam birader sen et yeme,sonra yazarsın buraya,kimlerle uğraşıyorum töbe ya,kardeş o veganlar zayıfsa ne anladım ben bu işten ? Dediğinle bir kere hiç örtüşmüyor,ben et yemessek ölürüz demiyorum ki burada kalıpdan bahsediyorum eğer sen inçe kemikli çöp bir adam olmak istiyorsan git ne yapıyorsan yap

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Domuz eti sayesinde protein gereksinimini ucuza karşılayabiliyorlar ama öyle sandığın gibi hormonları boostladığı falan yok.

şu forumda ki ergenlerin çirkinim, tipsizim, boysuzum tripleri de baydı iyice. et yiyemediğin için cılız cülük gibi değilsin. saglıklı beslenmediğin ve bi tarafını kaldırmadığın için öylesin. git spor yap, duzgun beslen.

domuz eti yiyor o yüzden kalıplı dediğin amerikanların yarısı obez. o kalıplı güzel gözüken insanlar orta üst seviyede saglıklı beslenen spor yapan kişiler ve domuz yiyorlar diye öyle değiller

sen bütün gün evde yat, spor yapma, düzgün beslenme ondan sonra tipsizim, götüm yok, kolum 2 cm
  • Bunun domuz etinden kaynaklandığını nereden biliyorsun?Kaynak var mı?Ayrıca Avrupa'daki adamlar sürekli spor yapan,sağlıklı beslenen kişiler.
    Bizim gibi yatmıyorlar.

Orijinalden alıntı: pcdaly

alman erkekleri iyi ya iri yarı uzun boylu kaslı. offf... sabaha kadar hayır demem
    Domuz etinin hormonları etkilemesi

• Genetikten kaynaklanıyor, daha yağlı et yemek kalıplı yapmaz, anca fazla yersen göbek yapar. Amerika bol bol yiyor, ama en obez ülke.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dertliadamınkabusu

Kendini kandırmayı bırak,İstanbul’da yaşıyorsan buradaki turistleri görsen erkek kadın dersin bunlar neyle besleniyor,biz hala boş konuşalım,tabi bunlar sizin için önemli değil,ölünce cennete gideceksiniz ya

Ben ucmaga gideceğim sizi bilmem

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.