Şimdi Ara

Dominosla yaşadığım sıkıntı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar size son başımdan geçen olayı anlatayım.

Olay geçtiğimiz pazartesi oldu.Saat 00.15 te Dominos zeytinburnu-seyitnizam şubesinden ortaboy karışık pizza siparişi verdim.Normalde 30 dk içinde gelmesi gereken pizza 01.20 olmasına rağmen gelmedi.Birkaç defa şubeyi aradım.Sonunda bir kız açtı ve çok yoğun olduklarını ve 1 motorcunun olduğunu belirterek özür diledi ve birkaç dakika sonra pizza elinizde olur ben arkadaşı arıyorum dedi.Bende insanlık hali dedim büyütmedim beklemeye başladım.Saat 01.45 baktım gelen giden yok tekrar birkaç defa aramam sonucu(çalıyor ama açan yok)konuşması bozuk biri teefonu açtı.Adımı fln verdim ve adama neredeyse 2 saat olmasına rağmen bir pizzayı getiremediklerini bu saatten sonrada getirmelerine gerek kalmadığını siparişi iptal etmelerini söyledim.Aldığım cevap tamam ve telefonun kapanması...

Bu olaydan sonra buzdolabı üzerindekii dominos numarasını imha ettim. Onun yerine ertesi gün little sezarstan ilk kez sipariş verdim.Pizza 15 dk da geldi ve tat olarak ve hizmet olarak çok daha iyiydi.
    Belki tüm şubeler bu şekilde değildir;ama salçalı hamuru faiş fiyata satıp ve bu şekilde hizmet veren firmadan asla pizza yemem.Alternatifleri çok daha iyidir...

• Genel merkeze şikayet edin.Bizim burdaki şubelerde tam tersi little caesars pizzayı bir saatte getiriyor, dominos 30 dk dolmadan.
  • Dominos rezalet bir fima hem yanlis pizza getiriyorlar degistirirkende yenisini 1 saatte getirmislerdi bir kere. Daha isim olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apollon

Genel merkeze şikayet edin.Bizim burdaki şubelerde tam tersi little caesars pizzayı bir saatte getiriyor, dominos 30 dk dolmadan.

Genel merkezi arayıp uğraşmak istemedim.Hem ortaboy pizzayı sözde kampanyalı 19 tlye satıyorlar(zorla yanında kola vererek) hemde gönderdikleri pizza full hamur + domates sosu.
    Little sezarstan yediğim pizzadan sonra bugüne kadar pizza yememişim diyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: eagle795

quote:

Orijinalden alıntı: Apollon

Genel merkeze şikayet edin.Bizim burdaki şubelerde tam tersi little caesars pizzayı bir saatte getiriyor, dominos 30 dk dolmadan.

Genel merkezi arayıp uğraşmak istemedim.Hem ortaboy pizzayı sözde kampanyalı 19 tlye satıyorlar(zorla yanında kola vererek) hemde gönderdikleri pizza full hamur + domates sosu.
    Little sezarstan yediğim pizzadan sonra bugüne kadar pizza yememişim diyorum.

Aynen öyle dostum büyük lezzet farkı var.Bizim şube hızlı olsa bende oradan alırdım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.