Şimdi Ara

DOMİNOS'TA YAŞADIĞIM OLAYY !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR GEÇEN HAFTA DOMİNOS'TAN PİZZA SİPARİŞ ETTİM KONYALIM ADLI PİZZAYI.45 DK DA GETİRDİLER BİRAZ SOĞUMUŞTU FAKAT BİR ŞEY DEMEDİM YEDİM.

BUGÜN TEKRAR SÖYLEDİM AYNI PİZZAYI İNDİRİM KUPONUM VARMIŞ 16 TL LİK PİZZAYI KOLA İLE BERABER 14 TL YE GETİRDİLER.KURYE GELİNCE ZİLİ ÇALDI FAKAT KAPI AÇILMADI BENDE AŞAĞI İNDİM KAPIYI AÇTIM O ARADA APARTMANIN MERDİVENLERİNİ SİLEN KADININ OĞLU VE KIZI VARDI.

BEN PİZZAYI ALIRKEN O KÜÇÜK ÇOCUK YANIMA GELDİ YÜZÜME FALAN BAKIYORDU ARDINDAN PİZZAYI ALDIM PİZZANIN ÜSTÜNDE 100 TL ÜSTÜ İNSTRUCTİONS DİYE BİR ŞEY YAZIYOR KURYE KARTTAN PARAYI ÇEKTİKTEN SONRA BANA İNSTIRAKŞIN (TAM HATIRLARMIYORUM NE DEDİĞİNİ) BENDE KALABİLİR Mİ DEDİ BENDE HAYIR DEDİM.ARDINDAN ÇOCUK BANA BAKIYOR İŞTE KAPIYI TUTTU GEÇMEM İÇİN BEN BAKMADIM BİLE ŞİMDİ AŞAĞIDA OYNUYOR GİDİP VERSEM Mİ BİRAZNI HEPSİNİ YİYEMEDİM BİRDE KURYE BENDEN NEYİ İSTEDİ NE YAPABİLİRİ ONUNLA

• Gidip verme yanında arkadaşları vardır doğru düzgün yiyemez bile. Kapıya çağır uzakta değilse kapıda ver.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arkadaşım O Eli Bi İndir!

Gidip verme yanında arkadaşları vardır doğru düzgün yiyemez bile. Kapıya çağır uzakta değilse kapıda ver.

+1
  • İyi ki kabul etmemişsin kuryenin isteğini.
  • Bi mok anlamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ne la?
  • sen kızın dedigini bizde senin dedigini anlamadık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kalktı
  • Bi şey anlamadım

• - naber corc
    + hey filip, gene klasik mevzular ha
    - hiç bitmezler, olay tam burda olmuş, tanık yok ancak elimizdeki bilgiler işe yarar gibi
    + çocuk bu mu?
    - evet, biraz tedirgin gibiydi, arabaya aldık. ne dediği tam anlaşılmasa da pizzacının müşteriden bişeyler istediğini anladığımıza göre pizzacının bi işgüzarlık peşinde olduğu kesin.
    + çocuğa bişey demişler mi?
    - nerdeee, sadece kısa bi bakmış çocuğa, söylediğine göre tabi, pizzacıyı bulmadan fikir sahibi olmak güç.
    + pizaanın kokusunu almış mı sorun, sonra kokunun hangi pizzaya ait olduğunu bulmaya çalışın ve ayrıca bugün bu bölgeye verilmiş tüm sparişlerin dökümünü de almamız gerek.
  • Kuryenin istediğini verseydin donuna kadar soyabilirdi bence şubeye gidip onu bul ve benden bunu istedi bir dolandırıcı çalıştırmaktan utanmıyor musunuz? diye rencide et. Hakkını ara. Bir başkası bu tuzağa düşebilir.

• Necati Şaşmaz aklıma geldi birden

Edit: Ayrıca olay Dominos'ta yaşanmamış ki binada yaşanmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalgücü -- 7 Ekim 2013; 16:40:24 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.