Şimdi Ara

0

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
16.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 2 Ağustos 2022; 19:40:1 >

• nasil hayatta kaldin bunca sene?
  • 1982'den mi geldin?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oooof of

Şubeden alırsanız 10 lira diyor el kadar şeye mesela bazı kampanyalar için geçerli ama sen sabit özel yaptırcaksan farketmiyor işin özeti ayaklarına gidip şubeden alana özel kampanya-fiyat her pizza için geçerli değil dandik pizzalar için geçerli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Volkan1x -- 4 Eylül 2016; 14:39:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de bilmiyorum ne olduğunu. Garipseyecek ne var bunda ?
  • Beklemek istemiyorsan siteye üye oluyorsun, isim, telefon, adres bilgilerini dolduruyorsun ve:
    0

GEL AL FIRSATLARIna tıklayıp siparişini veriyorsun. En yakın şubeye bildirim gider, pizza ücretini şubede öder, beklemeden evine dönersin.

Ya da şubeye gidersin ve GEL AL XXXX pizza dersin. Ben mesela Gel al bol malzemos diyorum. Gel al demezsen normal fiyattan ücretlendirebilirler..
  • Barizz diyorki ayağımıza gelip alın 10 lira diyor anlamadım diyorsunuz birşey dicem admine ağlarsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HL 1.1.1.0 Download
    20 yıl önce açıldı
    40 + 40 x 0 + 1 = ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zodiac Killer

Beklemek istemiyorsan siteye üye oluyorsun, isim, telefon, adres bilgilerini dolduruyorsun ve:
    0

GEL AL FIRSATLARIna tıklayıp siparişini veriyorsun. En yakın şubeye bildirim gider, pizza ücretini şubede öder, beklemeden evine dönersin.

Ya da şubeye gidersin ve GEL AL XXXX pizza dersin. Ben mesela Gel al bol malzemos diyorum. Gel al demezsen normal fiyattan ücretlendirebilirler..

geldim xxx

• quote:

Orijinalden alıntı: Volkan1x

Barizz diyorki ayağımıza gelip alın 10 lira diyor anlamadım diyorsunuz birşey dicem admine ağlarsınız.

Ne diyeceksen söyle hadi kimseye ağlamam merak etme.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.